- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
-
- Konu Sahibi hemifrithemperi
ben de eski hemşireyim... ama uzun zamandır mesleğimi yapmıyorum lise çıkışlı olduğum için. işte sevgilimin ekonomik durumu iyi yani o paraya ihtiyacı yok. mobilyaları da istese 1 maaşı ile alır. zaten çok mobilya da almayacağız mecburen. bilmiyorum umarım sevebilirim..el ne der diye de kafama takıyorum. duvarları kesin boyayacagım ya da duvar kağıdı. ondan sonra bakmam lazım. kiralık evlere bakıyorum 2 gündür güzel evler yok eski evler içi kötü. şuan oturduğu ev dedesinin aile dramı olabilir. böyle mantıklı düşününce o evde oturmaktan başka çarem yok gibi geliyorBen bu evden taşınmadan tam mutlu olamam maalesefBende sağlıkçıyım depresif bir yapım var onun için aşırı aydınlık mekanlar bana iyi geliyor.
Şuan sizin yerinizde olsam hangi ev merkezi vb ona göre kendi içimde bir seçim yapardım. Küçük evse ve o evi sevebileceğimiz düşünüyorsanız kapıları boyatın, ufaktan tadilat vb yapın. Ama benim gibi sabit bir kişiyseniz nişanlınızla konuşun. Dedenin sizi çıkarma gibi düşüncesi yoksa 3-4 yıl 3+1 de devam edin. Temmuzda düğününüz olsa evi şimdi kiraya verecek olsanız 20x9= 180 bin TL ediyor. Bu en azında mobilyalarınızın çoğunu alır diye düşünüyorum. Onun için nişanlınızla açık ve net konuşun, benim en büyük yaptığım hata kendimi akışa bırakmaktı maalesef
Ne güzelzaten evde giyinme odası var
yani giyinme odası dediğim büyük bir oda değil. evin duvarına sürgü dolap var açıyorsun askı çekmece küçük banyo var. ayrı bir oda yok yani.Ne güzel
Dediğim gibi ister oturun.Ev aşırı küçük değilse kira odemekten iyidir.Kendi evinde oturmak yada nisanlinizla anlaşıp kirada oturabilirsiniz.yani giyinme odası dediğim büyük bir oda değil. evin duvarına sürgü dolap var açıyorsun askı çekmece küçük banyo var. ayrı bir oda yok yani.
Canım öncelikle ev küçük olabilir sonuçta ilksen oturacaksın evde tertemiz dediğin kadar dizaym yapamazsın evet haklısın ama sevgiliyin de emekleri olmuş bence evlenince Bi süre otur eşini ikna edince de başka bir ece çik yada sende oturdukça alışırsın eve bende öyleyim mesela kendi evim iyi ama bir odam var dar yüklük diye kullanıyorum ruhum daralıyor oraya girince vallaarkadaşlar merhaba. nişanlıyım 2024te evleniyorum. Nişanlım ev aldı borcu da bitti sayılır. ama evle ilgili derdim aşırı küçük ve içinin kötü olması. 2+1 ama 60 metre kare yoktur bile. 1+1 evde de yaşadım daha büyüktü. Amerikan mutfak. mutfak dolaplarını koyu giri yapmışlar kendilerine göre tabii. sıfır ama çok kötü asla beğenmedim. lokasyon olarak çok güzel site içinde ve fiyatı da pahalı aslında. Eve girince ruhum daralıyor. Yeni bitti zaten temizliğini yaptık sonrasında eve gidip ağladım. yatak odasında sözde giyinme odası var. Bir yatak koysan alan bitiyor. Diğer oda tekli baza dolap anca. Salon desen Amerikan mutfak ama salonu oturma odası gibi. Gece gece yine dertlendim aklıma geldi. Şuan sevgilimin oturduğu ev eski 3+1 içi oldukça geniş ferah inanın o ev beni çok mutlu ediyor. Annem şımarıklık yapıyorsun ne güzel evinizi aldı benim gibi eşşek gibi 10 yıl bir eve çalışıp almış olsaydın orası sana saray gibi gelirdi. insan sevdiği insanla çadırda yaşıyor olsa bile mutlu olur. depremzedeler geniş geniş evlerini kaybetti kaç aydır çadırda konteynerda yaşıyorlar. ilerde