- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Evet ya yakin olsak tam abla kardes gibi olurmusuzsizi neden ablam olmamasına rağmen "ablam olsa kesin böyle olurdu" gibi görüyorum acaba
Tek inanmama sebebim bu da değil ama burda hala tutarsızlık var. Diyelim ki %25 bursla tıp nasıl tutacak hatta geçecek sıralama yapmış olabilir. Ya da burssuz kazandı diyelim sıralamasıyla tıpta bilkentin hangi burslu kısmını kazanmış ama mühendislik yazmış? Hayır burssuz kazanmışsa kimse kusura bakmasın da o başarı sayılmaz...kız o cümleyi hava atmak için kullanmadı konu içinde konuşulurken söyledi.
Burda ne gibi bir tutarsızlık var ??
Bilkent bilgisayar mühendisliği %50 burslu olsa bile başarı sıralaması ve taban puanlarından haberiniz yok mu sizin ?
en düşük 5binle alıyor ? e yetiyor işte tıpa neyini tartışıyorsunuz ki siz hala ?
%25 burs diye bir şey yok bilkentte konu sahibi de yarı burslu olduğunu söyledi daha öncedenTek inanmama sebebim bu da değil ama burda hala tutarsızlık var. Diyelim ki %25 bursla tıp nasıl tutacak hatta geçecek sıralama yapmış olabilir. Ya da burssuz kazandı diyelim sıralamasıyla tıpta bilkentin hangi burslu kısmını kazanmış ama mühendislik yazmış? Hayır burssuz kazanmışsa kimse kusura bakmasın da o başarı sayılmaz...
Israrla burda bunu diyorsunuz hepiniz ama tek neden bu değil fazla hava atıyor ama hava atmıyormuş gibi yazıyor.
Konuları biz rahat aileyiz erkek arkadaşımla yaşıyorum o çok zeki evim en lüks sitelerden birinde ama babam almasına rağmen ev benim ama ha baba parası yemiyorum.
Ee bunlar dert gibi mi sizce? Ya olamadığı hayatı yaşıyor ya da bu kişi doğruysa amaç hava atmak başka bir şey değil.
Bakın açıklayayım. Konu sahibi gene kendini övmek için dedi ki ben tıp puanı kadar aldım mühendislik okudum.
Şimdi de bilkentte başarı bursuyla %100e tamamlayarak okuduğunu söylüyor. O vakit %25 %50 %75 bursla girmiş ancak okula. Dönem sonunda başarılı olanların burs miktarı arttırılır %25 ise %50 olur atıyorum diğer dönem yarı burslu okur. Ee hal böyleyse tıp puanı kadar alacak olup mühendislik nasıl seçmiş? Tutarsızlık burda ama ısrarla mühendislik okuyan mühendis olanlar beni yanlış anlamaya çalışıyor ben size üyenin vakti zamanında dediğini söylüyorum.
Gidenleri küçümsemiyorum ısrarla yazıyorsunuz böyle diyorsunuz diye. Hayır geçmişten bir sıkıntı mı var anlamadım herkes atlıyor? Ben son sınıftayım üniversitede ilk 1.500teydim isterseniz inanmayın hatta bu ilkokul mezunu ama bizlere kafa tutuyor diyin umrum değil ne düşüneceğiniz ama üniversite okuyanların da bir ayrıcalığı kalmadı çoğu kişi üniversitede o yüzden sizin haberiniz var mı acaba cümlesi de bariz küçümseme gözümden kaçmaz :)Ben sizin mesleğinizi falan merak ettim cidden üniversite siralamalarindan haberiniz var mı? Tıp üniversitesine bağlı olarak baya düşüyor bilkent de yari burslu bile olsa o kadar düşük bir sıralaması yok ki tip a girecek kadar diye belirtmesi çok normal. Doğuda bir universitede orman mühendisliği de atıyorum mühendislik ama puani kac yani. O yüzden sadece mühendislik deseydi ne anlamı olacaktı ki. Bir başarı göstergesi olmayacaktı. Çoğu insan tip dışındakileri bölümden bile saymadigi için böyle bi kıyaslama yapması normal. Sizin yazdiklarinizdan tip kazanan mühendisliğe gider mi diye bir anlam çıkıyor. Ve yüzlerce giden var.
kimseye bir sey de demedi sanki, noldu anlamadimNiye banlandin yahu
Ayni fikirdeyimKonu sahibi nereye gitti ki simdi, niye banlandi? Arkadaslar neden bu kadar uzerine gidiyorsunuz? Konularina bakarsaniz zaten annesiyle zorlu bir iliskisi var, ailesiyle alakali problemler yasadigi icin burada hemcinslerinden fikir almak istiyor olabilir. Cok da dogal. Biraz acimasizca geldi bana. Her konusunda birileri tasliyor konu sahibini
Hazırlık okuduğunu varsayarsak 2013 girişli olsun bölümünde %50 bursun tabanı 9.000 sıralamaymış. Bana sallayacağınıza bunu araştırsaydınız keşke tam burslu için 3.000 sıralama galiba.%25 burs diye bir şey yok bilkentte konu sahibi de yarı burslu olduğunu söyledi daha önceden
Burssuz okuyanlara başarısız demişsiniz onlar da başarılı ilk 35bin başarısız değildir gayet iyi bir sıralamadır.
