ev değiştirmek

Öncelikle açılan konulara göre bir sınıflandırma yapacak olursak, kimin topluma karışıp karışmadığı ortada. Kimin konuları ütopik dünya üzerine kurulu acaba:) Bana yükleniyorsunuz diye acıtasyon yapınca bir şey değişmeyecek, çünkü burada AyseNaz93 diye üye var, ondan çok kimseye yüklenilmemiştir. Kız gülüyor, bizimle eğleniyor, geçiyor. O da tıpçı sizin kadar olmasın zeki yani
Şimdi diğerlerine geçelim bakalım, neden bölümümü söylemeyeyim, dedikodu mu yapıyorum gibi laf cambazlığı yapmanıza hiç gerek yok, şeffaf olun. Karşınızda sözelci var. Ne o, yoksa sözelde de mi çok zekisiniz maşallah suphanallah
Bölümünüzü elbette söyleyeceksiniz, burada söyleyen üyeler var. Avukat, doktordan tutun da işçi olan kadınlara kadar. İnsanları eziklemek istesem ''ay devlette mi okuyorsunuz, babişkom ev verdi...'' derdim demişsiniz. Hava atmak isteyen o şekilde söylemez, aynen de sizin söylediğiniz şekilde söyler Hala tıpdan mıptan 9bin sıralamadan ücretsiz koçluktan bahsediyorsunuz. Hala kendisini övme durumu, hala. Bence bunu acilen bırakmalısınız mühendis hanım
Kimse mühendislik tıptan düşüktür demiyor, beni önceki üyelerle bir tutmayın.Siz tıp tuttuğu halde..... diye bir cümle kurarsanız, her yerde okuduğunuz yeri bahsederseniz insanlar tabi ki ya alaya alır ya da inanmaz. Benim gibi sıralamayı bilenler doğru der. Ama işin içine övgü katarsanız benim gibiler de inanmaz artık:) Akademik bilgimi de sorgulamayın isterseniz:) Eline telefonu alan bedavaya yorum yapıyormuş, e hava atmak da bedava ondan da bahsedinsenize.

Hanımefendi trilyoner insan bile 850bin TL'lik eve fakir demez siz neyin kafandasınız:)

Anlattığınız gibi mükemmel şeylere sahip olabilirsniz, ama bu kadar dile getirirseniz sürekli detay detay ve detay verirseniz inandırıcılığınızı kaybedersiniz daha ne deyim çocuğa anlatır gibi anlatıyorum huh

Kimseyi ilgilendirmiyormuş, göz ardı edecekmişiz. Açılan her konu herkesi ilgilendirir.
Dayak konularına yazmadığımı da nereden çıkardınız ah ah:) Bakın profilime isterseniz. Ayrıca iki de bir görümce kaynana konularını dile getiriyorsunuz, en azından onlarınki gerçekten dert. 850binlik evi napsam yahu dert midir.
Sevgilinizle kalmanıza tek bir laf etmedim, ettiysem alıntılayın.
Hımm şu yağdanlık konusu Orada ana tema sence sevgilinizle probleminiz miydi, yoksa yağdanlık mı Ana temaya yağdanlık oturtup da arka planda başka şeylerden bahsetmişsiniz Kitap okuyun kitap:)

Günlük hayatta her türlü adaletsizliğe tepki gösteririm, hangi organanizasyonlara katıldığımı biliyorsunuz da adalet duygumu sorguluyorsunuz. (ben de azıcık kendimi öveyim yahu) Burada da adalet de sağlandı:) Özellikle bu konu tam da hak ettiği yerde.

Son olarak insan anlattıklarının/yaptıklarının arkasında durmalı. Bir kaç kişi itiraz edince, bir şeylerde yanlışlık var deyince kaçmak? Güle Güle, Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…