Duzenimizim degismesi

Kresi neden eviniz eyada isinize cok yakin olacak sekilde degistirmiyorsunuz

Kres aslında evime yakın,ancak birebir sokagimda da değil tabi.Kisa mesafe servis olabilir.
Kv bizimle yaşamıyor sırf bu sebeple geldi.Aslinda destek oluyor gelip kalması bile benim için çok kıymetli.Sagolsun.
Benim kendi anne babam yaşlı onu yapamazlar.
Benim çalışma saatlerim uzun degil ancak evden çıkasım ve dönüşüm zaman alıyor.Hal böyleyken bambaşka bir stresin içine girdim.
Eşim denemek istiyor şu an başladığı iş onun için bir basamak ve kıymetli goriyor bence de öyle aslinda.O yeni işine odaklanmış durumda.Zqmana bırakalım alacağımız destekleri alalım ilerleyelim sende trafiğe çık diyor ancak benim o yollar icin belki de en az 3 4 atim var tek çıkmak için.Surekli kafamda kaza yapicam biri bana çarpacak diye dusunuyrm

Kres aslında evime yakın,ancak birebir sokagimda da değil tabi.Kisa mesafe servis olabilir.
Oturduğunuz binada vb çocuğunuzun kreşine giden kızı/oğlu olan güvenebileceğiniz bir tanıdığınız yok mu? Aylık yakıta ortak olursunuz kendi çocuğunu götürürken sizin çocuğunuzu da götürür.

Kv bizimle yaşamıyor sırf bu sebeple geldi.Aslinda destek oluyor gelip kalması bile benim için çok kıymetli.Sagolsun.
Benim kendi anne babam yaşlı onu yapamazlar.
Benim çalışma saatlerim uzun degil ancak evden çıkasım ve dönüşüm zaman alıyor.Hal böyleyken bambaşka bir stresin içine girdim.
Eşim denemek istiyor şu an başladığı iş onun için bir basamak ve kıymetli goriyor bence de öyle aslinda.O yeni işine odaklanmış durumda.Zqmana bırakalım alacağımız destekleri alalım ilerleyelim sende trafiğe çık diyor ancak benim o yollar icin belki de en az 3 4 atim var tek çıkmak için.Surekli kafamda kaza yapicam biri bana çarpacak diye dusunuyrm
Bir taksi ile anlaşsanız, kv çocuğunuzu onunla bırakıp geri eve geri dönse.
İstanbul’da yaşarken bir arkadaşım böyle bir çözüm bulmuştu. ( Taksici taksimetreyi açmıyordu, fiyatta anlaşmışlardı)

Merhaba herkese,icinden çıkamadığım bir konuyla ilgili sizlerden de fikri ve tecrübe almak isterim.Esim ve ben çalışıyoruz,4 yasinda da bir evladımız var.Esimin işi kreşe 20 dk mesafedeydi.Ben malesef daha uzakta çalışıyordum.Esimin projesi bitti ve başka bir yerle anlaştı.Onun için iyi bir fırsat olarak düşünüyor.Calismasiyla ilgili mevzuat olarak aniden süreçler çok. değişti.Hersey 1 ay içinde oldu.
Benim ehliyetim var ama araç tecrübem cok yok malesef.Ve eşim kızımı kresten almaya ve götürmeye kesinlikle yetişemiyor.Ben sabah bıraksam da arabayla ise gitmem o kadar yolu yapıp akşam ona yetişmem stresimi çok arttırıyor.Panik biriyim malesef.Alabildigimiz destekler de sınırlı.Simdilik kreşe gitmiyor,evde buyukanne ile zaman geçiriyor.Krese bu hafta sadece 1 kez yeğenim götürebildi.Hava soğuk buyukanne götüremez.
Ben trafiğe sık sık çıkmaya calisiyrm ama eşim öfkeli.Beni sıkıştıran arabalara yanımdan direksiyona müdahale edip korna valisyor falan.
İşimi bırakmayı düşünüyorum.Is de arıyorum en azından daha yakın bir yerde.O kadar bunaldim ki hem eşe yeni işinde destek ol hem evde kv ile deneyi kur .Eve geliyrm çocuğuma tam sarılamadan sofrayı kur mutfağı topla.Onunla biraz zaman geçirsem beni bekledikleri ocin acıktık sözleri çıkıyor.
Bilmiyrm çok bunaldım çok mesele gibi görünmeyen qma beni çok yoran bir zamandayım.
Bu zamana kadar herkesin herseyine koştum,Birinden bisey istemek hep zor gelmiştir utanırım yük gibi hissederim Şimdide kızım okula gidemiyor evde kalıyor kv geliyor diye şiştim.Esim tamamen.yeni işine odaklı.Trafige çıkmamı da istemiyor wimdilik ona göre tam olmadım çünkü.
1 kendinize yakın yeni bir kreş bulmayı deneyebilirsiniz
2 çocuğu servisle gönderebilirsiniz.
3 asla işinizi bırakmayın
4 akşam sofrasını eşiniz kuruversin bir zahmet, kendisi padişah torunu değil. Ben yıllarca akşam yemeğinden kalkıp ertesi günün yemeğini pişirdim. Böyle yaparsanız eşiniz de sofrayı kurar her halde, hatta her haldesi fazla, kursun. Çalışmaksa ikiniz de çalışıyorsunuz, ataerkil düzenden biraz sıyrılmanız lazım artık

Back