++ açtığı konuların çoğunu saçma buluyorum saçma bulduğum konulara yazmıyorum ama yalancı muamelesi de yapmıyorum siz kızı sevmiyorsunuz konularına gıcık oluyorsunuz diye yalan yanlış şeyler söylüyorsunuz şuanda da bu konuya yazma sebebim size cevap vermekti çünkü söyledikleriniz yanlış
3.sinifa basladi yani 2015 de girmistir okulaHazırlık okuduğunu varsayarsak 2013 girişli olsun bölümünde %50 bursun tabanı 9.000 sıralamaymış. Bana sallayacağınıza bunu araştırsaydınız keşke tıp için 5.000 sıralama galiba.
Not kısmı için de aynısını sizin için düşünüyordum bana gıcık olduğunuz için geldiniz özellikle bana insanlar saldırsın ben banlanayım diye yazıyorsunuz ee ne demişler kişi kendinden bilirmiş işi. Bir dahaki bulaşmanızda daha donanımlı gelmenizi rica ediyorum
Bazen kendimizin sahip olmak istedigimiz seyleri baskalarinda gorunce hircinlasiyoruz sanirim. Halbuki sassy buradaki cogu kadindan cok daha fazla destege ihtiyac duyuyor, paylasabilecegi birine sahip degil cunku. Bu kadar hircinlasmaya ve baskasinin parasini, okulunu, meslegini dert etmeye sahiden gerek yok. Herkesin derdi, problemi baska. Hava atmaya calisan kadin ailesiyle ilgili en ozel problemlerini buraya yazar mi? Cok uzuldum sahiden bu sekilde tepki gormesine.Ayni fikirdeyim
Pek cok kisi zengin , bilkentte okuyo anne baba doktor vs diye ustune gidiyor ama halbuki ailesi yok sassynin
Annesiyle ilgili actigi konulari hep icim aciyarak okudum
Burada rahatliyor , kimine sacma gelebilir , bana da sacma gelen baska tomlarca dert var burda yazilan , herkesin derdi kendine
Neden ustune gidildigini anlamiyorum , kiz kimseye hakaret etmiyor , kotu uslup kullanmiyor
2014lü olsa da aynı durum yalnız yarı burslu taban sıralama 9.000 tam burslu galiba 3.000 böyle bir tıp fakültesi bilmiyorum. 2015e bakmadım ama aynı oranlarda olur çok kasmayın artık hala gerçekleri diyorum uğraşıyorsunuz3.sinifa basladi yani 2015 de girmistir okula
Hazirlik okursa 2014 ki sanmiyorum hazirlik okudugunu
Aynen bende uzuluyorum o kendini savunmak zorunda kaldikcaBazen kendimizin sahip olmak istedigimiz seyleri baskalarinda gorunce hircinlasiyoruz sanirim. Halbuki sassy buradaki cogu kadindan cok daha fazla destege ihtiyac duyuyor, paylasabilecegi birine sahip degil cunku. Bu kadar hircinlasmaya ve baskasinin parasini, okulunu, meslegini dert etmeye sahiden gerek yok. Herkesin derdi, problemi baska. Hava atmaya calisan kadin ailesiyle ilgili en ozel problemlerini buraya yazar mi? Cok uzuldum sahiden bu sekilde tepki gormesine.
Ben ugrasmiyorum zaten bahsettiginiz seylerden de anlamiyorum2014lü olsa da aynı durum yalnız yarı burslu taban sıralama 9.000 tam burslu galiba 3.000 böyle bir tıp fakültesi bilmiyorum. 2015e bakmadım ama aynı oranlarda olur çok kasmayın artık hala gerçekleri diyorum uğraşıyorsunuz
ben de surekli konu sahibini korurken buluyorum kendimiAynen bende uzuluyorum o kendini savunmak zorunda kaldikca
Heyyytttt diye dalip dagilin demek geliyor icimden ama yapmiyorum
Hassas bir kiz , insallah cabuk kalkar bani da doner bir an once , burasi ona iyi geliyor
Uzaklasmasini istemiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?