ev değiştirmek

Hanımlar,
polemiğe girmeyin, birbirinizi iğnelemeyin, konuyu da dağıtmayın, sitedeyim dolanıyorum, yakalarsam ısırıyorum

Hazir sitedeyken benim konuma da bi el atsan
Gecen gun tagledim konuyu kapar misin diye gormedin beni
Özür dilerim etiketlemeleri görmüyorum bazen, hele de çok fazla etiketleme olursa arada kaynayanlar oluyor, garanti olması için kötü içerik yaparsanız iyi olur, kapadım konuyu

Neyse mod.'uz diye konuyu dağıtmanın manası yok, konuya devam

Son düzenleme:
Estagfurullah ne ozuru
Tesekkur ederim

Arabanı satma , sevgilinle de aynı eve çıkma. Bunlar dışında geriye kalan tek seçenek okula yakın küçük ev.

Benim aklıma çok farklı birşey geldi başkası yazdıysa da yorumları okumadım, bence kendi evinizden çıkın evi kiraya verin, arabanızı satın peşinat olur okula yakın 1+1 veya stüdyo daire satın alın diğer evden gelen kirayla bunu ödersiniz. Sevgilinizle çıkarsanız da o da size kira öder taksitlere ek olur.

Senin ev kira değil miydi?

Şu annen ile ilgili içini döktüğün konuda
babanın
Daha ne yapayım
Kiranı ödüyorum, okulunu ödüyorum elinden tutup parka mı götüreyim
tepkisine
hak vermiştim de oradan aklımda öyle kalmış.
Bu konuda ev benim demişsin tutarsız buldum.

en mantıklısı 3 numara derim ben durduk yerde ev satmak saçma kiraya verip getirisini kullanmak mantıklı

1-bu evi satıp üzerine kendi arabamı da satıp 60 bin kadar eklemiş olacağım ve okula yakın ev alabilirim. okula gitmek için arabaya ihtiyacım kalmaz.
Ama araba sadece okula gitmeye yaramaz ki. Okul haricinde kullanmıyorsanız olabilir, ama gezmeye vs gidiyorsanız arabasızlık canınızı sıkabilir.
2-evi direkt satıp okula biraz uzak olan bir muhitten sevgilime çok yakın bir ev alabilirim,arabam olmaz ama o beni götürüp getirir programlarımız aynı.
Okula daha uzak bir okulun size ne faydası olur orayı çözemedim. Üzerine bir de arabayı satacaksınız, daha mı lüks olacak ki
3-sevgilimle eve çıkıp şuan oturduğum evi kiraya verebilirim,bana iyi bir getirisi olur. oradan aldığım kira+burs+babamın verdiği harçlıkla hem tuttuğumuz evden payıma düşen kirayı ödeyip hem de harçlığımı çıkarabilirim. araba da bende kalır.
mantıklı ama sevgilinizle aranızın bozulması ihtimalinde ne yaparsınız, onu da hesap edin bence. Bir de hiç evinize aileniz falan gelmez mi? Yani demezler mi kızımız nerde kalıyo diye..

evi satın daha kucuk 2+1 falan kullanıslı olacak sekılde bır ev alın araba kalsın, sevgılınızle aynı eve de cıkmayın gerektıgınde gıdın gelın sonra yarın obur gun ayrılırsınız falan

EVi satma, büyüklüğü çok iyi. İleride işine yarar. Arabayı da satma, o daha çok işine yarar. Yine okula yakın gidip gelinebilecek bir sitede, stüdyo tipi bir daire tutabilirsin. Çayyolu'nda vardır sanırım böyle evler. Kiraları 1500 civarı olur. Erkek arkadaşınla aynı dairede kalmak bence mantıklı değil. Hiçbir şey olmasa aynı evimde kalmaya devam ederdim ben senin yerinde olsam. Ya da merkeze de yakın olmak istiyorsan, armada taraflarında stüdyo tipi bir daire bulurDUm.

Ama en güzeli, yurtta kalmak okuL bitene kadar. Daireni kiraya verip tek kişilik odada da kalabilirsin. İmkanların bir öğrenciye göre çok iyi. Ama bunlar okul bitince daha çok işine yarayacak. Ev araba satıp sonrası için imkanlarını kısıtlama bence. Okul bitene kadar biraz sabredebilirsin. Sonra işine yakın bir yerde güzel bir ev alabilirsin kendi evini satıp.

ee 9 bin sıralama tıp fakültesi tutuyor o sıralamayla hala neyi savunuyorsunuz hacettepe tıp değil diye mi ? donanımdan bahsetmiş bir de

