Ev arkadaşım ve sevgilisi?

hocammmm iki ev arkadaşı da aynı kişi.yorma kendini o yüzden boşa.kimi haklı ya da haksız bulsak farketmiyor

Bir ara karı koca aynı konuyu açmışlardı geçen yıl, hatırlayan vardır kesin

Haddini aşıyorsun bence

Olur umarım en yakın zamanda. Buranın da pek bi numarası kalmadı son yıllarda ama yine ortalamanın üstündeyiz
Gecen sene geldim Izmir'e. Yollar çok bozuk, deniz çok pisti açıkçası. Hizmet degisir, biri gider biri gelir.

Ben insanini cok seviyorum. Ornegin evime davet ettigim komşumun -çok büyük ihtimalle- Atatürkçü oldugunu bilmek çok güzel.

Su an -büyük çoğunlukla- tam tersi insanlarin oldugu bir sehirde yasiyorum. Kimseyle tanismak istemiyorum bu sebeple. Ahbaplık edemem oyle insanlarla. Bu yüzden herkesten uzak duruyorum.

Çok bıdı bıdı yaptım. Bu yorumu goren herkes benim Izmir'de yasamami dileyebilirse sevinirim.

Haha hizmet değişmez ben 30 senedir yolların düzgün olduğunu görmedim ama bizim umurumuzda mı, pek değil açıkçası. Arada arabanın lastiğini falan yarmadığımız sürece umursamıyoruz pek Deniz temiz ama, en temiz halinde hatta şu an. Burası körfez, kapalı deniz, liman var. Temiz tutmak ancak bu kadar mümkün sanıyorum. Sen bundan 15 sene önce görecektin, muhteşem kokardı

İnsan popülasyonu değişti biraz son yıllarda. Biraz bunun sıkıntısını çekiyoruz. Ama değişir, düzelir diye umuyoruz.

Yurda çıkabilirsiniz. Hem sosyalleşir yalnız kalmazsınız hemde karşı cins olmaz. Ha ama tabi bunun için ödeme yapmanız gerekecek.

Bayraklı ya da Bornova sahilde oturmustuk. Hatirlayamadim simdi. Deniz griydi, çöp doluydu, çok üzülmüştüm. Denize bakip bakip gozlerim dolmuştu. Bazı insanlar çok cânî. Diyecek söz yok.

Bayraklı ya da Bornova sahilde oturmustuk. Hatirlayamadim simdi. Deniz griydi, çöp doluydu, çok üzülmüştüm. Denize bakip bakip gozlerim dolmuştu. Bazı insanlar çok cânî. Diyecek söz yok.
Bornovada sahil yok, ikisinden biriyse bayraklıdır. Ama sahilde oturulacak en kötü yeri seçmişsiniz

Bornovada sahil yok, ikisinden biriyse bayraklıdır. Ama sahilde oturulacak en kötü yeri seçmişsiniz
Sahilde oturmak niyetiyle gitmedik. Birini bekliyorduk, hava sicak olunca arabadan kamp sandalyelerini cikardik gölgeye oturduk. Spontane gelisti yani. Yoksa tatilde sahilde oturmak gibi bir planim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…