Ev arkadaşım ve sevgilisi?

Gidicem dersen niye kal desin siz sevgili misiniz. Arkadaş edinmeye çalış. Ev arkadaşın iyi bi ev arkadaşı bence. Eşyaların parasını istememiş vs. Kızın belli bi hayat düzeni var neden değiştirsin. Sen başka arkadaşlar edinmeye çalış okuldan.

Bu konuda sıkıntılı

Banlanmamak için susuyorum , bence bu insanlar cidden hasta
bu üye gene normal vallahi bak.eski eşine takıntılı olan onlarca üyelik alıp başka kişiliklere bürünüp konu açan üyeye göre.kocasının tekrar evlenebilme ihtimali var mı diye yeni tanıştığı kadın kimliğine bile bürünüp yazdı.sonra başka kadın oldu sonra bambaşka.yönetim banlamayla baş edemez oldu yeminle.

Biraz alıngan bir yapınız var belli ki. Ev arkadaşı seçerken önce konuşup anlaşıp hatta istediklerinizi ve istemediklerinizi dile getirerek eve çıkmalısınız. Evine ücret ödemeden geçmeniz bir artı sizin için kimse kimseyi böyle kabul etmez normalde. Sizinle vakit geçirmek zorunda değil anlıyorum yalnızlık çekiyorsunuz haklısınız kimse yaşadığı şehirde hele ki üniversite okurken yalnız olmak istemez lakin bunu okulda ki arkadaşlıklarınız ve edineceğiniz çevre ile tamamlayabilirsiniz ev arkadaşınızdan çok beklentiye girmişsiniz. Ben şahsen çevresi geniş ama eve sadece tek bi kişiyle çıkacak biriydim. Çıkalım diyen çok arkadaşım oldu ama ev hallerini, dağınıklıklarını, sürekli eve giren çıkanın belli olmayacağını bildiğim için sizi dışarı da seviyorum canlarım ev işine hiiç girmeyelim derdim Bu böyledir enn yakın olduğun insanla evde anlaşamayabilirsin bunlar normal bir de sırf bu yüzden geri dönmek isteme düşüncenizi anlamayamadım? Biz valla yurtta kalıyorduk ama her haftamız geziler etkinlikler derslerle geçtiği için hiç eve çıkayım deme vaktimiz bile olmuyordu ki evde kalan arkadaşlarımda öyle yatmadan yatmaya giderlerdi. Bence bu düşünceyi üzerinizden atın önce yoksa daha çok yalnızlık çekersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…