ikiniz de çalışır daha büyüğünü alırsınız. maaşın yok çalışmıyorsun kira ödemek daha mı iyi azıcık şartlarla mutlu ol diyor. Onun aldığı daire daha farklıydı topraktan girdi bir sürü sıkıntı yaşadık. sevgilime belli etmedim ama hissetmiştir. Annesi bile öğrenci evi gibi kutu gibi anca bu eve kedi alırsınız dedi. O evi almak için sevgilim çok sevdiği arabasını sattı 1.5 yıldır 18 bin tl ödüyor. az para harcanmadı. O zaman borçsuz eski bir ev alabiliyordu ama iyisi olsun dedi ama bu kadar kötü olacağı da aklımıza gelmezdi herhalde. şimdi satsa eski 3+1 ev alabilir. kiraya verse 20 bin kira alır. ama nasıl sat diyebilirim haddim mi bence değil. şimdi oturduğu evin kirası da uygun 3 bin tl. aslında orayı kiraya verip şuan durduğu evde de kalabiliriz. ama annem teyzem arkadaşlarım hepsi bana deli misin ne olacak zaten çocuk yapmayacağım diyorsun dedi. Kapris mi yapıyorum bilmiyorum. aklıma takıldı dertleşmek istedim öyle
O zaman ikea ve pintereste bol bol bakmanı tavsiye ederim güzel fikirler varben de eski hemşireyim... ama uzun zamandır mesleğimi yapmıyorum lise çıkışlı olduğum için. işte sevgilimin ekonomik durumu iyi yani o paraya ihtiyacı yok. mobilyaları da istese 1 maaşı ile alır. zaten çok mobilya da almayacağız mecburen. bilmiyorum umarım sevebilirim..el ne der diye de kafama takıyorum. duvarları kesin boyayacagım ya da duvar kağıdı. ondan sonra bakmam lazım. kiralık evlere bakıyorum 2 gündür güzel evler yok eski evler içi kötü. şuan oturduğu ev dedesinin aile dramı olabilir. böyle mantıklı düşününce o evde oturmaktan başka çarem yok gibi geliyor
Anne haklı bence.arkadaşlar merhaba. nişanlıyım 2024te evleniyorum. Nişanlım ev aldı borcu da bitti sayılır. ama evle ilgili derdim aşırı küçük ve içinin kötü olması. 2+1 ama 60 metre kare yoktur bile. 1+1 evde de yaşadım daha büyüktü. Amerikan mutfak. mutfak dolaplarını koyu giri yapmışlar kendilerine göre tabii. sıfır ama çok kötü asla beğenmedim. lokasyon olarak çok güzel site içinde ve fiyatı da pahalı aslında. Eve girince ruhum daralıyor. Yeni bitti zaten temizliğini yaptık sonrasında eve gidip ağladım. yatak odasında sözde giyinme odası var. Bir yatak koysan alan bitiyor. Diğer oda tekli baza dolap anca. Salon desen Amerikan mutfak ama salonu oturma odası gibi. Gece gece yine dertlendim aklıma geldi. Şuan sevgilimin oturduğu ev eski 3+1 içi oldukça geniş ferah inanın o ev beni çok mutlu ediyor. Annem şımarıklık yapıyorsun ne güzel evinizi aldı benim gibi eşşek gibi 10 yıl bir eve çalışıp almış olsaydın orası sana saray gibi gelirdi. insan sevdiği insanla çadırda yaşıyor olsa bile mutlu olur. depremzedeler geniş geniş evlerini kaybetti kaç aydır çadırda konteynerda yaşıyorlar. ilerde ikiniz de çalışır daha büyüğünü alırsınız. maaşın yok çalışmıyorsun kira ödemek daha mı iyi azıcık şartlarla mutlu ol diyor. Onun aldığı daire daha farklıydı topraktan girdi bir sürü sıkıntı yaşadık. sevgilime belli etmedim ama hissetmiştir. Annesi bile öğrenci evi gibi kutu gibi anca bu eve kedi alırsınız dedi. O evi almak için sevgilim çok sevdiği arabasını sattı 1.5 yıldır 18 bin tl ödüyor. az para harcanmadı. O zaman borçsuz eski bir ev alabiliyordu ama iyisi olsun dedi ama bu kadar kötü olacağı da aklımıza gelmezdi herhalde. şimdi satsa eski 3+1 ev alabilir. kiraya verse 20 bin kira alır. ama nasıl sat diyebilirim haddim mi bence değil. şimdi oturduğu evin kirası da uygun 3 bin tl. aslında orayı kiraya verip şuan durduğu evde de kalabiliriz. ama annem teyzem arkadaşlarım hepsi bana deli misin ne olacak zaten çocuk yapmayacağım diyorsun dedi. Kapris mi yapıyorum bilmiyorum. aklıma takıldı dertleşmek istedim öyle