Burası BDV, aile konusunda ''ama benim ailemle sıkıntılarım var o zaman ben de onların konularına hava atıyorsunuz mu diyeyim'' demişti konu sahibi. Siz hiç ailem çok ponçik birbirimizi çok seviyoruz diye bir dert gördünüz mü? Tekrar söylüyorum, burası BDV. Burada dert anlatılır. Ama anlatılırken araya ''ev 850 bin TL oldu'' yerine sadece ''fiyatı çok katlandı'' denilebilirdi. Hani kelimeleri özenle seçerek konuşuyormuş ya ondan dedim. Anne babanın doktor olduğunu yazmak? Okuduğu bölümü okulu bilmemiz? Hatta sevgilisinin de okuduğu bölümü bilmemiz? İki sevgilinin de birbirinden zeki olması. Çayyolunda oturulması, 60bin TL'lik araba. (Ayrıca da puanı tıp'ı tutuyordu söylemeden geçmek olur mu). Bunlar daha benim bildiklerim kim bilir diğer mesajlarında başka ne mükemmelliklerden bahsettiAnlattıkları gerçek olabilir, ama araya ülkemizin gelir ortalaması belliyken şatafat sokarsa inandırıcılığını kaybeder benim gözümde. Üzeri kapalı anlatılabilir değil mi? Bazı üyeler de inanmamış doğal ve haklı olarak.
Bir de şundan bahsetmek istiyorum, benim ''göz'' gibi önemli bir konuda sıkıntımı ve kafaya taktığım bir şeyi ışık hızında başka bölüme taşındığı bir kenara, bir de ''bir daha yanlış yere konu açarsanız ban yersiniz'' gibi bir uyarı mesajıyla karşılaştım. Az önce açtığım konu da ''Finans'' bölümüne taşınmış. Bence bu asıl bu konu ''finans'' konusu ama BDV'de duruyor? İnsanların alkol kullanması için okula yağdanlık sokmalı konusu da BDV'de duruyor? Benim gerçekten problem, dert olan konularım neden başka bölümlerde? Sizce bu konu mu dert, yoksa benim en son açtığım konu mu isteyen baksın. Bu da yöneticilere sitemimdir.
Bu arada diğer üyeler kıskandın mı gibi basit yorumlar almayım:)
Şimdi banlanabilirim

Önce bdv kurallarını bir hatırlayalım mı?

"bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır."
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Size gelen özel mesajda banlanırsınız yazmaz, şöyle yazar:

Merhaba -tutsak-,

xxxx başlıklı konuda yazdığınız yorumun konu dışı ve site kurallarına uygun olmaması sebebiyle uyarı aldınız.

Kurallara aykırı davranmak yasak ve uyarı / ceza alma sebebidir. Lütfen site kurallarına uygun paylaşımlar yapınız. Yazmış olduğunuz mesaj içeriği uygun bir bölüme taşınacaktır.

Saygılarımızla
www.kadinlarkulubu.com

Gözle ilgili, lensle alakalı konularınız taşındı, çünkü konularınıza uygun bölümler var ve o konularınız bdvlik değildi, hatta hatta hatırlarsınız Bdv rağbet gördüğü için açtığınızı yazmıştınız. Oysa hepimiz siteye üye olurken kurallara uyacağımızı "kullanım sözleşmesini okudum kabul ediyorum" diyerek beyan ediyoruz, kullanım sözleşmesinde şu maddeler yer alır:

• Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
    • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
    • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Son konunuz para yönetimi yapamadığınızla ilgili, yeri Ekonomi Finans bölümü ve orada tasarruf yapmak için konu açıp el birliği yapan hanımlar var, bölüme biraz göz gezdirirseniz size faydası olacak konular olduğunu görebilirsiniz.

Kaldı ki Bir Derdim Var bölümüne uygun olan tüm konularınız bdvde duruyor, demek ki her konunuz değil bölüme uygun olmayan konularınız taşınmış, diğer üyelerin konularının taşınması gibi.

Son olarak konular uygun bölümlere açılmalıdır, bu zaten bir kuraldır, rağbet görüyor diye bdvye açılan konular üyeler tarafından kiblenir, moderatör konu içeriğine bakar, konu bdvlik değilse taşır.

Falancanın konusu duruyor, benimki taşındı bdvye açılmaması gereken konunun savunması olamaz, bu bölüme uygun olmadığını düşündüğünüz konuları kötü içerik yaparsınız incelenir.
Hem böylece kötü içerik yapılmadığından taşınamamış, gözden kaçan konular için size teşekkür etme fırsatı buluruz.

Fake olduğunu düşündüğünüz konu ve üyeleri de konusunda inanmıyorum yazıp belki de gerçek olan konuya/üyeliğe şüpheli yaklaşılmasına neden olmak yerine yine mesajların hemen altında bulunan Şikayet Et butonuna basarak bildirmelisiniz.

