Ev hanimi olan bir esle hayat cok zormus!

esınız resmen bahane aramıs hıncını sızden cıkarmıs
kendımden ornek verım
eşim bana kadın calısmak zorunda degıl sen calıssanda calısmasanda ben senın hayatını garantı altına almak zorundayım
kadın kadın gıbı olmalı erkekde erkek gıbı
bosuna yorgunluk etme eve geldıgımde guleryuzlu benı bekleyen kadın gorım yeter dedı
1 senedır evlıyım 1 kere bıle para muhabbetı yapmadı hatta yuksek lısansıma destek oluyor bu yastan sonra daha benı okutuyor adam

yanı esınız resmen sacmalamıs bahane uydurmus
cok kırıcı agır konusmus
bence pısman olacaktır soyledıklerıne
sız en ıyı kendınız bılırsınız duzenınızı oncelıklerınız neyı gerektırıyorsa onu yapın
sadece para ıcın calısılmaz
bence bekleyın sırf o ıstıyo dıye calısmak zorunda degılsınız
cocuga bakın ev ısı yapın kadınlık yapın ustune para kazanıp bıde elıne para verın ! oldu paşam

Erkeklere göre evde calismayan kadin hic yorulmuyor bisey yapmiyor ..

Oysaki ev isi yemegi hergün evi ayskta tutmasi üstüne üstün cocuk büyütmesi en agir is.. bunun farkinda degiller...

Esin iyice sacmalamis ve cok iyi bir derse ihtiyaci var...
Bu söylediklerinden sonra asla taviz verme...

Seni 21 yaşında tazecikken alıp elin gavur memleketlerine götürüp karısı yaparken iyi, çocuk yapıp biraz çalışması gerekince işler kötü. Yok yaaa!!!

Bir kere çoook afedersin ama onun çalışmakta g.tü yok. Ne demek "çalışan bağımsız onurlu kadın" ?? Arkadaş evleniyor musun koalisyon mu kuruyorsun? Çok macera istiyorsa atılsın, tutan mı var? Yapan nasıl yapıyor illa çift maaş mı olması lazım? İlla karı parası yicem diyorsa yaşını başını almış dolgun maaşlı bir kadınla evleneydi. Heee onu beğenmezler ama neden çünkü o yaşlı olurr! Ah şu erkekler ahhh...

Nolursa olsun durumlar nasıl olursa olsun bir evlilik kadının parasına muhtaçsa orda huzursuzluk bol olur. Kadın çalışıyorsa keyfine çalışmıyorsa da keyfine çalışmalı. Benim çok arkadaşım sırf ev kredisi için çalışıyor. Her gün mutsuz, her gün lanet ediyorlar düzenlerine. Mutluluğun kriteri daha çok para olursa zaten asla huzuru bulamıyor insanlar. Ay ben çok sinirlendim kocana valla versen elime parçalarım ha!

Neyse bence sen sessizliğini ve tavrını koru asla benim gibi kasımpaşalı nebahate bağlama.
Tek tük konuştuğunda da yerli yerli laflarını sok. Yüz verme. Esaslı bir özürü görmeden derim ben.

Neden kazandığınızın sadece kendinize kalmasını istiyorsunuz anlayamadım. Domuz eti konusunda haklısınız ama damak tadını çok onemsemeyin. Zaten o ülkede yaşayacak.

çalışmayıp çocuğuna bakanlar Onursuz mu oluyormuş

senin bu eşinin düşünce yapısına şaşkınlık içerisindeyim

adam bunalmis belli. yani kirilinmayacak seyler de soylememis hani haklisiniz kirilmakta. Ama azcik bekleseniz mi acaba? su is degistirme olaylarini vs atlatsin belli sinir stres yapmis. herseyi hallettikten sonra pisman olacagina emin gibiyim