evlenince söylersiniz şu an söylemeye hakkınız yok çünküşuan hiç para koymadan bile satılsa 3+1 ev alınır çünkü evin fiyatı yüksek. rezidansta site içinde. ama böyle bir şey söylemeye çekiniyorum utanıyorum. çünkü dediğim gibi bu eve uğraştı istedi. zaten 1 hafta oldu daha göreli evi
Özel değilse neden imkansız anlamadım, evin değeri yüksek diyorsunuz, atıyorum bir beş sene sonra birikim altınlar vs ile neden daha büyük ortak bir ev alınıp( hukuki yoldan bölünerek)oturtulmasın ki, 3artı bir alınabilir bence.teşekkür ederim ama yeni ev almanın imkansız olduğunu bildiğim için öyle bir hayal bile kuramıyorum malesef.... yeni evler hep böyle küçük. nişanlım da eski evde oturmak istemiyor
Daha nankörlük ne sözlük anlamini bilmeden, üşenmeden yazmissiniz tonlarca yazı gördük.pick me girllük burada işliyor mu anlamadım? evin içini düzeltecek kolay sanıyorsunuz herhalde her şey mutfak dolabı değiştirmek bile kaç para. şuan ona ayıracak benim param yok onun da yok. insanın yaşadığı evi sevmek istemesi herhalde nankörlük. çok şükür param da var istesem giderim kendime ev tutarım mesleğim de var çalışmak istesem çalışırım. ben ona gidip bana yeni ev al demiyorum. zaten emek verdiği için onu üzmemek için söylemiyorum. kaç kere ev almanın ne kadar zor olduğunu yazdım. okumayıp burada rastgele yargı dağıtmak çok kolay
şaka mısın nesin herhalde depremi ben yaptım. insanları ben öldürdüm. neden bu kadar kuruldun anlamadım. durup dururken bana bu kadar kin beslemen çok yanlış. zoruna mı gitti? depremde evim yıkılsa bana hayat adil mi olmuş olacak. bazı insanlar şaka gibi ya. kalbinin kötülüğünü bana yansıtma. iki dertleşmek için açtım konu malum bir derdim var. dert görmek istemiyorsan forumda gezme. daha evimi göreli 1 hafta oldu. herkes çok zevkli maşallah hemen gözünde her şey canlanıyor. insanlar bir şeylere heves ediyor evlenirken. neyse ki senin gibi birinin düşüncesi beni etkilemiyor. henüz yapmadığım çocuğuma kadar düşünmene gerek yok yani. sana söylenecek çok sözüm var da ağzımı bozmaya gerek yok. pick meliğini erkeklerin yanında yapabilirsinDaha nankörlük ne sözlük anlamini bilmeden, üşenmeden yazmissiniz tonlarca yazı gördük.
Size siyah kapılı evinizde mutlulukklar, azcık zevkli birisi olsaydınız pinterestten açıp siyah kapılı evi de şahane yapabilirdiniz de o görüş sizde yok belli.
İnsanlar ölüyor, depremde evlerini kaybetti. Sizin gibi şımarık insanlara sinir oluyorum. Aklı 5 karış havada, empati yoksunu tavırlar gidip bi de çocuk yapacak dünyaya. Keşke hayat adil bir yer olsa.
Burası okadar doğru kiediyor. Annem şımarıklık yapıyorsun ne güzel evinizi aldı benim gibi eşşek gibi 10 yıl bir eve çalışıp almış olsaydın orası sana saray gibi gelirdi. insan sevdiği insanla çadırda yaşıyor olsa bile mutlu olur. depremzedeler geniş geniş evlerini kaybetti kaç aydır çadırda konteynerda yaşıyorlar. ilerde ikiniz de çalışır daha büyüğünü alırsınız. maaşın yok çalışmıyorsun kira ödemek daha mı iyi azıcık şartlarla mutlu ol diyor.
