Abes dusen mesela; tam tamina yetirirken gidip en kaliteli olsunda hava atayim diye 400 - 500tl bi gozluk olmak kredi karti kullanimi cok fazla nerdeyse yasami kredi kartiyla saglaniyoNe yonden abes merak ettim
6000 toplam maaşlarımız aç geziyoruz :/
ben beceremiyorum bu işi
kıyafet ayakkabı falan da almıyoruz tatile de gitmiyoruz
evimiz arabamız da yok
Nasıl yani?6000 toplam maaşlarımız aç geziyoruz :/
ben beceremiyorum bu işi
evimiz arabamız da yok
6000 tl maas aliyosunuz nere gidiyo bu para?
Bizde öyle yaparızBizim evin en buyuk sorunu yemek günlük yapılır. Bu yüzden pilav ölçüsü bizde1 su bardağından iki parmak eksik yapılır. Ozaman ertesi güne kalmıyor. Tencere yemeğinde bir kuru fasulye yenir ikinci kere ama bugün kuru yenir yarın başka yemek ertesi gün yine kuruyu yeriz. Valla eşime kızamıyorum sayesinde bende bu duruma alıştım.
Deme öyle arkadaşım.yav çok korkunçmuş benim durumum yazınca fark ettim :)
kredimin bir tanesinin (aylık taksiti 1250) bitmesine 8 ay kaldı
ondan sonra rahatlarız diye umuyorum
Deme öyle arkadaşım.
Allahım sağlık versin,güç versin.
Ödenir inşallah.
Bak çok şükür eşinin de iyi bir işi var artık.
Allah saglik versinde calisinda paraniz olsunda odeyinyav çok korkunçmuş benim durumum yazınca fark ettim :)
kredimin bir tanesinin (aylık taksiti 1250) bitmesine 8 ay kaldı
ondan sonra rahatlarız diye umuyorum
Olur olur inşallah...evet çok şükür tabiki :) bi de aynı şehirde buluşabilirsek düze çıkarız inşallah
teşekkürler sevgiliLaale
hee valla bende merak ettim nereye gidiyor maytapmi geciyosun bizimle bizim masimiz 2000 bile degil hicte ac gezmiyoruz
6000 tl maas aliyosunuz nere gidiyo bu para?
Onun ülke ile bi ilgisi yok kiAbes dusen mesela; tam tamina yetirirken gidip en kaliteli olsunda hava atayim diye 400 - 500tl bi gozluk olmak kredi karti kullanimi cok fazla nerdeyse yasami kredi kartiyla saglaniyo
durumum yetmezken kalkip yurt ici yetmezmis gibi yurt disi seyahatlerine cikmak
dedigim gibi herkes boyle demiyorum ama genel anlamda kredi karti cok fazla kullaniliyo
Belki 5yil sonra bende turkiyeye yerlesmek istiyorum ama once bi analiz yapmam gerek :)
Bereketimi yok paranızın bence giderleri bi kontrol edin o paraya bi ev borcuna çok rahat girilir çokkk iyi yani geliriniz bizim 3200 yinede 3-5 birikiyo6000 toplam maaşlarımız aç geziyoruz :/
ben beceremiyorum bu işi
evimiz arabamız da yok
Gozluk onemli ama bu parayi odemek fazla, tas catlasin 250ye gozluk yokmu? (soruyorum sadece bilmiyorum yani)Onun ülke ile bi ilgisi yok ki
Gözlük bence önemli dandik mi alsınlar, göz gibi bir nimete takmak için
Seyahatte ona göre diğer şeylerden daha önemlidir belki bilemezsin
Kişiye bağlı
Kredi kartım yok mesela benim, Türkiye de yaşıyorum. Şimdiye kadar da hiç kullanmamıştım
Ama evlendim ve eşimin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?