• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Arkadaşı arıyorum

Pocahontas29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
254
379
103
Arkadaşlar merhaba bu konuda benim için bir dert, bir sıkıntı..İzmir Şirinyer'de yaşıyorum 2+1 doğalgazlı evime mümkünse benim gibi devlette çalışan bir bayan ev arkadaşı arıyorum.İlgilenenler varsa lütfen msj atsın detayları konuşuruz.Hoşçakalın.

Ev arkadaşı bulmanın zorluklarını biliyorum canım hele ki büyükşehirde.. inşallah kafana göre birini bulursun yoksa insanda huzur falan kalmıyor memurlarnete yaz istersen ordan daha iyi sonuç alırsın gibime geldi

Ev arkadaşı bulmanın zorluklarını biliyorum canım hele ki büyükşehirde.. inşallah kafana göre birini bulursun yoksa insanda huzur falan kalmıyor memurlarnete yaz istersen ordan daha iyi sonuç alırsın gibime geldi
Evet maalesef öyle .Memurlar nete üye oldum ilan vermek için ama 24 saat geçmesi gerekiyormuş .İnşallah bulurum kısa sürede birini.İyi dileklerin için teşekkür ederim canım

Allah korusun cnm dikkat et kendine buradan ev arkadaşı aranır mi hadi erkek çıksa seninle buluşsa :)))

Allah korusun cnm dikkat et kendine buradan ev arkadaşı aranır mi hadi erkek çıksa seninle buluşsa :)))

Merak etme canım bu konuda dikkatliyim.Mesaj atıpta ilanıma cvp verene tlfon numaramı verip ,buluşacak kadar saf değilim.Kendimce sıkı yöntemlerim var :)

Benim açtığım konuya yazıyorsanız evet bana soracaksınız!! arkadaşınıza yazmak istiyorsanız direkt mesaj atın , buraya gereksiz konu dışı yazarak topiğimi kirletmeyin.

Arkadasim degil o da herhangi bir uye , alintilayip yazamaz miyim, oyle miymis kurallar bilmiyordum pardon (!)

Size yazilmayan, konu disi, ilginizi cekmeyen, isinize gelmeyen bla bla bla... yorumlari gozardi edebilirsiniz herkese cevap vereceksiniz diye bir durum yok.

Konunuz da tasinir huuh:63:

Back
X