arkadaşlar merhaba. nişanlıyım 2024te evleniyorum. Nişanlım ev aldı borcu da bitti sayılır. ama evle ilgili derdim aşırı küçük ve içinin kötü olması. 2+1 ama 60 metre kare yoktur bile. 1+1 evde de yaşadım daha büyüktü. Amerikan mutfak. mutfak dolaplarını koyu giri yapmışlar kendilerine göre tabii. sıfır ama çok kötü asla beğenmedim. lokasyon olarak çok güzel site içinde ve fiyatı da pahalı aslında. Eve girince ruhum daralıyor. Yeni bitti zaten temizliğini yaptık sonrasında eve gidip ağladım. yatak odasında sözde giyinme odası var. Bir yatak koysan alan bitiyor. Diğer oda tekli baza dolap anca. Salon desen Amerikan mutfak ama salonu oturma odası gibi. Gece gece yine dertlendim aklıma geldi. Şuan sevgilimin oturduğu ev eski 3+1 içi oldukça geniş ferah inanın o ev beni çok mutlu ediyor. Annem şımarıklık yapıyorsun ne güzel evinizi aldı benim gibi eşşek gibi 10 yıl bir eve çalışıp almış olsaydın orası sana saray gibi gelirdi. insan sevdiği insanla çadırda yaşıyor olsa bile mutlu olur. depremzedeler geniş geniş evlerini kaybetti kaç aydır çadırda konteynerda yaşıyorlar. ilerde ikiniz de çalışır daha büyüğünü alırsınız. maaşın yok çalışmıyorsun kira ödemek daha mı iyi azıcık şartlarla mutlu ol diyor. Onun aldığı daire daha farklıydı topraktan girdi bir sürü sıkıntı yaşadık. sevgilime belli etmedim ama hissetmiştir. Annesi bile öğrenci evi gibi kutu gibi anca bu eve kedi alırsınız dedi. O evi almak için sevgilim çok sevdiği arabasını sattı 1.5 yıldır 18 bin tl ödüyor. az para harcanmadı. O zaman borçsuz eski bir ev alabiliyordu ama iyisi olsun dedi ama bu kadar kötü olacağı da aklımıza gelmezdi herhalde. şimdi satsa eski 3+1 ev alabilir. kiraya verse 20 bin kira alır. ama nasıl sat diyebilirim haddim mi bence değil. şimdi oturduğu evin kirası da uygun 3 bin tl. aslında orayı kiraya verip şuan durduğu evde de kalabiliriz. ama annem teyzem arkadaşlarım hepsi bana deli misin ne olacak zaten çocuk yapmayacağım diyorsun dedi. Kapris mi yapıyorum bilmiyorum. aklıma takıldı dertleşmek istedim öyl
Şuan kirada olduğumuz için evliliğim bitmek üzere birdaha düşün istersenarkadaşlar merhaba. nişanlıyım 2024te evleniyorum. Nişanlım ev aldı borcu da bitti sayılır. ama evle ilgili derdim aşırı küçük ve içinin kötü olması. 2+1 ama 60 metre kare yoktur bile. 1+1 evde de yaşadım daha büyüktü. Amerikan mutfak. mutfak dolaplarını koyu giri yapmışlar kendilerine göre tabii. sıfır ama çok kötü asla beğenmedim. lokasyon olarak çok güzel site içinde ve fiyatı da pahalı aslında. Eve girince ruhum daralıyor. Yeni bitti zaten temizliğini yaptık sonrasında eve gidip ağladım. yatak odasında sözde giyinme odası var. Bir yatak koysan alan bitiyor. Diğer oda tekli baza dolap anca. Salon desen Amerikan mutfak ama salonu oturma odası gibi. Gece gece yine dertlendim aklıma geldi. Şuan sevgilimin oturduğu ev eski 3+1 içi oldukça geniş ferah inanın o ev beni çok mutlu ediyor. Annem şımarıklık yapıyorsun ne güzel evinizi aldı benim gibi eşşek gibi 10 yıl bir eve çalışıp almış olsaydın orası sana saray gibi gelirdi. insan sevdiği insanla çadırda yaşıyor olsa bile mutlu olur. depremzedeler geniş geniş evlerini kaybetti kaç aydır çadırda konteynerda yaşıyorlar. ilerde ikiniz de çalışır daha büyüğünü alırsınız. maaşın yok çalışmıyorsun kira ödemek daha mı iyi azıcık şartlarla mutlu ol diyor. Onun aldığı daire daha farklıydı topraktan girdi bir sürü sıkıntı yaşadık. sevgilime belli etmedim ama hissetmiştir. Annesi bile öğrenci evi gibi kutu gibi anca bu eve kedi alırsınız dedi. O evi almak için sevgilim çok sevdiği arabasını sattı 1.5 yıldır 18 bin tl ödüyor. az para harcanmadı. O zaman borçsuz eski bir ev alabiliyordu ama iyisi olsun dedi ama bu kadar kötü olacağı da aklımıza gelmezdi herhalde. şimdi satsa eski 3+1 ev alabilir. kiraya verse 20 bin kira alır. ama nasıl sat diyebilirim haddim mi bence değil. şimdi oturduğu evin kirası da uygun 3 bin tl. aslında orayı kiraya verip şuan durduğu evde de kalabiliriz. ama annem teyzem arkadaşlarım hepsi bana deli misin ne olacak zaten çocuk yapmayacağım diyorsun dedi. Kapris mi yapıyorum bilmiyorum. aklıma takıldı dertleşmek istedim öyle
