- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
- Konu Sahibi Pocahontas29
-
Anlamadım?Bobrek kaca gidiyo sizde?
Senin yorumların öldürür insanıBobrek kaca gidiyo sizde?
Evet maalesef öyle .Memurlar nete üye oldum ilan vermek için ama 24 saat geçmesi gerekiyormuş .İnşallah bulurum kısa sürede birini.İyi dileklerin için teşekkür ederim canımEv arkadaşı bulmanın zorluklarını biliyorum canım hele ki büyükşehirde.. inşallah kafana göre birini bulursun yoksa insanda huzur falan kalmıyor memurlarnete yaz istersen ordan daha iyi sonuç alırsın gibime geldi
Dalga geçecek başka yeri bulun gereksiz yorum yapmayın !Bobrek kaca gidiyo sizde?
UOTE="Maykay, post: 45393440, member: 667126"]Bobrek kaca gidiyo sizde?
aklını mı kaçırdın sen buradan ev arkadaşı mı aranır
Gereksiz yazmayın lütfen[/QUOTE]
Cnm sakin ol ama buradan tanımadan ev arkadaşı edinmek sakıncalı olabilirBenim açtığım konuya yazıyorsanız evet bana soracaksınız!! arkadaşınıza yazmak istiyorsanız direkt mesaj atın , buraya gereksiz konu dışı yazarak topiğimi kirletmeyin.
Allah korusun cnm dikkat et kendine buradan ev arkadaşı aranır mi hadi erkek çıksa seninle buluşsa :)))
Ooo biraz abartmissın ama :)))bizde kabahat ki uyarıyoruz seni böbreğinin dalağının yerinde saman bul da gör
Benim açtığım konuya yazıyorsanız evet bana soracaksınız!! arkadaşınıza yazmak istiyorsanız direkt mesaj atın , buraya gereksiz konu dışı yazarak topiğimi kirletmeyin.
Dikkat et işte cnm ondan diyom yöntemin varsa iyiymisMerak etme canım bu konuda dikkatliyim.Mesaj atıpta ilanıma cvp verene tlfon numaramı verip ,buluşacak kadar saf değilim.Kendimce sıkı yöntemlerim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?