ev hanımlıgı ve ben

yuhhh bunu ben bile hayal etmedin cok yaratıcısın allahıma cok sükür yalan söylemem aslaa allahta söyletmesin

bende döner ekmek caktım ohh misss simdide cayımı iciyorum valla :)))

Çok değişik bir ruh haliniz var...Dalga geciyor gibisiniz sanki. ..Vicdan azabı çeker gibi durmuyorsunuz pek...Konuyuda pek anlayamadım. ..Anlatmak istediğiniz nedir? Onu sevmem bunu sevmem onu yemez bunu yemez eşim..Acaba caba harcayıp da önüne koydunuz mu ?? Anne me yaptırıyorum diyorsunuz yarın öbür gün anneniz olmazsa kim yapacak?? Ne insanlar var...Kimisi aclıktan zordadır kimisi de gelir burada sayarr yediklerini bide şükretmez...Dert mi bu ki buraya yazmış...Allahımm sen insanlarımıza akıl fikir ver...

yuhhh bunu ben bile hayal etmedin cok yaratıcısın allahıma cok sükür yalan söylemem aslaa allahta söyletmesin

valla kuzum açtığın konulara bakınca öyle görünmüyo.hala aynı düşüncedeyim ben.çünkü dilinde hep para lafı.bunu bana düşündüren sensin.ha ayrıca harbiden artık şunu yedim bunu içtim deme ayıp gerçekten.yenilen içilen iki de bi konu açıp söylenmez.

Ben de katılıyorum size...Uslubu da çok alaycı arkadasın..

Belki bu sekilde doyuyordur ablasi

çok mümkün çünkü olan adam bu kadar göze sokmaz anlatış tarzı bile evlere şenlik bagzene bittim zaten bide yönetici asistanı yani sekreter yazmış bilgilerine insan az Türkçeye hakim olur yazım yanlışı sandım ama hep o şekilde yazmış büftek var bide

geçen senelerde vardı ya böyle biri,hayallerini anlatmışdı bizlere

Konu sahibinin tuzu kuru biraz.anlasilan soyle bi mesajlarina bakinca bdv kosesini biraz eglendirmek icin acmis sanirsam konulara bakinca

eee parasız hayat olur mu be kardesim evliilktlerin cogu nedne bitiyo aclıktan parasızlıktan sen ödeme baaklım faturanı dolabın bos kalsın da o zaman gör askı aks mask kalmaz devrir hesap devri yani parasız ask samalık hikaye bunlarr

ayşe yediklerin doyurmadı içimizi yedin gıı

ne aşkı ne parası..kocanın aldığı maaş belli,o maaşla neler alınacağı belli.yapma lütfen.sen kuzenine takılanları bile konu yaptın kuzum.dediğim o.

geçen senelerde vardı ya böyle biri,hayallerini anlatmışdı bizlere
niye anlamıyorum sızın etrafınızda yokmu kendine deger veren isteklerini ertelemeyen biri dünya geciyo zaman öyle bugun varız yarın yokuz aklımda arsa alı ya yazlık yapmak ilerde yada imar durumuna göre mühatite vermeiik arsa arıyorum trakya cevresinde bilezlerinde bu yüzdne yapıyroum onun dısaında bırıkımın kendime kenara biseyler atıyrou senelik tatilime gidiyorum ee tamam allaha cok sükür esim kendine almaz bana alır allahı var bi bayram görümcem le kıyafetten konu acıldı dedi aa erkekler alsın onlar dısarı cıkıyo esim hemen atladı benim karım almadımı uyku uyuyamaz onun sanı seferi var ben hep öyle derim de o yüzdne ddi evlenene kadar her bayram ayakkabıdan ceketine kadr aldım sagolsun esimde evlendikten snra her bayram diger zamanlar zaten alıyroum ama bayramlar özeldir benim icin kıyafet alırım esim mesela der ben tek gömlek alsam da olur senin gönlün olsun sen mutlu olunca bence oluyroum der ben biraz egoistim kabul önce kendim giyiniyim esie kalırsa alırız mantıgındayım napıyım

niye 2000 lira az paramı sekerim

Bayan olarak ne kadar itici konuşuyorsunuz farkında mısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…