ev derdimiz

pick me girllük burada işliyor mu anlamadım? evin içini düzeltecek kolay sanıyorsunuz herhalde her şey mutfak dolabı değiştirmek bile kaç para. şuan ona ayıracak benim param yok onun da yok. insanın yaşadığı evi sevmek istemesi herhalde nankörlük. çok şükür param da var istesem giderim kendime ev tutarım mesleğim de var çalışmak istesem çalışırım. ben ona gidip bana yeni ev al demiyorum. zaten emek verdiği için onu üzmemek için söylemiyorum. kaç kere ev almanın ne kadar zor olduğunu yazdım. okumayıp burada rastgele yargı dağıtmak çok kolay

evi yeni teslim aldık inşaat firmasından. ondan önce görme şansımız olmamıştı. örnek daireler şimdi insanlara gösteriliyor. duvarları kesin boyamayı düşünüyorum da mutfak dolabı zorlar

teşekkür ederim ama yeni ev almanın imkansız olduğunu bildiğim için öyle bir hayal bile kuramıyorum malesef.... yeni evler hep böyle küçük. nişanlım da eski evde oturmak istemiyor

şuan hiç para koymadan bile satılsa 3+1 ev alınır çünkü evin fiyatı yüksek. rezidansta site içinde. ama böyle bir şey söylemeye çekiniyorum utanıyorum. çünkü dediğim gibi bu eve uğraştı istedi. zaten 1 hafta oldu daha göreli evi

işten yeni çıktım borsa kripto para kazanıyorum kendime göre. çoğunu da ailem aldı bizim görevimiz o dediler

Modern, yeterli bir ev.
Evinize göre eşya alacaksınız, ne yapacaksınız ya?
Mesela amerikan mutfak dediniz, eğer u tezgah bölümü yoksa masa gibi orayı yaptıracak, tezgahı uzatacak ve yemek masası bölümü orayı kullanacaksınız.
Giyinme odası varken gardrop almayacak, diğer odaya gömme dolap yaptıracaksınız.
Yatağınızın başlığını kendinden komodinli seçip ölçülere göre hareket edip makyaj masası alanı sağlayacaksınız.
Diğer odada bazaya falan gerek yok, salon koltuğunu açılır bir köşe tercih edip keyif evi haline getireceksiniz.
Siz bayağı herhalde gelenekselcisiniz ki takım takım konuşuyorsunuz.
Kalmadı öyle bir hayat, rahatlığa alışınca iyi ki dersiniz.

işten yeni çıktım borsa kripto para kazanıyorum kendime göre. çoğunu da ailem aldı bizim görevimiz o dediler
Güle güle kullanın hepsini. Benim kardeşim 26 yasında 1 yılı aşkındır çalışıyor asgari ücret tabi. Şuan ortada hiçbirşey yok. İnşallah o da yapabilir kendine birşeyler. Yeni yeni bakıyor

özenti değilim ama özendim aldığım eşyalara almışken iyisini almaya gayret ettim. öyle oda oda eşyam yok. ama aldığım şeyleri hep iyi almaya çalışırım. smeg tefal zwilling vs. gidip pahalı marka havlu vs almadım mesela onları klasik yerlerden aldım. kurutma makinesini de halam bana hediye aldı aklımda yoktu. evi gördüm aynı inşaat sitesinin farklı evini. aynı metrekareydi. bilmem herkes çeyizini evini görmeden alıyor. kim önce evi görüp sonra çeyiz alıyor ki. hatta sevgilisi bile yokken çeyiz alanlar tanıyorum

ya siz de benim gibi evde sürekli ağlıyor muydunuz peki umarım ben de severim. eski evlerimi düşünüyorum hepsini çok sevmiştim. birinden çıkarken ağlamıştım yine. belki o ev benim hayatım boyunca yuvam olacak. bilmiyorum umarım severim çünkü ne diyebilirim ki hadi bunu sat başka al mı

işte eve girince bile sanki böyle huzurum bozuluyor. belki hiç esya olmadığı için bilmiyorum. örnek daireye de gittim orayı da tuhaf dekore etmişler. ben kendim bakıyorum bakalım. depo olarak kullanırsam ben eşyalarımı nereye koyacağım ki

ya gerçekten aynen böyle. daha küçük eski evlerde oturdum girince sıcacık geliyordu. bu ev hiç bana istediğim mutluluğu vermedi. ve çok hevesliydim mutluydum. inşaat yeni bitti. inşaat temizliği yapıldı biz tekrardan temizledik evi. benim de geniş balkonum var kocaman. umarım mutlu olursunuz bir şekilde. ben de kendi aileme yakınım malesef

ada tezgah var. üstü de masa. Hayır geleneksel değilim. zaten dediğiniz gibi mobilyalar alacağım. gardrop almıyorum. sadece enerjisi ve renkleri içimi boğuyor. ona da çare yok kalkıp beğenmiyorum diyip 200 bin tl masraf yaptıramam kapılara Kadar değişmesi gerekiyor çünkü. kafamda istediğim ev beyaz aydınlık bir evdi.

bilmem herkes çeyizini evini görmeden alıyor. kim önce evi görüp sonra çeyiz alıyor ki. hatta sevgilisi bile yokken çeyiz alanlar tanıyorum
Ben önce evi seçip eşyaları ona göre almıştım, çeyiz düzmemiştim yani. Baktım mutfak büyük ve bol dolaplı ona göre tencereler almıştım, küçük olsaydı az alırdım

ya şuan her şey çok pahalı cidden benim aldığım fiyatları 4e katladı. ben Almanya'ya gitmiştim iş için. orada uygundu fiyatlar küçük ev aletlerini topladım geldim. neredeyse yarı yarıya geldi. ben asgari ücretli çalışmadım hiç. asgari ücretle aile evinde yaşamıyorsa biraz zorlar... çok teşekkür ederim

Ben önce evi seçip eşyaları ona göre almıştım, çeyiz düzmemiştim yani
mobilyaları almadık biz de daha sadece beyaz eşyaları aldık. küçük ev aletleri de almanyaya gitmiştim orda ucuz olduğu için mecbur aldım iyi ki almışım. fiyatları burda uçmuş durumda çünkü. onları alınca da başladığım işi bitirdim işte. sığmayanları anneme veririm yapacak bir şey yok

Sizin de cebiniz de beş kuruş para yoktur bu arada

Ben bu evden taşınmadan tam mutlu olamam maalesef Bende sağlıkçıyım depresif bir yapım var onun için aşırı aydınlık mekanlar bana iyi geliyor.

Şuan sizin yerinizde olsam hangi ev merkezi vb ona göre kendi içimde bir seçim yapardım. Küçük evse ve o evi sevebileceğimiz düşünüyorsanız kapıları boyatın, ufaktan tadilat vb yapın. Ama benim gibi sabit bir kişiyseniz nişanlınızla konuşun. Dedenin sizi çıkarma gibi düşüncesi yoksa 3-4 yıl 3+1 de devam edin. Temmuzda düğününüz olsa evi şimdi kiraya verecek olsanız 20x9= 180 bin TL ediyor. Bu en azında mobilyalarınızın çoğunu alır diye düşünüyorum. Onun için nişanlınızla açık ve net konuşun, benim en büyük yaptığım hata kendimi akışa bırakmaktı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…