- 28 Kasım 2010
- 42.243
- 140.310
- 798
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Cevabınız için teşekkürler ❤
Misafir derken aslında özel birinin annesiyle tanışma gibi
Yok ben evde çorapla geziyorum. Ama sevdigimin annesi ile tanışırken ayağinda kibar bir ayakkabı olabilir dedi annem.20-30 yıl önce kafalar permalı, vatkalı ceketlerle, naylon çoraplı, Sedef ojeli teyzeler kocaman deri çantaları ve topuklu ev ayakkabıları ile ev gezmesi yaparlardı. Sanırım sizin orda biraz geriden geliyor. Bir de bazıları su ve çay bardağı taşırlardı yanlarında. Titiz olduklarını göze sokmak için.
e tabı ayagınızda bır ayakkabı daha kıbar olur boyle bır durumda zaten gundelık bır durum yok ozel bır anYok ben evde çorapla geziyorum. Ama sevdigimin annesi ile tanışırken ayağinda kibar bir ayakkabı olabilir dedi annem.
Bende size sormak istedim :)
Valla benim umrum değil hangi biri kendi evinde ayakkabı ile geziyo . Yeni yeni adetler çıkartıyolar. Bana komik geliyo bakıp gülüp geçiyorum o koca topuklularla evde yürümelerineSelam kızlar,
Size birsey danışmak istiyorum. Ben almanyada doğdum büyüdüm ve kültürümüzün bazı inceliklerini bilmiyorum.
Mesela kızlar eve özel misafir geldiğinde zarif bir ev ayakkabısı giyiniyormus.
Annem sende almalısın daha zarif durur diyor. Ama bu ev ayakkabısı nasıl birşey?
Rahat ayakkabı gösteriyorum anneme, olmaz bunu gündelik giyin, hafif topuğu olsun diyor. Ama ozamanda dışarı ayakkabısı olmuyormu?
Kafamda deli sorular
Bana yardımcı olurmusunuz? Gercekten gereklimi? Gerekliyse örnek resimler atabilirmisiniz?
Duz babet üstü kumaş tarzı olanlar çok kullanışlı onun disinda topuklu pek de rahat olmaz yaa evde .. giyiliyor evet çoğu kişi de giyiyor bizim çevrede rahat olup ayağı usutmeyenleri mantikliSelam kızlar,
Size birsey danışmak istiyorum. Ben almanyada doğdum büyüdüm ve kültürümüzün bazı inceliklerini bilmiyorum.
Mesela kızlar eve özel misafir geldiğinde zarif bir ev ayakkabısı giyiniyormus.
Annem sende almalısın daha zarif durur diyor. Ama bu ev ayakkabısı nasıl birşey?
Rahat ayakkabı gösteriyorum anneme, olmaz bunu gündelik giyin, hafif topuğu olsun diyor. Ama ozamanda dışarı ayakkabısı olmuyormu?
Kafamda deli sorular
Bana yardımcı olurmusunuz? Gercekten gereklimi? Gerekliyse örnek resimler atabilirmisiniz?
Yok ben evde çorapla geziyorum. Ama sevdigimin annesi ile tanışırken ayağinda kibar bir ayakkabı olabilir dedi annem.
müstakbel gelinim bunu yapsa sok olurum herhalde. Bu kiz nerde yasiyor acaba diye düsünürümYok ben evde çorapla geziyorum. Ama sevdigimin annesi ile tanışırken ayağinda kibar bir ayakkabı olabilir dedi annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?