Ev arkadaşım ve sevgilisi?

Ağrımayan başımı nasıl ağrıtırım konusu. Yada tabiri caizse dağdan geldim bağdakini nasıl kovarım? Sen zaten mevcut bir düzene gelmişsin. Ve karşılığında bir bedel bile ödetmeyerek arkadaşın sana iyilik yapmış. Anlattıklarından seni rahatsız edecek, özel alanına müdahale bir durum da söz konusu değil. Minnet duymak, saygı göstermek, kabullenmek yerine neden sivrilmeyi ve göze batmayı tercih ediyosun?

Dağdan gelip bağdakini kovmak deyimine çok yaraşır bir konu açmışsınız.

Sonradan gelip kızın hazır düzenine dahil olan sizsiniz ve şuan o düzene müdahale etmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla arkadaşınız masrafları tek karşılayabilir eğer rahatsız olduğunuzu söylerseniz cevabı belli ya kabullenin ya da çıkın.

. Şuan da da sevgilisinin bu kadar sık gelmesini ve kalmasini istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Hiçbir şey diyemezsiniz hiçbir şey yapamazsınız.
Siz sonradan gelensiniz çünkü. İlk etapta eve birlikte çıksaydınız şartları birlikte konuşur ona göre yol alırdınız. Şu an size kendini mahcup hissedecegi bir şey yok ki ekonomik olarak da kafası rahatmış.
Bence siz de bi manita yapın en mantıklısı bu olur

Karşılıklı konu mı açtınız ayol

harika tespitttt.sadece yemek yapıp çocuk bakan kaynana kocişi olan türüz bizzzz
Ayyy ben konu sahibini kastediyorsun sanmistim ceycey. Bizi kandirirken ne saniyor falan gibi. Cok utandım simdi amip dedigime. Alınan olduysa kusura bakmasinlar.

Insanin dertleri evlenince baslamiyor.
Bekarken de hayat sorunlarla dolu. Bunu hatirlatmak isterim tekrar.

Bekarken sorunsuz bir hayat yasayip evlenince sorunlarin icinde boğuşan biri varsa boşansın. Evlilik sorun yaşama, buna sabretme degil. En cok sabredene ödül verilmiyor. Sorunlari bitirmek gibi bir hakka sahibiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…