Sevgili prensesMononoke,
Aslinda esimin bu ulkeye gelmesine ve is hayatina en buyuk destegi ben verdim.
Turkiyedeki harika isinden istifa etti, buraya doktora yapmaya geldi.
4yil boyunca ogrenci maasiyla 1 odali bir evde, 1 cekyat,1 masa, 2 sandalye ve 1 yatakla yasadim.
Ancak cocugum dogdugunda 2 odali eve ciktik.
Tum altinlarimi bozdurup esime destek oldum.
Calistigim parayla kendi arabami aldim.
Yilda 1 kez cok az harcama yaparak alisveris yaptim bugune dek.
Esim istemedigi bir iste calismiyor yillarca hayalini kurdugu bir ulkede, cok iyi bir petrol firmasinda calisiyordu.
Ancak petrol piyasasi bu sene cok dalgalandi.
Esimin kariyer istegi soyle gece gunduz calisayim, esim evde cocuklarla ilgilensin, bende hayatimi bilgisayar basinda isimle gecireyim.
Bunu evli oldugu icin yapamadigindan sikayetci.
Ben neden kendimi ona ispatlamaliyim ki?
Ne zorluklarla okulumu bitirip ogretmen oldum.
Farkli bir egitim al demissiniz, burada en uyduruk universitelerin bile yillik odemesi 12.000-15000$, malesef mumkun degil.
Yapmayin lutfen biz kadinlar yaris ati olmak zorunda miyiz?
Cok tesekkur ederim yorumunuza.

Bu konuşmadan sonraki durumunuz nedir ?
Eşiniz ne yaptı ?
Bu konusmadan sonra her sey gunluk rutinde devam ediyor.
Evde cocuga bak, o is yapsin, yemek hazirla, ortaligi topla...
Az once yanima gelip cocuk uyandiginda disari cikip hava alalim dedi, hicbir cevap vermedim, son durumumuz bu..

Bu konusmadan sonra her sey gunluk rutinde devam ediyor.
Evde cocuga bak, o is yapsin, yemek hazirla, ortaligi topla...
Az once yanima gelip cocuk uyandiginda disari cikip hava alalim dedi, hicbir cevap vermedim, son durumumuz bu..

Kırgınlığınızı konuşmadınız mı ?
O rutini bozun biraz. Siz olmayınca ne oluyormuş görsün.
Parasıyla satın alsın bakalım.

Sizi bir tek şu konuda hatalı buldum. Daha iki hafta olmuşken çalışması sitem ya da istekte bulunmanız yanlış olmuş.

Üsteleyin bu konuşmayı. Kızgınca değil çok kırgın olarak..

Sadece eşinizde kabahat bulmak isterdim ama yapamıyorum kusura bakmayın . Bir insanın hayatını idame ettirebilmesi için temel gerekliliktir çalışmak ve sonucunda para kazanmak . Üstelik çalışmak sadece para da kazandırmaz. Zaten para kazanmayı da aile ekonomisine Katkıda bulunmak olarak görmeyin. Bu bir temel görev bence.. Üstelik siz bunu acı bir şekilde Tecrübe etmişsiniz . En başta hersey yolunda iken maddi beklentisi olmayan Eş ilk sıkıntıda gerçekleri tokat gibi indirmiş yüzünüze ayıp etmiş ancak bu size ders olsun. Kendiniz ve oğlunuz için kendi ekonominize sahip olun. Eşiniz için değil. Unutmayın eşiniz ne bu Dünya'ya ne de sizin hayatınıza kazık çakmadı. Bugün varsa ilelebet olacağının garantisi yok.
Üstelik dil Öğrenimi açısından büyük hata yapıyorsunuz oğlunuz için. Mümkün olan en küçük yaşta başlamalı dil eğitimine .. Üzgünüm geç bile kalınmış oğlunuz açısından...

Neden kazandığınızın sadece kendinize kalmasını istiyorsunuz anlayamadım. Domuz eti konusunda haklısınız ama damak tadını çok onemsemeyin. Zaten o ülkede yaşayacak.

Yanlis anlasilma oldu sanirim bir arkadas yorumunda kres parasini esiniz dusunsun demisti bende ona istinaden kazandigimi hep eve getirdim ortak ne ihtiyac varsa harcadik dedim.
Yani esim calisip kresi benim odememi istiyor.

Haklisiniz ama iki haftadir cok yorulmustum ve birazda ilgi bekliyordum.
Simdi onunla konusmak hic gelmiyor icimden, ama elbet konusacagim.

