- 8 Mart 2019
- 2.755
- 3.688
- 133
- 38
- Konu Sahibi KarrTanesii
Turkiyeden bildiriyorum öyle bir adet yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim kültürümüzde ev ayakkabısı dediğin şey maksimum çetiktir.az topuklu ayakkabı ne ya gold detaylı salonunda oturan pembiş sunumcu gelin gibiSelam kızlar,
Size birsey danışmak istiyorum. Ben almanyada doğdum büyüdüm ve kültürümüzün bazı inceliklerini bilmiyorum.
Mesela kızlar eve özel misafir geldiğinde zarif bir ev ayakkabısı giyiniyormus.
Annem sende almalısın daha zarif durur diyor. Ama bu ev ayakkabısı nasıl birşey?
Rahat ayakkabı gösteriyorum anneme, olmaz bunu gündelik giyin, hafif topuğu olsun diyor. Ama ozamanda dışarı ayakkabısı olmuyormu?
Kafamda deli sorular
Bana yardımcı olurmusunuz? Gercekten gereklimi? Gerekliyse örnek resimler atabilirmisiniz?
Öylemi ozaman ayakkabi iptalmüstakbel gelinim bunu yapsa sok olurum herhalde. Bu kiz nerde yasiyor acaba diye düsünürüm![]()
o da sanırım kültürden değil de hem kıyafetine uygun abiye terlik (!) giysin diye hem de başkasının evindekileri giymesin diyeIyi de bunlar genelde günden güne kosan kadinlar icindir . Cantalarinda topuklu terlik tasirlar :)ya da ayakkabi
her ne haltsa iste. Topuklu acik terlige benzeyen bisi
Konuyla hiç alakası yok ama ben sedef ojeleri çok severdim.20-30 yıl önce kafalar permalı, vatkalı ceketlerle, naylon çoraplı, Sedef ojeli teyzeler kocaman deri çantaları ve topuklu ev ayakkabıları ile ev gezmesi yaparlardı. Sanırım sizin orda biraz geriden geliyor. Bir de bazıları su ve çay bardağı taşırlardı yanlarında. Titiz olduklarını göze sokmak için.
Trio yazan iyi bence
ilkini giyip de bi yerini kırmayanı alnından öperim
Madem karşınızdaki insanın fikri için giyineceksiniz şunu da unutmayın "bizim terlikleri giymeyecek kadar pis mi bulmuş" diyebilir müstakbel kayınvalide
Her zaman nasıl gidiyorsanız misafirliğe öyle gidin. Çok kasmayın
Her türlü insan var alınabilir yaniBen benim panduflarimi goturmustum kayinvalidenin evi soguk ve benim panduflar daha sicak tutuyor diye, arkamdan konuşmuşlar terlikleri pis diye evden getirmişim.![]()