- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesine çok düşkündü canım bir de işte yeni evlilik işine girmişler ilk çocuklarını evlendireceklerdi güya böyle oldu. O da annen babasına kredi çekmeyelim diyemedi senin ailen hep böyle karışırsa ileride zaten iş boşanmaya kadar gider dedi ama benim babam sadece kredi çekmesini istemiyordu.Saçmalıyosun aşk ve sevgi aylık 5 bin tl krediyi odemiyecemti malesef ailesine düşkün erkekle ömür zor geçerdi
Ayyy Allah kurtarmis seni..evlenseydin bir evlilik daha velat dalin amin olcakmis..bosversene canim..evlilik zaten zor yurutulen bisey..birde aile ile alakali sıkıntılar olursa cabasi..bence sen..kurtulduguna dua et..verilmiss cidden sadakan varmis..nisanlin seni sevseydi bole bisey icin ayrilmazdi..seni ikna ederdi ailesini ikna ederdi..valla hic uzulme tatlimm..deger vercekk sevcek cok insan var ..Merhaba. Belki bunu buraya yazmak saçma ama içim soğumuyor. Nişanlanmak üzere olduğum kişi ve aynı zamanda çok iyi anlaştığım çok sevdiğim kişi nisan aşamasında annesine ev almak için üzerine 250 bin tl kredi çekeceğini söylemişti. Ilk başta kredi çekme de evlendikten sonra altınları arabayı ve bir miktar da para toplayıp verelim demiştim ama o zaman da ev fiyatları yükselir demişti. Kredi çekecekti illa. Ben de başta kabul ettim ama ailem kabul etmedi. Oğlum neyin varsa ailenin olsun dedi yeter ki kredi çekme evlenir evlenmez altı yıl boyunca ayda beşer bin liradan borç edinmeyin dedi. Oğlan sonradan ben çekeceğim babam çekemediği için babam ödeyecek dedi ama daha önceden kendisi ailesinin aylık olarak o kredi miktarının yarisini dahi ödeyecek gücü olmadığını söylemişti. Üstelik babasının üzerinde az bir miktar yine borç var. Ben de yeni atandım öğretmenim o da bir kaç yıldır öğretmen. Iki kardeşi var asgari ücretle çalışıyorlar. Onların eve bir faydası yok. Babam kabul etmeyince gittiler ve işi bozdular. Ve oğlan beni hiç aramadı babamı suçladı durdu. Bu durum çok zoruma gitti. Sadece kredi çekmesini istememiştim. Onun dışında her şeyden vazgeçmiştim. Altınları arabasını veririz toplarız veririz kardeşlerini evlendiririz demiştim. Kabul etmedi. Canım yanıyor. Kabul etse miydim bilmiyorum. Onda onlar benim annem babam mecbur yapacağım söz vermiştim dedi. Ben de yapma demedim ama şu Nisan üstü olmasın bir de kredi çekme dedim üzerine çünkü evlendikten sonra ailesi ödeyemeyince ki ödemeye güçleri yok bize kalacaktı. Aslında bir de şu vardı. Onun dışında annesi giyeceğim elbiseye bile karıştı. Süslü giy öyle et böyle et. Nisan şöyle olacak şu kadar kişi getireceğim. Şunu yapma bunu yap. O benim oğlum elbette ki yardım edecek vs. O zamanda sonra bitirdi zaten ama canım acıyor. Onun gibi biri karşıma çıkmayacak sanıyorum. Onun gibi kimseyi sevmeyeceğim sanıyorum. Oysa ki seni asla bırakmam derdi. Prensesim derdi. Çok özlüyorum. Kabul etse miydim bilmiyorum. Kendimi suçluyorum.
Çok haklısın canım ama şu süreçte evdeyim ne yapacağımı şaşırdım. Durup durup sürünüp düşünüp duruyorum. Yataktan çıkamıyorum. Bir kaç güne kadar gece gündüz antidepresan alıyordum uyuyayım düşünmeyeyim diye. Şu an sabah almıyorum çok aklıma takılıyor. Sürekli benim şimdi nisanım olmuştu evimi düzecektim mutlu olacaktım diyorum. Ama sonra bakıyorum evlensek de beni mutlu etmeyecekmis. Ben de aslında farkına vardım ama bir türlü kabullenemiyorum. Ilk defa böyle bir iş içine girmiştim. Şimdi onun gibi kimseyi sevebilir miyim diye düşünüp duruyorum.Ayrilmakla iyi yapmissiniz. Evde yiyip icmeseniz bile iki ogretmenin maasi ayda 5 bin taksitle zor gecinirsiniz, kendimden biliyorum bu devirde zor yetiyor. Suan borc icindeyiz. 6 yil icinde cocugunuzda mi olmayacak. Resmen sizinde maasiniz var diye uyaniklik etmisler. Nisanliniz da olayin farkinda degil. Saniyorki anamin babamin gozunde guclu gorunecem onlara yaranicam saniyor.
