- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Ya yazdıkları yalansa eğitim hakkında?Ben ugrasmiyorum zaten bahsettiginiz seylerden de anlamiyorum
Universiteyi bitireli 17 sene oldu
Farkindaysaniz bu ucuncu yazisim size , bahsettiginiz konuyla ilgili yorum yapmadim
Universiteyr baslama yilini yanlis yazmissiniz onu duzelttim
Ayrica hakli da olabilirsiniz ama bu benim konu sahibine olan inancimi degistirmiyor , fake oldufunu dusunmuyorum
Ya evet her konusunda eninde sonunda bu oluyor :)ben de surekli konu sahibini korurken buluyorum kendimiaynen, uslubuna bu kadar dikkat ettigi halde banlanmasini sahiden anlamadim. Burasi hepimize iyi geliyor farkli mesleklere, yaslara, hayatlsra sahip olmamiza ragmen. Bu cekememezlikten kurtulursak da iyice tatli olucaz kadinlar olarak
Polemige girip birbirimizi kirmayalimYa yazdıkları yalansa eğitim hakkında?
Ben parasını kıskanan hain bir üyeyim ama o çok melek çok kırılgan hassas.
Bir kişi ses çıkarınca hemen çullanıyorsunuz hep gördüm.
Tek size laf etmiyorum hatta sizin yorumlarınızı beğenirim ama beni diğer arkadaşla kıskanç ilan etmeniz komik olmuş.
Sorun bu değil diyorum illa kıskanç işte mühendisler başarılı bir kere tamaaaaammm mı yazmanızdan sıkıldım. Mühendisler beni ilgilendirmiyor küçümsemiyorum da ama maşallah ses çıkarınca söyle bakalım sen ne mezunusun allah aşkına deme cürretini bazıları kendinde buluyor.
dramatize eden ben miyim bilemedim ama uzerime alindimBence o tıp muhabbeti genel herhangi bir okul icin bilkent icin degil o yuzden yanlìs anlasilma oldu aranizda herkes haklı yani : )
Mune konu sahibi neden banlandi merak ettik de
Ayrica eklemek istiyorum burda cok sevilip mantikli bulunup fake cikan bir suru uye oldu o yuzden insanlar suphelenebilir normal bu. Olayi dramatize etmenin manasi yok
dramatize eden ben miyim bilemedim ama uzerime alindimben ihtiyaci oldugunu dusundugum icin destek oluyorum, acimasiz olmsyalim diyorum. Fake cikarsa hayata kusmeyecegim icin benim acimdan problem yok bu sebeple dedektifcilik oynamaya da gerek yok. Gercekmis gibi yorum yapar herkes gercek oldugunu dusundugu konulara. Ben mesela sacma bulduklarima yapmiyorum yorum. Dramatize etmek degil bu yani.
ama siz hala muhendisler muhendisler diye devam ediyorsunuz. Aslinda benim ima ettigim uye siz degildiniz kiskanclik mevzusunda. Muhendisler cok basarili diye nerede yaziyor bilemedim ki? Misal siz de cok dil biliyormussunuz, ben de sizi basarili bulurum falan. Meseleyi biraz yanlis degerlendiriyorsunuz bence. Diger uye dediginiz benim muhtemelen, yazayim dedim :)Ya yazdıkları yalansa eğitim hakkında?
Ben parasını kıskanan hain bir üyeyim ama o çok melek çok kırılgan hassas.
Bir kişi ses çıkarınca hemen çullanıyorsunuz hep gördüm.
Tek size laf etmiyorum hatta sizin yorumlarınızı beğenirim ama beni diğer arkadaşla kıskanç ilan etmeniz komik olmuş.
Sorun bu değil diyorum illa kıskanç işte mühendisler başarılı bir kere tamaaaaammm mı yazmanızdan sıkıldım. Mühendisler beni ilgilendirmiyor küçümsemiyorum da ama maşallah ses çıkarınca söyle bakalım sen ne mezunusun allah aşkına deme cürretini bazıları kendinde buluyor.