Çok başarılı bir yorum olmuş. Dikkate ALIN bence..

bence biz kadınlar anne olunca kendimizi her şeyden soyutlayıp bir erkeğin bana bağımlısın,onursuzsun laflarını işitecek noktaya asla gelmemeliyiz. Ben kendi adıma bir erkekten böyle bi lafı söyleme hakkı vermemek için yarış atı olmayı da göze alırım

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi eşinde zor durumda kaldığı için bunalmış, içine atmış demek ki seninde böyle bir yorum yaptığını duyunca o an patladı demek ki. Belkide arkadaşın da dediği gibi çevresindekilerin eşleri çalışıyorsa ben neden özgür bıraktım diye düşünüp aklı karışmış olabilir. Bencede biraz bekle bi sakinleşsin oturup güzelce konuşun. Sende evde boş boş oturmuyorsun sonuçta kolay mı çocuk bakmak, büyütmek, eğitmek bunların yanında ev işiydi, yemekti, ütüydü, çamaşırdı bulaşıktı bunları da yapmak. Üstelik eşini düşünerek kreşe vereceğiniz ücreti cebinizde tutmuşsunuz. Kendisi sürekli çalışırken size hiçbir şey yapmıyor gözüyle bakıyorsa gözüne batmış olabilirsiniz.

Esiniz cok kirici davranmis gercekten.
Daha once calisip calismama kararini sizr biraktigina gore, stresli doneminde size patlamis.Sirket kotu durumda ise muhtemelen oradaki is arkadaslarindan esleri calisanlar daha rahat hareket edebiliyorlardir.
Sizin evinizin mali sorumlulugu esinizin uzerinde ve issiz kalma korkusu(sinav kaygisi) nun olusturdugu stresten dolayi bu hadsiz cümleleri kurdu.Takilip,uzulmeyin. Tartisip,konuyu tekrar acmayin.
Ustune gitmeyin.Allah bir kapi elbet acar.Sonrasinda soyledigi sozlerin sizi ne kadar incittigini soyleyin.Bence o da soylediklerinden utanacaktir.

Ayrica cocugunuza evde kendiniz bakiyir olmaniz,onu birebir yetistiriyor olmaniz esinizin sizi takdir etmesi gereken bir durum. Siz dogrusunu yapiyorsunuz.Sadece esiniz zor bir donemden geciyor.

Öf yorumları okumicam hemen boşancılar tayfasını dinleme...
Eşin sıkılmıştır.çalışsaydın işini bi süreliğine bırakıp idealleri için çalışabilrdim diye düşünmüştür.sıkıldığı için yetişemediği için suçlu arıyor.ve sen elinin altındasın.gidip kariyer yapmak istiyor belki gidemiyor.her ailede benzer seyler bir dönem oluyor.
Yerinde olsam çalışırım.hizmeti satın alsın.hem sende daha iyi hissedeceksin emin ol.çocuk da büyümüş.evde görev dağılımı da yap.o da çocuk baksın iş yapsın.madem nankör buyursun

Doktor değil de yabancı dil eğitimcilerinin Görüşleri ya da konu ile ilgili bilimsel dayanaklar daha önemli bence ... Doğduğu andan itibaren bilingual olarak öğrenebilirdi bence ve bu müthiş bir fırsattı onun için. Yemek mevzusu ise gelişmiş bir ülkedesşniz diye varsayıyorum vejeteryan beslenmede müthiş ileriler. Domuz eti sorun olmazdı bence. Hele birleşik krallıktaysanız çok da saygılılar zaten..
Yabancı dil eğitmeni olarak yorumum bu.
Sizin için ise geliştirin kendinizi ilk etapta eksik ise dil öğrenin mutlaka. Kurslar ve imkanlar çok daha fazla Avrupa'da ... Bir süre daha gerekirse kapris çekin ama kariyer hırsınız ve beklentiniz olsun sizin de. Dünya'ya hiçkimsenin oğluna yuva sağlamaya gelmediniz.. İlla ki sizi de mutlu edecek bir iş vardır orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…