e ne yapayım yani depremzedeler evlerini kaybetti diye mutsuz hissettiğim eve bakıp onlara nispet yapar gibi en azından kafamda çatı mı var diyeyim? hayat şartları bana da onu yaşatırsa mutlu olurum yaşıyorum diye. ama şuan hayat şartım öyle değilBurası okadar doğru ki
Gerisini bilmem
canım konunu gördüm eşinin geliri 15 binmiş. benim sevgilim daha yüksek gelire sahip. herkesin ilişki dinamiği farklıdır. ben de beni köye götürmeye çalışan birini boşardım bu arada. ya da ekonomik durumum kötüyken çocuk yapmazdim. ki düşünmüyorum uzun süre yapmayıŞuan kirada olduğumuz için evliliğim bitmek üzere birdaha düşün istersen
Genelde 15 binden fazla aldığı oluyor diğer konularımıda okuyun lütfen aldığı paraları ailesine harcıyor. Çocuk meselesine gelirsek ben kesinlikle istemedim. Eşimin iknası üzerine oldu. Bilemezdim bende bu duruma geleceğiz diye. Eninde sonunda olacak bu çocuk er yada geç. Ben annesiysem oda babası bakamicağını bu duruma geleceğimi bilseydim ben başında evlenmezdim.canım konunu gördüm eşinin geliri 15 binmiş. benim sevgilim daha yüksek gelire sahip. herkesin ilişki dinamiği farklıdır. ben de beni köye götürmeye çalışan birini boşardım bu arada. ya da ekonomik durumum kötüyken çocuk yapmazdim. ki düşünmüyorum uzun süre yapmayı
bana onu diyen annem perde rengi yüzünden sinir krizi geçiriyor ama sanki kendi çok şükür ediyor gibi bana sürekli böyle demesi.Burası okadar doğru ki
Gerisini bilmem
söylemek istemiyorum ama benim sevgilimin geliri 60dan fazla oldu bu sene. ve ikramiye aldığı da oluyor. geçen dene 30 bin alırken 18 bin borca girdi. benim de sevgilimken ailesi battı ailesine harcadı yorum yapmadım. hakkım yoktu. ama kocamken beni sobalı evde yaşatmaya çalışıp ailesine harcıyorsa sıkıntı orda. ama sanmıyorum ailesine harcasın 15 bin çok fazla bi ücret değil bebeğiniz var masrafı çok. ne harcayabilir ailesineGenelde 15 binden fazla aldığı oluyor diğer konularımıda okuyun lütfen aldığı paraları ailesine harcıyor. Çocuk meselesine gelirsek ben kesinlikle istemedim. Eşimin iknası üzerine oldu. Bilemezdim bende bu duruma geleceğiz diye. Eninde sonunda olacak bu çocuk er yada geç. Ben annesiysem oda babası bakamicağını bu duruma geleceğimi bilseydim ben başında evlenmezdim.
Söyledimya 15 den fazla 25 bazen 30 değişiyor biriktirdiği paralar gidiyor 17 bine inek aldı ramazan bayramında 8500 e ağaç motoru aldı 3-4 ay öncesöylemek istemiyorum ama benim sevgilimin geliri 60dan fazla oldu bu sene. ve ikramiye aldığı da oluyor. geçen dene 30 bin alırken 18 bin borca girdi. benim de sevgilimken ailesi battı ailesine harcadı yorum yapmadım. hakkım yoktu. ama kocamken beni sobalı evde yaşatmaya çalışıp ailesine harcıyorsa sıkıntı orda. ama sanmıyorum ailesine harcasın 15 bin çok fazla bi ücret değil bebeğiniz var masrafı çok. ne harcayabilir ailesine
Demirin kertiğimi yanie ne
e ne yapayım yani depremzedeler evlerini kaybetti diye mutsuz hissettiğim eve bakıp onlara nispet yapar gibi en azından kafamda çatı mı var diyeyim? hayat şartları bana da onu yaşatırsa mutlu olurum yaşıyorum diye. ama şuan hayat şartım öyle değil