Aç olan seyahate gidemez zatenGozluk onemli ama bu parayi odemek fazla, tas catlasin 250ye gozluk yokmu? (soruyorum sadece bilmiyorum yani)
seyahat ac kalmakdan dahami onemli?
kredi karti olabilir ama bilincli kullanmak varken limiti bitene kadar kullanmak
en son tlfn alipda daha taksidi bitmeden yeni tlfn almak vs vs... bunlar gibi seyler mesela abes dusen
Evliliğin ilk yılları borçlar çok oluyo , geçerBütün kış 2 kişiyiz ve çalışıyoruz diye elektrikli ısıtıcıyla ısındık. Marketler de indirimden yararlanmaya çalışırız. Giyim konusunda marka takıntım yoktur ve genelde indirimli şeyleri tercih ederim.
Yalnız şuan birikim yapacak kadar kalmıyor elimize, borçları yanında bir de birikim yapmaya çalışırsak resmen karın tokluğuna yaşıyor oluruz. Sanırım önce borçların bitmesi lazım.
Kredi kartindan para cekipde ulke ulke gezip gelecek ay alacak makarna parasi bile olmayan insanlar biliyorumAç olan seyahate gidemez zaten
250 ye var gözlük
Dedim ya senin anlattıkların Türkiye ile ilgisi yok
Kişi ile ilgili
Bende Türkiye'deyim telefonumun bırak taksitini, kullanılamaz hale gelene kadar kullanırım
Yani sen kendinden eminsen istediğin ülkede yaşayabilirsinKredi kartindan para cekipde ulke ulke gezip gelecek ay alacak makarna parasi bile olmayan insanlar biliyorum
Gerci haklisin o kisisel bise :)
Hayir korkmuyorumYani sen kendinden eminsen istediğin ülkede yaşayabilirsin
Korkma bu kadar Türkiye'den
Ben ablamdan öğreniyorum aslında pek hamarat sayılmamKendine haksızlık etme. Bir kadın olarak mutfak işinden anladığın anlamına gelir bu.pis boğaz ne demek ayol..ayrıca yazdıkların mantıklı.
Ben pek beceremem mesela mutfakta tutumlu olmayı.
Teşekkür ederimCok sekersın ya
Evliliğin ilk yılları borçlar çok oluyo , geçer
Sonra da oluyo borçsuz insan pek yok ama eşya cart curt gibi eksikler giderilmiş oluyo hani
Olsun sağlığa gidene acımaAynen zaten krediyi düğün için çektik, kredi kartları da ev için alınan eşyalardan şişti. Bu ay dikkat edelim ne zaman desek bir şey çıkıyor bir de, en basiti doktora gittim bir rahatsızlığım var kendi doktorum aile doktoru aslında ama muayene ücreti biraz tuzlu, sgk ile anlaşmalı bir doktora gittim, adam beni ciddi bir konuda muallakta bıraktı, ilgilenmedi bile dolaısıyla yine kendi doktoruma gidince o ay doktor masrafım 500 TL' ye çıktı. Şimdi bir de düğünlerimiz başladı takısı vs derken o masraf hiç bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?