2014lü olsa da aynı durum yalnız yarı burslu taban sıralama 9.000 tam burslu galiba 3.000 böyle bir tıp fakültesi bilmiyorum. 2015e bakmadım ama aynı oranlarda olur çok kasmayın artık hala gerçekleri diyorum uğraşıyorsunuz
İyi de ben mühendisler başarısız mı diyorum hala anlamıyorsunuz.ama siz hala muhendisler muhendisler diye devam ediyorsunuz. Aslinda benim ima ettigim uye siz degildiniz kiskanclik mevzusunda. Muhendisler cok basarili diye nerede yaziyor bilemedim ki? Misal siz de cok dil biliyormussunuz, ben de sizi basarili bulurum falan. Meseleyi biraz yanlis degerlendiriyorsunuz bence. Diger uye dediginiz benim muhtemelen, yazayim dedim :)
Sıktı artık habire kendimi anlatmak. Mesleğiniz mühendislik mi ne bilmiyorum ama mesleğinizden sıkılırsanız hukuk okuyun mutlaka siz de dahil hepiniz avukatlığı çok iyi yaptınız.Tip fakülteleri devlette 15000 lere kadar düşüyor ki mesleğiniz ne derken bir küçümseme yok burada atıyorum sozelci misiniz sayısal puanlarını bilmiyor musunuz anlamı var. Ya da mezun olalı çok oldu da artık ilgilenmiyor musunuz? Ya da önlisans okudunuz da lisans siralamalarini bilmiyorsunuz. Yani sayısal okumuş bir insan az çok bilir çünkü sıralamaları bilkent in gayet yüksek mühendislik bolumleri olduğunu.
yazdigim seyi okumadiginizi dusunuyorum. Siz dediniz ki "nmuhendisler cok basarili yazmanizdan sikildim" ben de dedim ki "muhendisler cok basarili diye nerede yaziyor?". Yani bu yazdiginiz mesajla alakali olabilecek hicbir sey yazmadim ben. Ayrica "zamaninda cok cektiniz galiba, ikidir yaziyorsunuz" demeniz hic hos degil bence. O mesaji bir kere yazdim, bu yazdigimi siz tamamen yanlis anladiniz veya tam okumadiniz. Son mesaji sizi kirdiysam diye yazdim acikcasi, diger konulardaki yorumlarinizdan akli basinda bir kadin oldugunuzu bilerek. Fakat siz bana laf sokmaya calismissiniz :) ama pek bi derdim yok acikcasi meslegimle ilgili. İlk mesajimda da sizi kirmamak icin espriyle karisik yazmistim bunu dert ettigimi. Haliyle laf yerine gitmis olmadi, ama olsun :)İyi de ben mühendisler başarısız mı diyorum hala anlamıyorsunuz.
Bakın sıralamaları yazdım oraya sıralamalara da bana da inanmayın bence biz yalancıyız :)
Ayrıca mühendislerle sıkıntım yok ama siz zamanında çok çektiniz galiba ikidir anlatıyorsunuz ama inanın beni hiçbir mühendis onların sıralama başarıları ilgilendirmiyor.
Ben kandırılmayı sevmiyorum özellikle de işin içinde tartışma yaratacak konular varsa.
Bu kadar yeter artık yazmayı düşünmüyorum ama ikinci kez söyleyeyim mühendislerle sorunum yok siz de barışın mesleğinizle tıp kazanamadın mı diyenlere de bu mesleği seviyorum diyin geçin zira bu konuda da benim bir suçum yok mesleğinizi beğenmeyenler utansın
Bu arada neden banlandigini buldumben de surekli konu sahibini korurken buluyorum kendimiaynen, uslubuna bu kadar dikkat ettigi halde banlanmasini sahiden anlamadim. Burasi hepimize iyi geliyor farkli mesleklere, yaslara, hayatlsra sahip olmamiza ragmen. Bu cekememezlikten kurtulursak da iyice tatli olucaz kadinlar olarak
hahahah ay cok merak ettim milenaa ozelden konunun adini yazar misinBu arada neden banlandigini buldum
Yazdigi konudaki herkesi gri ruzgarlar kaplamis
Bu arada neden banlandigini buldum
Ben neden bulamadımBu arada neden banlandigini buldum
Ben neden bulamadım
Anlamadim bendebuldun da anladın mı?
ben anlamadım şahsen hakaret yok polemik yok.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rmak-cok-mu-zor.1031550/page-18#post-52850635
Bu konu sanırım. Çoğu kişi banlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?