Ev arkadaşım ve sevgilisi?

Ayyy ben konu sahibini kastediyorsun sanmistim ceycey. Bizi kandirirken ne saniyor falan gibi. Cok utandım simdi amip dedigime. Alınan olduysa kusura bakmasinlar.

Insanin dertleri evlenince baslamiyor.
Bekarken de hayat sorunlarla dolu. Bunu hatirlatmak isterim tekrar.

Bekarken sorunsuz bir hayat yasayip evlenince sorunlarin icinde boğuşan biri varsa boşansın. Evlilik sorun yaşama, buna sabretme degil. En cok sabredene ödül verilmiyor. Sorunlari bitirmek gibi bir hakka sahibiz çok şükür.
yok kuzum üyenin biri yazmış ya üniversitelinin burada ne işi olur gibi bir şey .ona ithafen yazmıştım.bizleri k.k da kara cahil sadece ev temizleyen dedikodu yapan kaynana eş konusu açan bomboş insanlar sananlar da varmış ona kızdım.burada kaç dil bilen ne doktoralı ne eğitimli kadınlar var bir bilse

Hep şeyi merak etmisimdir;şimdi mesela bir gelin buraya konu acıyor ya kayınvalidesi için,Acaba o kv hiç girip o konuyu okuyor mudur?Yani kendini tanıyor mudur aa gelin benim için neler yazmış diye😅Şimdi bu iki konuyu aynı kişi mi açmış yoksa gerçekten iki arkadaş mi açmış anlamadım
bunlar aynı kişi kesin bilgi :KK45:

yok kuzum üyenin biri yazmış ya üniversitelinin burada ne işi olur gibi bir şey .ona ithafen yazmıştım.bizleri k.k da kara cahil sadece ev temizleyen dedikodu yapan kaynana eş konusu açan bomboş insanlar sananlar da varmış ona kızdım.burada kaç dil bilen ne doktoralı ne eğitimli kadınlar var bir bilse
Hanimefendi yalnizca gebelik topiclerine girdigi icin gormemis phdli uyeli.
Hayattaki tek sorun kaynana, görümce, elti, koca olamaz. Ay neyse sinirlenmek istemiyorum. 😁

Hep şeyi merak etmisimdir;şimdi mesela bir gelin buraya konu acıyor ya kayınvalidesi için,Acaba o kv hiç girip o konuyu okuyor mudur?Yani kendini tanıyor mudur aa gelin benim için neler yazmış diye😅Şimdi bu iki konuyu aynı kişi mi açmış yoksa gerçekten iki arkadaş mi açmış anlamadım
Kaynana sanmıyorum ama elti, görümce okuyor olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Uzun ama lütfen yardımci olun. Ben bu sene yatay geçiş ile başka şehirdeki üniversiteye geçiş yaptım. O şehirde liseden tanıdığım arkadaşım vardı evde tek başına yaşıyordu ben de onun yanına çıktım. Ev eşyalarını vs her şeyi ayarlamıştı zaten kendisi yaşıyordu. Evde fazladan yatak dolap da vardı ben herhangi bir maddiyat ödemeden evine 2.kisi olarak çıktım. Teklif ettim parayı ödemeyi ama kabul etmedi çıkarken satıcam zaten dedi. Ama arkadaşimin sevgilisi haftada 2-3 gün akşam 5 gibi bize geliyor ve odalarında oturuyorlar. Gece gidiyor 10-11 arası. Bazen sinemaya konsere gidiyorlar çok geç dönüyorlar eve 1-2 gibi o zamanlar evde kaliyor sevgilisi. Görmüyorum bile bazen yüzlerini odalarından çıkmıyorlar mutfaga falan da çocuk çıkmıyor kız çıkıp yemek yapıyor yiyecek konusu oldugunda. Ben kapalı bir kızım bu arada. İlk başlarda eve girerken de hiç bir eşya parası vermedigim için ses etmedim çünkü diğer insanlar eşyalar benim diyerek kirayı yarı yarıya bile bolusmuyorlar. Ben normalde de odamda vakit geçiriyorum hep salona çıkmıyorum ama çocuğun gelmesi sinirimi bozmaya başladı. Daha doğrusu şu da sinirimi bozmaya başladı kız benimle hiç vakit geçirmiyor. Tamamen çocuğa yönelik tüm planları. İkisi sinemaya gidiyor, ikisi konsere gidiyor. Benim başka bir arkadaşım yok bu yüzden kendimi de aşırı yalnız hissediyorum. Bu ev hapishane gibi geliyor artık. Sizce çocuğun bize gelmesini istemediğimi nasıl dile getirebilirim? Kıza karşı aşırı uzaklaştım ben o da artik bana eskisi gibi davranmıyor. Ben eski universiteme dönmeyi düşünüyordum biraz da bunun için içim rahattı kurtulacağım diye düşündüğüm için çok birliktelik de kurmadım ama aram da bozulmasın diye kötü bir şey demedim. Eski universiteme donecegimi söylediğimde "Mutsuzsan gidebilirsin ben evin masraflarını tek başima karşilayabilirim" dedi. Kal bile demedi yani. Ama gecemedim maalesef planlarım öyle ilerlemedi. Şuan da da sevgilisinin bu kadar sık gelmesini ve kalmasini istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Banlanmışsın ama ben yine de yazacağım. Ev arkadaşın seni eylemek zorunda değil. Kapalıyım diyorsun da çocuğu zaten evde olsa da hiç görmüyorsun, odadan çıkmıyor sana bir zararı yok. Yatay geçiş yaptıysan sınıf arkadaşlarından okulundan çevre edineceksin. Ev arkadaşının sana çevre yapmasını bekleme kendi işini kendin gör. Yapamıyorsan ev değiştireceksin ya da yurda çıkacaksın bir şekilde kızın düzenini bozamazsın

Banlanmışsın ama ben yine de yazacağım. Ev arkadaşın seni eylemek zorunda değil. Kapalıyım diyorsun da çocuğu zaten evde olsa da hiç görmüyorsun, odadan çıkmıyor sana bir zararı yok. Yatay geçiş yaptıysan sınıf arkadaşlarından okulundan çevre edineceksin. Ev arkadaşının sana çevre yapmasını bekleme kendi işini kendin gör. Yapamıyorsan ev değiştireceksin ya da yurda çıkacaksın bir şekilde kızın düzenini bozamazsın
Konu eğlencesine açılmış

X