Son düzenleme:
Bu arada hanımlar polemiğe girmeyiniz, konu veya üyeyle alakalı bir şüphe varsa lütfen butona basın, konu da sırf bu sebepten kişisel tartışmaya girmeniz uygun olmuyor.

Gerçekten şok içinde ve bazen gülerek okudum yorumları.

neden insanlar bu kadar yargılayıcı diye düşünmeden de edemedim. milletçe biz günah keçisi seçmeyi,ona yüklenmeyi çok severiz. alın hanımlar son zamanların kadınlar kulübündeki günah keçisi de benim. Daha başka nelerle itham etmek geliyorsa aklınıza çekinmeden siz de yüklenebilirsiniz bana,bedava çünkü. eline telefonu alan fikir beyan ediyor. Ah ne güzel ne güzel. Keşke bu telefonları kullanmak,internete bağlanıp toplum arasına karışmak için de belli bir test olsaydı da onu geçemeyenler giremeseydi.

mesela derdini,sorununu kime başvurup çözeceğini bilmeyen,yönetime özel olarak iletilmesi gereken mesajı "nasılsa bu kıza herkes yüklenmiş hehehehe ben de yazayım dur" diyerek yazan ve buradan adalet sağlamaya çalışan hanımefendi o testi geçebilir miydi merak ettim.

hakkımda çok fazla ayrıntı bilebilirsiniz,benlik bir sıkıntı yok. olsa zaten yazmazdım. çevremin buradaki kullanıcı adımı bilmesi beni etkilemez,yani "ay ifşa olurum dur okulu söylemeyeyim,ay ifşa olurum dur ben bölümümü söylemeyeyim" demem. Çünkü neden diyeyim? dedikodu yok,birinin arkasından sallama yok. kafama takılan konuları yazdığım,hakkında fikrim olan konulara da fikir beyan ettiğim bir platform burası. Yani demem o ki benim bölümümü, okulumu, annemin babamın mesleğini bilmeniz benim bunları gözünüze sokmamla alakalı değil ki bunlar o şekilde kullanılacak harika şeyler de değil. Sadece hayatımın basit ayrıntıları ve ben bunları paylaşmaktan çekinmem.

Sonuçta "yelloz görümcem evime geliyor,zilli kaynanam kocamı dolduruyor" diye konu açsam evet kendimi gizlemek isterim ama çevremdeki insanların bilmesini istemediğim şeyleri buraya yazmam,gereken şeffaflıkla her şeyi yansıtırım. buna itiraz etme hakkını kendinde bulacak birinin de olduğunu sanmıyorum. Göz ardı et butonu vardı sanırım,süs değil o. kullanabiliriz bence.

"bu kız kendini övüyor,ben zenginim diyor,anası babası doktormuş,sevgilisiyle kalıyor rererö" diye beni taşlamaya çalışanlar da biraz oturup ben ne yapıyorum diye düşünebilirler.

Aslında sistem çok basit,size bir soru soruluyor ve buna karşılık çözüm önerileriniz bekleniyor. Yani sevgili hanımlar ben bu konuda ev hakkında bir soru sordum ve bunun için cevap bekledim. sherlockculuk oynayıp "oooaaaaaa sen fakesinnnn" diye atlayacağınız bir konu değil bu. Gayet basit. Soru belli,beklenen yanıt belli. Eğer konu hakkında bir fikriniz yoksa yazma zorunluluğunuz da yok.

Ayrıca şunu da merak ettim. Ben çıkıp hiç kimseye durduk yerde "evet biliyorsunuz bilkentte okuyorum. ne? sen devlet üniversitesinde misin? ne? Yoksa sen şu şu sıralamayı yapamadın mı?" demedim. Burada ders çalışma ile ilgili açılan benden küçük birkaç kişinin konusuna yazdım,hatta ücretsiz koçluk yaptığımı da yazdım. Yani onlara örnek olması,moral vermesi bakımından. Burada bir sorun var mı? yani kendi hayatımdan örnekler verebilirim.

ve evet ösym tercih rehberini hayatında eline almamış tavan ve taban puanları hakkında bilgisi olmayan insanlar benim akademik kariyerim hakkında konuşuyor. Çok açıklama yapmamı gerektiren bir konu değil çünkü size ne ama yine de söyleyeyim 9 bin taban sıralamasıdır o bölüme o sene giren en düşük dereceli öğrencinin sıralamasıdır ve ondan yüksek sıralaması olan öğrenciler de tercih yapabilir. Benim gibi. ve puanları tıpa yetiyorsa bunu da soru soran insanlara emsal olması açısından söyleyebilir benim yaptığım ve sizi ilgilendirmediği gibi.

