ev derdimiz

O zaman o evde oturup digerini kiraya vermeyi teklif edin neden olarakta para biriktiririz dersiniz nisanliniz bozulmaz
ay bilmiyorum anladı zaten muhtemelen söyledim yani biraz karanlık çok gri küçük geldi ama hallederiz aşkım dedim. o da annemin dediklerine mi bozuldun dedi. yok dedim. ama bozuldum herhalde. ne yapayım. o evde de kalmamız ilerde aile draması olabilir. sıfır eve kıyılmazmış. bilmiyorum daha düğüne 1 sene var. belki ilerde alışırım. en son artık hiç yaşayamam dersem çözüm bulmaya çalışırım bir şekilde

Evlilik stresi bunlar evin içine girin hepsi geçer

sorun sadece dolapların rengi mi? değiştirilemez mi? bir de eşyalar geldikten sonra evin havası değişir.
genel olarak eve girince bile sanki boğuluyorum. dolap yer kapı her yer uyum içinde. önce duvarları halledeyim bakalım. Pinterest gezip duruyorum şimdilik. olmadı iç mimar tutmayı bile düşünüyorum

genel olarak eve girince bile sanki boğuluyorum. dolap yer kapı her yer uyum içinde. önce duvarları halledeyim bakalım. Pinterest gezip duruyorum şimdilik. olmadı iç mimar tutmayı bile düşünüyorum

yani bunlar çözülmeyecek şeyler değil ki, kiralık bir evde oturmak çok daha zor emin olun, maaşın büyük bir kısmını barınmaya vermek.

şaka mısın adam ben zam yapmak istemiyorum dedi direkt. zorla yok yok yapalım mı desin? elbette biliyoruz her şeyi. 2 sene olacak o zaman 3 bin kira normal bir fiyattı. bu sene de daha gelmedi. ev sahibi de dedesi
Öyle olmuyor maalesef o işler. Sözleşme ne diyorsa odur. Biz de kiracımızla mahkemelik olduk. İstanbul Göktürk’te 3 + 1 eve 4.500 liraya oturuyor. Yüzde 25’ten fazla zam yapmam diyordu. 9 senelik kiracı bu arada. Cevval bir avukat bulduk. Arabulucuda anlaşmaya varmadık. Avukatımız hemen kira tespit davası açtı. Üstüne kiraya zam yapmadığımız ya da sözleşmedeki oranın altında zam yaptığımız her yıl için icra takibi başlattı. Biz aramızda böyle anlaşmıştık dedik ama avukatımız sözleşmede yazan zam oranı baz alınır. Her durumda farkı talep etme hakkınız var dedi. Kiracımız bizi manen öyle tüketti ki biz de artık iyi niyeti bir kenara bıraktık. Bakalım ne sonuç alacağız.

hanımefendi ev sahibi dedesi yalnız. 5 yılda bir öyle hak var evet. eskiden tefe Tüfeydi şimdi 25 ama bu illa o oranda zam yapılacak demek değildir. siz de kendiniz için haklısınız evet. ama sevgilim girdiği zaman o eve kiralar normaldi. geçen sene de dedesi ev aldığı için zam yapmadı. ama bu sene sevgilim 12 falan teklif edecek. düğüne kadar. çünkü emekli geçinmesi zor oluyor diye. ama yine kabul etmez herhalde.

çok teşekkür ederim pek naif biri değilimdir ama her şeyde her şeyi söylerim özellikle nişanlıma karşı. ama bu ev konusunda hiçbir şey söylemiyorum beğenmedim isteyemiyorum bile diyemedim açık bir şekilde. bakalım ne olacak 1 sene var zaten düğüne neredeyse. daha evi 3 kere gördüm 4. ye bile gidecek cesareti bulamadım kendimde

bu ev alınsın borcu bitsin üzerine katıp daha büyüğünü alın.
sizde işe girin.
şu an yapacak başka birşey yok gözüküyor.
mutluluklar bu arada:)

eğitim molası verdim çalışıyordum gayet. eve de katkım neden olsun bekarken aldı sevgiliydik herkes sevgilisiyle ev alıyor herhalde. kira da gayet ödedim senelerce. köpek gibi de çalışmadı ailesi 1 milyon verdi. benim ailemin 1 milyonu yok diye herhalde burun kıvırma hakkım yok yaşayacağım eve. ayrı ev alalım demiyorum. yine kiraya çıksak keşke içime sinse diyorum. sonsuza kadar işsiz kalmayı düşünmüyorum.

Şükür biraz yabenim gibi 30 yıldır kirada oturunda göreyim sizi.Bulmuşta bulandırıyorsunuz ben çıldırıyorum 1+1 evim olsunda kira vermeyeyim,en önemlisi yaşlılığımda kimseye muhtaç olmayayım diye doyumsuzluk yapmayın lütfe.

alsaydınız engel mi oldum ben size. hadi benim yaşıtlarım neyse de annem yaşında kadınlar da gelip konuşmasın. eskiden evin tamamına kredi çıkıyordu herkes o şekilde aldı. siz de alsaydınız. kirada yaşadım hiç sürünmedim kirada. parasını veriyorsun hizmeti alıyorsun. sürünmek ne alaka.

Allah agiz tadiyla oturmak nasip eylesin... yeni gelin evim, 1 odasinin tavani yariya kadar alcak cati katiydi.. cogu severek aldigim esyayi da alakasiz yerlere koyduk zorunluluktan.. sonrasinda daha iyi 1 eve gectik. su an farkli 1 ulkede tamamen farkli evlerde yasiyorum.. yani hayatin ne getirip goturecegini oncesinde goremiyoruz.. siz de icerisinde seveceginiz. icinizi acan esyalarla dosedikten sonra eminim cok daha guzel gelecektir size ev.. ileride cocugunuz olunca zaten ev degisir ona da oda lazim 1+1 ev yetmez : )... Allah mutluluk, huzur versin, gerisini takmayin hic.. mutluluklar dilerim..

İnsan hayatta bir kez evleniyor ve en güzeli olsun herşeyin istiyor.yeni gelin evide güzel yerlesikli olur.ben sizjn yerinizde olsam geniş güzel bir ev tutar aldığı evide kiraya yatirima sayarım asla oturmam.60 metre kare ve koyu renkli evde ne işin var.hersey ilk başta olur unutma otirirsan ordan çıkman uzun surer

Evin fotolarını istesen atmaz mı veya bu aldığınız inşaat şirketinin ilanları yokmu örnek daireler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…