ev derdimiz

ben de eski hemşireyim... ama uzun zamandır mesleğimi yapmıyorum lise çıkışlı olduğum için. işte sevgilimin ekonomik durumu iyi yani o paraya ihtiyacı yok. mobilyaları da istese 1 maaşı ile alır. zaten çok mobilya da almayacağız mecburen. bilmiyorum umarım sevebilirim..el ne der diye de kafama takıyorum. duvarları kesin boyayacagım ya da duvar kağıdı. ondan sonra bakmam lazım. kiralık evlere bakıyorum 2 gündür güzel evler yok eski evler içi kötü. şuan oturduğu ev dedesinin aile dramı olabilir. böyle mantıklı düşününce o evde oturmaktan başka çarem yok gibi geliyor

yani giyinme odası dediğim büyük bir oda değil. evin duvarına sürgü dolap var açıyorsun askı çekmece küçük banyo var. ayrı bir oda yok yani.
Dediğim gibi ister oturun.Ev aşırı küçük değilse kira odemekten iyidir.Kendi evinde oturmak yada nisanlinizla anlaşıp kirada oturabilirsiniz.

Canım öncelikle ev küçük olabilir sonuçta ilksen oturacaksın evde tertemiz dediğin kadar dizaym yapamazsın evet haklısın ama sevgiliyin de emekleri olmuş bence evlenince Bi süre otur eşini ikna edince de başka bir ece çik yada sende oturdukça alışırsın eve bende öyleyim mesela kendi evim iyi ama bir odam var dar yüklük diye kullanıyorum ruhum daralıyor oraya girince valla

O zaman ikea ve pintereste bol bol bakmanı tavsiye ederim güzel fikirler var

Anne haklı bence.

evlenince söylersiniz şu an söylemeye hakkınız yok çünkü

teşekkür ederim ama yeni ev almanın imkansız olduğunu bildiğim için öyle bir hayal bile kuramıyorum malesef.... yeni evler hep böyle küçük. nişanlım da eski evde oturmak istemiyor
Özel değilse neden imkansız anlamadım, evin değeri yüksek diyorsunuz, atıyorum bir beş sene sonra birikim altınlar vs ile neden daha büyük ortak bir ev alınıp( hukuki yoldan bölünerek)oturtulmasın ki, 3artı bir alınabilir bence.

Daha nankörlük ne sözlük anlamini bilmeden, üşenmeden yazmissiniz tonlarca yazı gördük.

Size siyah kapılı evinizde mutlulukklar, azcık zevkli birisi olsaydınız pinterestten açıp siyah kapılı evi de şahane yapabilirdiniz de o görüş sizde yok belli.

İnsanlar ölüyor, depremde evlerini kaybetti. Sizin gibi şımarık insanlara sinir oluyorum. Aklı 5 karış havada, empati yoksunu tavırlar gidip bi de çocuk yapacak dünyaya. Keşke hayat adil bir yer olsa.

şaka mısın nesin herhalde depremi ben yaptım. insanları ben öldürdüm. neden bu kadar kuruldun anlamadım. durup dururken bana bu kadar kin beslemen çok yanlış. zoruna mı gitti? depremde evim yıkılsa bana hayat adil mi olmuş olacak. bazı insanlar şaka gibi ya. kalbinin kötülüğünü bana yansıtma. iki dertleşmek için açtım konu malum bir derdim var. dert görmek istemiyorsan forumda gezme. daha evimi göreli 1 hafta oldu. herkes çok zevkli maşallah hemen gözünde her şey canlanıyor. insanlar bir şeylere heves ediyor evlenirken. neyse ki senin gibi birinin düşüncesi beni etkilemiyor. henüz yapmadığım çocuğuma kadar düşünmene gerek yok yani. sana söylenecek çok sözüm var da ağzımı bozmaya gerek yok. pick meliğini erkeklerin yanında yapabilirsin

Burası okadar doğru ki
Gerisini bilmem

Şuan kirada olduğumuz için evliliğim bitmek üzere birdaha düşün istersen

e ne
Burası okadar doğru ki
Gerisini bilmem
e ne yapayım yani depremzedeler evlerini kaybetti diye mutsuz hissettiğim eve bakıp onlara nispet yapar gibi en azından kafamda çatı mı var diyeyim? hayat şartları bana da onu yaşatırsa mutlu olurum yaşıyorum diye. ama şuan hayat şartım öyle değil

Şuan kirada olduğumuz için evliliğim bitmek üzere birdaha düşün istersen
canım konunu gördüm eşinin geliri 15 binmiş. benim sevgilim daha yüksek gelire sahip. herkesin ilişki dinamiği farklıdır. ben de beni köye götürmeye çalışan birini boşardım bu arada. ya da ekonomik durumum kötüyken çocuk yapmazdim. ki düşünmüyorum uzun süre yapmayı

Genelde 15 binden fazla aldığı oluyor diğer konularımıda okuyun lütfen aldığı paraları ailesine harcıyor. Çocuk meselesine gelirsek ben kesinlikle istemedim. Eşimin iknası üzerine oldu. Bilemezdim bende bu duruma geleceğiz diye. Eninde sonunda olacak bu çocuk er yada geç. Ben annesiysem oda babası bakamicağını bu duruma geleceğimi bilseydim ben başında evlenmezdim.

söylemek istemiyorum ama benim sevgilimin geliri 60dan fazla oldu bu sene. ve ikramiye aldığı da oluyor. geçen dene 30 bin alırken 18 bin borca girdi. benim de sevgilimken ailesi battı ailesine harcadı yorum yapmadım. hakkım yoktu. ama kocamken beni sobalı evde yaşatmaya çalışıp ailesine harcıyorsa sıkıntı orda. ama sanmıyorum ailesine harcasın 15 bin çok fazla bi ücret değil bebeğiniz var masrafı çok. ne harcayabilir ailesine

Söyledimya 15 den fazla 25 bazen 30 değişiyor biriktirdiği paralar gidiyor 17 bine inek aldı ramazan bayramında 8500 e ağaç motoru aldı 3-4 ay önce

Demirin kertiğimi yani
Ömür boyu ordamı yasıcan
Ki yaşasan bile hadi depremzedeleri geçtim sen yapmadın depremi
kendi evin ya kendi evin ötesimi var
Ama sana ne lazım bak
Kira vercen sürüncen ondan sonra anlıcan kıymetini
Aile apartmanı desen, kv yakın desen anlarım ama bunu anlamam
Baskasına anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…