Bir de şu evin fiyatını söylemek var. Onu ben insanların gözüne sokmak istesem ki niye isteyeyim benimle ilgili bir durum değil ama hadi istedim diyelim yani "havalı biriyim aahh siz hala gecekonduda mı oturuyorsunuz" diyen iç sesimle birlikte buraya yazmak istesem konuda uzun uzun yazardım. alıntıladığım hanımefendiye durumu anlaması için verilmiş bir rakam ve içinde art niyet yok. Belki onun durumu benden iyi o da çıkıp "lan fakir sen hala o kadarlık evde mi oturuyosun" diyecek ne bileyim. Ben böyle düşük ve çapsız bi insan değilim iyi ki ve böyle şeylerin peşine düşmem. bu konuda hava (?) atacak olsam da "babişkom evi satınca üstüne 1 milyor dolar ekleyip bana yeni ev alacak" yazardım. Ama öyle bir durum yok ve babam bana para yağdırmadığı gibi ben de elimdeki imkanı nasıl en iyi değerlendiririm diye soruyorum. Ultra bir zenginlik ve bunu belli etme çabası yok,sakin olup derin nefes alabilirsiniz.

mahalle arası dedikoducuları gibi "ooo bak seenn evinin fiyatını da yazmış,görgüsüz la bu" demeleriniz beni baya güldürdü. Evet o kadar kötü durumdayım ki insanlara evimin fiyatını söylemek beni tatmin ediyor. Hatta gerizekalı falanım annemin babamın okuyup sahibi olduğu meslekleri size söyleyince de orgazma yakın zevk alıyorum,salaklık bu ya işte.

O konuda da ben burada bazı sağlıkla ilgili konularda babam yanımda otururken "baba şöyle olmuş sence şöyle midir" diyerek konu sahiplerine fikir verdiğim için biliyorsunuzdur mesleğini. ki özel mesajla da ailesinin sonuçlarını vs babama gösterdiğim kişiler var. En iyi onlar bilir. Hatta birisine babamın adını söyleyip tavsiye etmiştim ankaraya gelirseniz diye,daha doğrusu kendisi sordu. Neyse işte reklamı da aradan çıkarmış oldum. yılanım dimi.

yağdanlık meselesine gelince. Bu duyarlı yaklaşımınız gözlerimi yaşarttı ama gerek yoktu boşuna perişan oldunuz yahu. Burada yazılan o kadar çok konu varken,yapılan büyük yanlışlar,ihanetler,dayaklar söz konusuyken öğrencilerin eğlenmek için içki içmesi sizi rahatsız etmiş. Ama hanımlar sorun şu ki okulumuzda içki değil şişesi yasak. Ben yönetim kurulu başkanı olduğum için (al hadi bak yine kendimi övdüm ne fenayım ayol) bu kuralları iyi biliyorum ve okulun itibarı açısından alkol şişesi yasak. istersen fondipler girersin. mesela geçen sene yağdanlık da yasaktı,sokmadık. Ama bu sene değil ve sanırım neyi nerede ve nasıl bir şişeden içeceğimi size sormayacağım.

"yağdanlık konusu neden burdaaağğğğ" diye düşüncelere gark olan arkadaşım,konu yağdanlık değildi orada. dikkatli oku komik olma. al hatta bak bu konu da taşınmış umarım tatmin olmussundur. Ülkede adaleti Nerede arayacağımızı bilmediğimizin en basit göstergesi sizsiniz.

Daha fazla ne açıklaması yapabilirim diye düşündüm ama bulamadım. Neyse siz zaten yine bir eksik bulursunuz. fake olduğumu düşündüğünüz unsurların hepsini ben konuyla bağlantılı olduğu zamanlarda yazmış,karşımdaki kişiye yardımcı olmak amaçlı kullanmışımdır. aksini yaptıysam ve benim yüzümden üzülen (?) birisi olduysa da affına sığınıyorum,eşeklik etmişim.

Mune @Margarikotin konu kapanabilir mi lütfen? üyeliğimi iptal ederseniz de sevinirim. Ne zaman ki hanımlar birbirlerine saygı duymayı öğrenir,üzerine vazife olmayan şeyleri konuşmaz ben o zaman burada olurum. rahat bir nefes alabilirsiniz ay yok ya da üzülebilirsiniz çünkü günah keçisi gidiyor.

Milana22 sizi de ayrıca çok seviyorum ve öpüyorum. cowgirll ile kendinizi boşuna yormuşsunuz,anlamayacakları gayet belliydi. kendinize iyi bakın :)

Yaa lutfen gitme
Ah be kuzum kapatma uyeligini istemiyorsan bir sure girme ama yine don
Ben de seni seviyorum ve merak ederim girmezsen

Burada fake diyen hep olacak buna uzulup kafaya takma (

Off ya ne desem bilemedim ama gitme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…