- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.547
-
- Konu Sahibi Cansugercek
Çok istiyorum. Her yeni sene oncesi dileğim bu. Diliyorum bakalim ne zaman kabul olur.İzmire alalım seni
Olur umarım en yakın zamanda. Buranın da pek bi numarası kalmadı son yıllarda ama yine ortalamanın üstündeyizÇok istiyorum. Her yeni sene oncesi dileğim bu. Diliyorum bakalim ne zaman kabul olur.
hocammmm iki ev arkadaşı da aynı kişi.yorma kendini o yüzden boşa.kimi haklı ya da haksız bulsak farketmiyorBanlanmışsın ama ben yine de yazacağım. Ev arkadaşın seni eylemek zorunda değil. Kapalıyım diyorsun da çocuğu zaten evde olsa da hiç görmüyorsun, odadan çıkmıyor sana bir zararı yok. Yatay geçiş yaptıysan sınıf arkadaşlarından okulundan çevre edineceksin. Ev arkadaşının sana çevre yapmasını bekleme kendi işini kendin gör. Yapamıyorsan ev değiştireceksin ya da yurda çıkacaksın bir şekilde kızın düzenini bozamazsın
Bir kaç ay önce oldu. Bir de 2 yıl önce gidenler olduAhahah kimler acaba onlar. Ben hiç üye takip edemiyorum yav.
Ay nereye gittiler 3 ay önce?Bir kaç ay önce oldu. Bir de 2 yıl önce gidenler oldu
Bir ara karı koca aynı konuyu açmışlardı geçen yıl, hatırlayan vardır kesinHep şeyi merak etmisimdir;şimdi mesela bir gelin buraya konu acıyor ya kayınvalidesi için,Acaba o kv hiç girip o konuyu okuyor mudur?Yani kendini tanıyor mudur aa gelin benim için neler yazmış diyeŞimdi bu iki konuyu aynı kişi mi açmış yoksa gerçekten iki arkadaş mi açmış anlamadım
gece gece kim bunlar diye mi düşüneceğiz.açıkça söylensin işte alla allaaaaaAy nereye gittiler 3 ay önce?
Haddini aşıyorsun benceMerhaba arkadaşlar. Uzun ama lütfen yardımci olun. Ben bu sene yatay geçiş ile başka şehirdeki üniversiteye geçiş yaptım. O şehirde liseden tanıdığım arkadaşım vardı evde tek başına yaşıyordu ben de onun yanına çıktım. Ev eşyalarını vs her şeyi ayarlamıştı zaten kendisi yaşıyordu. Evde fazladan yatak dolap da vardı ben herhangi bir maddiyat ödemeden evine 2.kisi olarak çıktım. Teklif ettim parayı ödemeyi ama kabul etmedi çıkarken satıcam zaten dedi. Ama arkadaşimin sevgilisi haftada 2-3 gün akşam 5 gibi bize geliyor ve odalarında oturuyorlar. Gece gidiyor 10-11 arası. Bazen sinemaya konsere gidiyorlar çok geç dönüyorlar eve 1-2 gibi o zamanlar evde kaliyor sevgilisi. Görmüyorum bile bazen yüzlerini odalarından çıkmıyorlar mutfaga falan da çocuk çıkmıyor kız çıkıp yemek yapıyor yiyecek konusu oldugunda. Ben kapalı bir kızım bu arada. İlk başlarda eve girerken de hiç bir eşya parası vermedigim için ses etmedim çünkü diğer insanlar eşyalar benim diyerek kirayı yarı yarıya bile bolusmuyorlar. Ben normalde de odamda vakit geçiriyorum hep salona çıkmıyorum ama çocuğun gelmesi sinirimi bozmaya başladı. Daha doğrusu şu da sinirimi bozmaya başladı kız benimle hiç vakit geçirmiyor. Tamamen çocuğa yönelik tüm planları. İkisi sinemaya gidiyor, ikisi konsere gidiyor. Benim başka bir arkadaşım yok bu yüzden kendimi de aşırı yalnız hissediyorum. Bu ev hapishane gibi geliyor artık. Sizce çocuğun bize gelmesini istemediğimi nasıl dile getirebilirim? Kıza karşı aşırı uzaklaştım ben o da artik bana eskisi gibi davranmıyor. Ben eski universiteme dönmeyi düşünüyordum biraz da bunun için içim rahattı kurtulacağım diye düşündüğüm için çok birliktelik de kurmadım ama aram da bozulmasın diye kötü bir şey demedim. Eski universiteme donecegimi söylediğimde "Mutsuzsan gidebilirsin ben evin masraflarını tek başima karşilayabilirim" dedi. Kal bile demedi yani. Ama gecemedim maalesef planlarım öyle ilerlemedi. Şuan da da sevgilisinin bu kadar sık gelmesini ve kalmasini istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Gecen sene geldim Izmir'e. Yollar çok bozuk, deniz çok pisti açıkçası. Hizmet degisir, biri gider biri gelir.Olur umarım en yakın zamanda. Buranın da pek bi numarası kalmadı son yıllarda ama yine ortalamanın üstündeyiz
Hangisi daha çok reyting aldı ben yetişemedim.Karşılıklı konu mı açtınız ayol
Haha hizmet değişmez ben 30 senedir yolların düzgün olduğunu görmedimGecen sene geldim Izmir'e. Yollar çok bozuk, deniz çok pisti açıkçası. Hizmet degisir, biri gider biri gelir.
