- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Evet günlerde kadınlar çantalarından çıkartıp giyiniyormusIyi de bunlar genelde günden güne kosan kadinlar icindir .bir de topuklu terlik oyle mi
Onlar nasıllar kiTürkiye'de böyle bir kültür varmış?
Çantalarında topuklu ayakkabıyla gezen ablalar var ama onlardan olmak istediğinize emin misiniz
Türkiye'de böyle bir kültür varmış? Benim bildiğim bizim kültür patik, çetik denilen şeyler geliyor.
Çantalarında topuklu ayakkabıyla gezen ablalar var ama onlardan olmak istediğinize emin misiniz
Açıklama için sağolunda biliyorum öyle birşey olduğunu. Özel çantası olması, ev oturmasında topuklu ayakkabı giyme mantıksızlıgını gidermiyor en azından benim için.Bu çantalarda öyle alalade çantalar değil. Özel ayakkabı çantası diye bir şey var üzerinde ayakkabı resmi işlenmiş.
Foto atardim ama bulamadim nette. Kunduracilarda olur ancak o tanima uyan aykabbimsi terliklerEvet günlerde kadınlar çantalarından çıkartıp giyiniyormus
Cevabınız için teşekkürler ❤Sakasi bir yana, bayram gezmesi tarzi zamanlarda ben cantama babet atiyorum, hem gittigim evdeki terlikleri giymek istemedigim icin, hem de klasik ayakkabidan cikinca ayaklarimin kokmasindan korkuyorum sicak yaz gununde mesela.
Ama benim tercihim rahat bir babet olur.
Siz topuklu da tercih edebilirsiniz.
Bunu da ise giderken yapardim, spor ayakkabilar ile servise kosup serviste topuklulari giyerdim, ha ha.
Açıklama için sağolunda biliyorum öyle birşey olduğunu. Özel çantası olması, ev oturmasında topuklu ayakkabı giyme mantıksızlıgını gidermiyor en azından benim için.
Annenin içine gün teyzesi kaçmış.Selam kızlar,
Size birsey danışmak istiyorum. Ben almanyada doğdum büyüdüm ve kültürümüzün bazı inceliklerini bilmiyorum.
Mesela kızlar eve özel misafir geldiğinde zarif bir ev ayakkabısı giyiniyormus.
Annem sende almalısın daha zarif durur diyor. Ama bu ev ayakkabısı nasıl birşey?
Rahat ayakkabı gösteriyorum anneme, olmaz bunu gündelik giyin, hafif topuğu olsun diyor. Ama ozamanda dışarı ayakkabısı olmuyormu?
Kafamda deli sorular
Bana yardımcı olurmusunuz? Gercekten gereklimi? Gerekliyse örnek resimler atabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?