- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Konularında ne kadar çok zenginlik varbenim evim benim arabam ama ben bilkent öğrenciyim daha....
İnandırıcı gelmiyorsun artık babanla birlikte yaşıyorsun ve Bilkentte okuyan büyük ihtimalle erkek arkadaşın orda gördüklerini burda bize satıyorsun. Bilkentte okumamana inanmam için birçok neden var ama en belirgini tıptan yüksek puan alıp da mühendislik kazanman. Ama daha başka nedenler de var.
Madem inanmıyorsun ne yazıyorsun diyebilirsin ama sana inanıp yazan çok insan var.
Amacın her seferinde hava atmak. Bakın ben ne zenginim babam rahat ben rahat erkek arkadaşım zeki falan filan.
Sana önerim bir an önce büyü ve gerçek hayata geri dön burda hava atmak yalan konuşmak sana fayda etmez.
Heh iste tam da buKonularında ne kadar çok zenginlik varbenim evim benim arabam ama ben bilkent öğrenciyim daha....
İnandırıcı gelmiyorsun artık babanla birlikte yaşıyorsun ve Bilkentte okuyan büyük ihtimalle erkek arkadaşın orda gördüklerini burda bize satıyorsun. Bilkentte okumamana inanmam için birçok neden var ama en belirgini tıptan yüksek puan alıp da mühendislik kazanman. Ama daha başka nedenler de var.
Madem inanmıyorsun ne yazıyorsun diyebilirsin ama sana inanıp yazan çok insan var.
Amacın her seferinde hava atmak. Bakın ben ne zenginim babam rahat ben rahat erkek arkadaşım zeki falan filan.
Sana önerim bir an önce büyü ve gerçek hayata geri dön burda hava atmak yalan konuşmak sana fayda etmez.
İlla hep İngilizce şeyler yazmak da vardı tabiibir şey demiyorum. siz hava atan insan görmemişsiniz. hava atacak olsam farklı konular açarım ayrıca aile yapısı vs hava atılacak konular değil. bana göre doğru olan başkasına göre yanlıştır bunun için karşımdakine üstünlük sağlanamaz.
zenginim falan demiyorum,ailemin durumu iyi ama ben genel olarak annemden de babamdan da para almam. çok zorlanır ay sonunu getiremezsem babam para verir annemden hiç almam. zenginlik içinde de yaşamıyorum kendi kazandığımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
sevgilimin zeki olmasının bana bir artısı yok ve bu da hava atılacak bir konu değil. siz öyle gördüyseniz bir şey diyemem.
tamam artık huzurla gelen beğeni bildirimlerini kontrol edebilirsiniz mission completed :)
ekleme:tıptan yüksek puan alıp mühendislik kazanmam değil,mühendislik yazmam... benim lysde 13.olup elektrik elektronik okuyan arkadaşım var ideali olan insanlar aldıkları puana göre değil hedeflerine yönelik okullara gidiyorlar. bilin istedim.
Sen kendin dedin senin yalancınım.ekleme:tıptan yüksek puan alıp mühendislik kazanmam değil,mühendislik yazmam... benim lysde 13.olup elektrik elektronik okuyan arkadaşım var ideali olan insanlar aldıkları puana göre değil hedeflerine yönelik okullara gidiyorlar. bilin istedim
Sen kendin dedin senin yalancınım.
Ben lisede 50 alıyordum sonra işte sonra vahiy mi indi sana ne olduysa birden zekileşip tıptan yüksek alıp mühendislik kazanıyorsun.
Ha bunu neden diyorsun tıp yüksek ya hani ondan gene yoksa düz mühendislik okudum yazar geçersin ne dolandırıyorsun lafı öyle?
Yok yurt hic dusunme bileokula yakın siteler var meşhur,benim için site olması önemli güvenlik vs açısından tek yaşadığım için. Bugün birkaç yere baktım en küçük 3+1 var ve 2500den başlıyor. benim aylık elime geçen paranın tamamı kadar bir miktar yani evi tutarsam yemek vs yiyemem :)
site dışı düşünürsem bir nebze azalıyor. yurda çıkma fikri bile geldi aklıma,direkt kampüsün içinde olurum diye ama geri sildim kafamdan
Tam burslu mu okuyorsun Bilkent'te?
Seni takip etmiyorum ki zaten en son kişilerden biri sen olurdun sanırım neyse konularını her gün görmek yetiyor zaten ki fark ettiysen önceki konularına yazmadım. İnsanları kandırıp durma artık diye yazdım. Önünü alamazsak daha çok ortalığı karıştıracağa benziyorsun.yazdıklarımı takip etmenize sevindim isterseniz twitter vereyim takip edersiniz orada da güzel yazarım :)
ben bunları durduk yerde yazmadım hanımefendi,yanlış hatırlamıyorsam birisini üniversiteye hazırlanan bir kızın konusuna motive amaçlı yazdım,diğerinde de sevgilisinin motivasyonunu düşürmek isteyen bir kadına küçük görmeyin o da yapabilir ben yaptıysam herkes yapar vs bir mesaj için yazdım. insanların okuduğum bölümü bilmesine,övgüler yağdırmasına ihtiyacım yok.
geçtiğimiz yıl %100e tamamladım.
Girişinden itibaren almadın mı bursu başarı bursu mu bu? Kapsamlı burs imkanından yararlanabiliyor musun?
Bana da cok gercek geliyor konu sahibiSeni takip etmiyorum ki zaten en son kişilerden biri sen olurdun sanırım neyse konularını her gün görmek yetiyor zaten ki fark ettiysen önceki konularına yazmadım. İnsanları kandırıp durma artık diye yazdım. Önünü alamazsak daha çok ortalığı karıştıracağa benziyorsun.
bölümün sıralamasından dolayı kapsamlı burstan yararlanamıyorum. başarı bursu olarak %100e tamamladım.
Bu evin kirası ile ne kadar yaklaşabilirsen o kadar yaklaş canım. Burası 4+1. Biraz daha yakından 1+1 olabilir gibi. Arabanı satma bence.yani yine okula uzak bir muhitte kiraya çıkmak doğru mu anladım?
Sevgili Helenra bir Odtu mezunu olarak sunu yazmak isterim. Bilkent ve Odtunun muhendisliklerinin bir kismi tipla esdeger. Yani tipa yetecek puanla bu iki universiteden birinde muhemdislik okuyan bircok insan var, ben de gruba dahildim. Omrumi teyzemlerin "tip olmadi mi senin?" diye acimasiyla gecirdigim icin yazmak istediimKonularında ne kadar çok zenginlik varbenim evim benim arabam ama ben bilkent öğrenciyim daha....
Çok nedeni var saydım işte :)Bana da cok gercek geliyor konu sahibi
Neden gercek olmadigini dusunuyorsunuz ki?
Yarı burslu girdiniz o zaman? Bölümün sıralaması ne alaka ki sizin sıralamanızın önemli olması lazım puan türlerinde. 10k ve üstüyse yararlanılabiliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?