- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
- Konu Sahibi Pocahontas29
-
bizde kabahat ki uyarıyoruz seni böbreğinin dalağının yerinde saman bul da g
Cnm sakin ol ban yicez :)))Yahu siz anlamıyormusunuz ? Gereksiz yazma diyorum hangi dili anlıyorsunuz ki o dilden yazayım? Uyarma ,gereksiz yorumda yapma.
Konu sahibi akilsiz zaten sizin söylediklerinizi akil edemedi. Ne kadar harika üyelersiniz hemencecik akil verdiniz hey allahim ya.
Konu sahibi umarım istediğin gibi bir ev arkadasi bulursun. (Akilsizi tezatlik anlaminda kullandim :) )
Ay bu akıl hocası hiç susmayacak ..Yanlış yere paylaşmışsam zaten gerekli yere taşınır.Ki ilk defa konu açıyorum çok normal.Ergen gibi ne bu şikayet halleri anacım kaç yaşındasın sen ? :)
beyin yaşı olarak senden büyük olduğum kesinAy bu akıl hocası hiç susmayacak ..Yanlış yere paylaşmışsam zaten gerekli yere taşınır.Ki ilk defa konu açıyorum çok normal.Ergen gibi ne bu şikayet halleri anacım kaç yaşındasın sen ? :)
Evet bencede herkese cevap vereceksiniz diye bir durum yok o yuzden yorumunuz yersiz olmuş.Her konuya yazi yazmak zorundada degil kimse.Tabiki yazabilirsiniz ama bu sekilde yazarsaniz karsiligini aldiginizda sinirlenmeyip uzatmamaniz gerekir.Arkadasim degil o da herhangi bir uye , alintilayip yazamaz miyim, oyle miymis kurallar bilmiyordum pardon (!)
Size yazilmayan, konu disi, ilginizi cekmeyen, isinize gelmeyen bla bla bla... yorumlari gozardi edebilirsiniz herkese cevap vereceksiniz diye bir durum yok.
Konunuz da tasinir huuh
Kesinlikle her cümlenize kadar katiliyorum :)Bazı üyelerin istisnasız her konuda herkes salak bir ben akıllıyım ana başlığı altında konu sahiplerine ayar verme çabalarını tebrik etmek istiyorum. İşsizlik böyle bir şey herhalde.
Konu sahibi gayette normal bir şey internetten ev arkadaşı aramak pek tabii. Burdaki herkes öcü, sapık, sapkın değil siz de bunun farkındasınız. Ama size tavsiyem öğrenci falan almayın kesinlikle. Çok pişman olursunuz. Bu da benden nacizane bir tavsiye olsun :))
Sinirlenmedim ki ben, arkadasin uslubu kotu ona yorum bile yapmamisim luzumsuz yazmayin diyor.Evet bencede herkese cevap vereceksiniz diye bir durum yok o yuzden yorumunuz yersiz olmuş.Her konuya yazi yazmak zorundada degil kimse.Tabiki yazabilirsiniz ama bu sekilde yazarsaniz karsiligini aldiginizda sinirlenmeyip uzatmamaniz gerekir.
Bazı üyelerin istisnasız her konuda herkes salak bir ben akıllıyım ana başlığı altında konu sahiplerine ayar verme çabalarını tebrik etmek istiyorum. İşsizlik böyle bir şey herhalde.
Konu sahibi gayette normal bir şey internetten ev arkadaşı aramak pek tabii. Burdaki herkes öcü, sapık, sapkın değil siz de bunun farkındasınız. Ama size tavsiyem öğrenci falan almayın kesinlikle. Çok pişman olursunuz. Bu da benden nacizane bir tavsiye olsun :))
Sinirlenmedim ki ben, arkadasin uslubu kotu ona yorum bile yapmamisim luzumsuz yazmayin diyor.
Sizin amaciniz ne peki, hic konuyla alakaniz yokken ders verir mahiyette alintiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?