Canım bu sene ücretli öğretmenlik yaptım. Çok şükür Eylül de de atanmış olarak göreve başlıyorum. Bu sene tanıdığım çocuklardan birine hediye aldım gönderdim elimden geldiği kadarı ile inşallah hani o çocuğa eğitim hayatı boyunca da hem maddi hem manevi olarak elimden geldiği kadar yardımcı olmayı düşünüyorum. Canım çok yanıyor çok ağladım ama hani o çocuğun duası sanırım bana gerçekten iyi geliyor. Inşallah daha iyi olur. Daha iyi bir insanla karşılaşırım artık. Parayı hayatının odak noktasına koymayacak. Annesine beni ezdirmeyecek. Hayallerimde hep annesi ile gezmek dolaşmak annesine sürprizler yapmak onu mutlu etmek vardı. Hatta bir kır evi almak istiyordum. Diyordum ki yazları ailelerimiz ile gideriz. Güzel huzurlu günler geçiririz ama annesinin elbiseme dahi karışmasına nişanima bile karışmasına dayanamadım. Annesinin bana tavırları karşısında ben kendimi sanki hiç bir şey bilmeyen giyinmeyi beceremeyen biri gibi hissettim. Oysaki ben sade giyerim. Nişanda da davette de. Süslü püslü şeyler hoşuma gitmez. Süslü şeyler içinde kendimi mutlu hissedemem. Ama annesi söz günü giyeceğim elbiseyi bile sordu sorusturdu.Yazılanları okumadım ama arkadaşlar gerekli cevapları vermiştir onlara katılıyorum. Sadaka ver.
Kendime olan ozguvenimi kaybettim. Bir daha böyle bir ilişkiye girer miyim girsem dahi kendimi iyi hissedebilir miyim... bana yapılan haksızlığa sesimi çıkarabilir miyim. Öyle karmaşık bir durumdayım ki. Her şeye rağmen defalarca ben özür diledim. Yaptığı şey numara değiştirmek.haklıyım biliyorum. Ama yine de kalbi kırılmasın varsın onun dediği olsun dedim. Olmadı. Olamadı. Güzel sözlerine tatlı diline çok fazla kanmisim. Çok fazla kapılmışim. Geçer inşallahkendinizi sevdikten sonra her şekilde mutlu oluyorsunuz:)tecrübe ile sabit:)
sizi çok iyi anlıyorum benzer olaylar yaşadım,bizimkinde ev alma değil de yaşayacağımız şehre taşınacaktı ailesi.Sonra bir şekilde olmadı ve iyi ki olmadı,şu an eminim ki ben onunla mutlu olamazdım.Şundan da eminim ki kendi içime yönelmesem yine benzer birini hayatıma çekerdim,aşırı seven kadınlar kitabını önersem size okur musunuz?Kendime olan ozguvenimi kaybettim. Bir daha böyle bir ilişkiye girer miyim girsem dahi kendimi iyi hissedebilir miyim... bana yapılan haksızlığa sesimi çıkarabilir miyim. Öyle karmaşık bir durumdayım ki. Her şeye rağmen defalarca ben özür diledim. Yaptığı şey numara değiştirmek.haklıyım biliyorum. Ama yine de kalbi kırılmasın varsın onun dediği olsun dedim. Olmadı. Olamadı. Güzel sözlerine tatlı diline çok fazla kanmisim. Çok fazla kapılmışim. Geçer inşallah
Kendime olan ozguvenimi kaybettim. Bir daha böyle bir ilişkiye girer miyim girsem dahi kendimi iyi hissedebilir miyim... bana yapılan haksızlığa sesimi çıkarabilir miyim. Öyle karmaşık bir durumdayım ki. Her şeye rağmen defalarca ben özür diledim. Yaptığı şey numara değiştirmek.haklıyım biliyorum. Ama yine de kalbi kırılmasın varsın onun dediği olsun dedim. Olmadı. Olamadı. Güzel sözlerine tatlı diline çok fazla kanmisim. Çok fazla kapılmışim. Geçer inşallah
Okurum canım bulabilirsem okurum. Ben de tam olarak bunda korkuyorum yeniden böyle biri ile karşılaşıp kapilmaktan. Yeniden her istediğine Tamam demekten kendimi hiçe saymaktan korkuyorumsizi çok iyi anlıyorum benzer olaylar yaşadım,bizimkinde ev alma değil de yaşayacağımız şehre taşınacaktı ailesi.Sonra bir şekilde olmadı ve iyi ki olmadı,şu an eminim ki ben onunla mutlu olamazdım.Şundan da eminim ki kendi içime yönelmesem yine benzer birini hayatıma çekerdim,aşırı seven kadınlar kitabını önersem size okur musunuz?
Evet sonradan gitmiş telefon numarasını değişmiş. Aslında çok da rahatsız etmemiştim. Ve son yazdığım mesajdan sonra hiç bir şey yazmayacaktım ben de.numaradan kastınız telefon numarası mı
kendinizi sevin,herşeyin en iyisine layığım deyin,spora başlayın,yüz yogası egzersizleri yapın,cilt bakımı yapın:)hepsi iyi gelecek:)Okurum canım bulabilirsem okurum. Ben de tam olarak bunda korkuyorum yeniden böyle biri ile karşılaşıp kapilmaktan. Yeniden her istediğine Tamam demekten kendimi hiçe saymaktan korkuyorum
ya işte bizim hatayı kendimizde bulup onlara karşı toleransımız iyice kendilerini bir halt zannetmelerine sebep oluyor...Arafta bıraktı ise konuşmak istediğiniz şeyler olabilir sonuçta,telefon numarası değişmesi çocukçaEvet sonradan gitmiş telefon numarasını değişmiş. Aslında çok da rahatsız etmemiştim. Ve son yazdığım mesajdan sonra hiç bir şey yazmayacaktım ben de.