Ev ayakkabısı

Böyle bi kültür yok.
Bende bı aralar misafirliğe giderken yada misafir gelince giyiyordum.
Aşırı saçmaymış.
Güzel sık bı terlik mantıklı gittiğiniz evdeki terliği giymek zorunda da kalmazsınız.

bizim kültürümüzde ev ayakkabısı dediğin şey maksimum çetiktir.az topuklu ayakkabı ne ya gold detaylı salonunda oturan pembiş sunumcu gelin gibi

Sahsi fikrim baskalarin oturduğu evde topuklu terlik, ayakkabı felan giyilmez komşuları rahatsız eder. Ufak ama önemli bir detay bence
Ek not: o tak taklar misafir için de rahat olmuyor. Koca ayaklı tak tak mağdurundan

Iyi de bunlar genelde günden güne kosan kadinlar icindir . Cantalarinda topuklu terlik tasirlar :) ya da ayakkabi
her ne haltsa iste. Topuklu acik terlige benzeyen bisi
o da sanırım kültürden değil de hem kıyafetine uygun abiye terlik (!) giysin diye hem de başkasının evindekileri giymesin diye

Konuyla hiç alakası yok ama ben sedef ojeleri çok severdim.

Bence gerekli degil ama bazilari giyiyor. Ille giyeceksen babet tarzi yumusak bir sey giy. Twigy'de guzel modeller oluyor.

Günlerde giyiliyor bu ayakkabilar bana da evlenirken ceyizime almisti kaynanam. Asiri rahatsiz birsey. Artik daha cok şık güzel babet giyiyor çoğu kadin

Ha 10 cm platform topuklu giyen de var. Hatta bir kadın gordum, eve topuklu dize kadar CIZME getirdi. Evet ÇIZME. Evde giydi bunu.

Nasil kendini rahat ve guzel hissedeceksen onu al, topuklu terligi yeni gelinler giyiyor artik sadece, annen kendi gençliğini yasatmak istemis sana sanirim

Genelde günlerde götürüyor kadınlar benim annemde eskiden götürürdu kıyafetine uygun ve tarzda genellikle topuklu tercih ederdi. Bende şimdi bazen babet götürüyorum başkasının terliğini giymekten hiç hoşlanmıyorum çünkü.

benim sevgilimin annesi her yere ayakkabisini goturur. kapida bir ayakkabi degistirme merasimi yasar her zaman. hatta babamin evine geldiklerinde babam ayakkabiyla gecebilirsiniz demesine ragmen “kiyafetine daha cok uyacagi icin” ev ayakkabisini giyip oyle girdi

kendisi zamaninda bana da “kadin oturmalari olur bak o zaman herkes ayakkabisini cikarir giyer sen giymezsen ayip olur” diye babet gibi bir sey vermisti hic kutusunu bile acmadim cunku oyle ortamlara girmem ben. biraz daha buyuk yaslar gerekli goruyorlar bunu.

Ben benim panduflarimi goturmustum kayinvalidenin evi soguk ve benim panduflar daha sicak tutuyor diye, arkamdan konuşmuşlar terlikleri pis diye evden getirmişim.

Ben benim panduflarimi goturmustum kayinvalidenin evi soguk ve benim panduflar daha sicak tutuyor diye, arkamdan konuşmuşlar terlikleri pis diye evden getirmişim.
Her türlü insan var alınabilir yani
Ben normalde terlik taşıyan biri olsam götürürdüm, diğer zamanlarda da terlikle gezdiğimden laf düşmezdi kimseye. Ama değilsem de kasmazdım

Misafirliğe giderken evde giyecekleri terlik, babet ya da topuklu ayakkabısını yanına alanlar var. Ben mantıklı buluyorum çünkü illa bir şey giyme ihtiyacın varsa sana ait olan ve Rahat ettiğim bir terlik ayakkabı olması güzel yapmıyprum çünkü unutuyorum Tarzınız spor /rahatsa çok şık babetler var onlardan tercih edebilirsinzi. İlla topuklu olacak diye bir kural yok. Kişinin tarzı tercihi ile ilgili. Yeni gelinler ya da anneleri süslü tüylü şeylere özeniyorlar ama kullanışsız olacağını düşünüyorum. Bence boşa yük evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…