Ben insanini cok seviyorum. Ornegin evime davet ettigim komşumun -çok büyük ihtimalle- Atatürkçü oldugunu bilmek çok güzel.
Su an -büyük çoğunlukla- tam tersi insanlarin oldugu bir sehirde yasiyorum. Kimseyle tanismak istemiyorum bu sebeple. Ahbaplık edemem oyle insanlarla. Bu yüzden herkesten uzak duruyorum.
Çok bıdı bıdı yaptım.Bu yorumu goren herkes benim Izmir'de yasamami dileyebilirse sevinirim.
Bu almış öbürü 3 sayfaHangisi daha çok reyting aldı ben yetişemedim.
Ben sadece konuyu okudum takip etmedimHangisi daha çok reyting aldı ben yetişemedim.
İkimiz de yazalım bakalım, kimi haklı, bulacaklar diye iddialaşmış olabilirler mi?öyle deme muhittin baksana kalp kalbe karşıymışşş.2 ev arkadaşı da ondan konu açmış aynı zamanlarda.bizlerin içi fesat anacığımmm
Bayraklı ya da Bornova sahilde oturmustuk. Hatirlayamadim simdi. Deniz griydi, çöp doluydu, çok üzülmüştüm. Denize bakip bakip gozlerim dolmuştu. Bazı insanlar çok cânî. Diyecek söz yok.Haha hizmet değişmez ben 30 senedir yolların düzgün olduğunu görmedimama bizim umurumuzda mı, pek değil açıkçası. Arada arabanın lastiğini falan yarmadığımız sürece umursamıyoruz pek Deniz temiz ama, en temiz halinde hatta şu an. Burası körfez, kapalı deniz, liman var. Temiz tutmak ancak bu kadar mümkün sanıyorum. Sen bundan 15 sene önce görecektin, muhteşem kokardı
İnsan popülasyonu değişti biraz son yıllarda. Biraz bunun sıkıntısını çekiyoruz. Ama değişir, düzelir diye umuyoruz.
Bornovada sahil yok, ikisinden biriyse bayraklıdır. Ama sahilde oturulacak en kötü yeri seçmişsinizBayraklı ya da Bornova sahilde oturmustuk. Hatirlayamadim simdi. Deniz griydi, çöp doluydu, çok üzülmüştüm. Denize bakip bakip gozlerim dolmuştu. Bazı insanlar çok cânî. Diyecek söz yok.
Sahilde oturmak niyetiyle gitmedik. Birini bekliyorduk, hava sicak olunca arabadan kamp sandalyelerini cikardik gölgeye oturduk. Spontane gelisti yani. Yoksa tatilde sahilde oturmak gibi bir planim yoktu.Bornovada sahil yok, ikisinden biriyse bayraklıdır. Ama sahilde oturulacak en kötü yeri seçmişsiniz
Son 2.5 senedir yaz kış hemen hemen tek aktivitemiz sandalyelerle sahile gitmekSahilde oturmak niyetiyle gitmedik. Birini bekliyorduk, hava sicak olunca arabadan kamp sandalyelerini cikardik gölgeye oturduk. Spontane gelisti yani. Yoksa tatilde sahilde oturmak gibi bir planim yoktu.