5. KatBu fiyata alınır. Adamın piyasadan hiç mi haberi yok neden bukadar ucuza veriyor
Ben bu fiyata ev görmedim.Küçük yerlerde var.
Babam 6 7 ay önce oturduğu evi 70bine alacaktı, vazgeçti.
Ne kadar kredi çıkar diye hesaplanacaktım ondan sordum eksper 180bin değer verirse eve size 140 falan para çıkar dediğiniz gibi 110bine alırsanız kredi borcunuz var ya onu da toplu ödemiş olursunuzKarşı dairem satılık 2 yıldır 170 bin istiyorlar artı emlakçı 15 bin istiyor.
Yani 185-170 bin civarında buradaki evler.ama TOKİ yenilerse etraftaki siteler yenilendi 300 binden başlıyor fiyatları.yeri çok iyi evin.
o fiyataysa ben alır oturmasam da kiraya verirdim.küçük bir şehirde mi?Evi ev sahibi 130 bin TL dedi.
Biz 110 bin diyeceğiz.evin bakımı ve masrafı var.muhtemelen kabul edecek.
Bu fiyata ben mümkün değil ev alamam.annem aldı başka semtten sıfır bina iskansiz 2+0 260 bin.
Ben o hesaptan hiç anlamiyorum.ama en kotu en düşük ev fiyatı 150 bin belki bulabiliriz.eksper ne der bilmiyorum.yarin bankaya gidip görüşeyim diyorum.Ne kadar kredi çıkar diye hesaplanacaktım ondan sordum eksper 180bin değer verirse eve size 140 falan para çıkar dediğiniz gibi 110bine alırsanız kredi borcunuz var ya onu da toplu ödemiş olursunuz
Eskişehir'deyim.o fiyataysa ben alır oturmasam da kiraya verirdim.küçük bir şehirde mi?
al valla o zaman.ilerde satar başka evde alırsın borç bitinceEskişehir'deyim.
Kıtalarda 600 civarıdır heralde.ben ev sahibinden çok şanslıyım.kiraya bile zam yapmaz.6 yıl önceki kira ile oturuyorum.
Ben o hesaptan hiç anlamiyorum.ama en kotu en düşük ev fiyatı 150 bin belki bulabiliriz.eksper ne der bilmiyorum.yarin bankaya gidip görüşeyim diyorum.
Krediyi eşim bı şekilde hallederse ev içinde kredi cekersek bana mantıklı geliyor.
Komsuyla karsilasiyoruz ama selam bile vermiyoruz.esimle konuşuyorlar ben konuşmam.hatta konum vardı komşuyla alakalı.komşuyla konuşmak zorunda hiç değilsiniz bizim eski apartmandada olurdu küs komşular pek sorun çıktığını hatırlamıyorum karşılaşmazlardı zaten
ama kızın lisesine uzaksa yakın bi ev tercihimdir
benim bi tanıdık liseye gidebilmek için 2 saat yol giderdi,gidiş geliş 4 saat yol her gün çok yorulurdu
bizim ev 15 dkdı servisle sadece çok rahattı mesela
Eskişehire göre bile çok ucuz bulmuşsunuz evi kaçırmayın.Ben bu fiyata ev görmedim.
Eskişehir'deyim ben.annem de aylardır ev aradı 250 binden aşağı görmedim.bizim semtte de 170 civarı evler.
Gerçekten mi ya ben borçtan korkuyorum.esim de esnaf.arabamiz var en kotu onu satar yine öderiz diye düşündüm.ama eşim de arabayı satmam dedi.kredi öderim ama arabam diyorAl bacim o zaman sorma sorma hemen al
Evet şimdi bu evi alsam.10 yıl sonra bu evler yıkılıp yenisi yapılsa en kotu 300 bin olur.etrafimizdaki bütün evler yenilendi ve villa tarzı.yenilemese bile otururum diye düşündüm ama hiç bu kadar borç yapmadım korktum.Eskişehire göre bile çok ucuz bulmuşsunuz evi kaçırmayın.
Biz beğenmediğimiz için almadık evi, şimdi keşke alsaydık 30 40 karda olurduk.
Valla bu devirde borçsuz hiçbirşey alamıyorsunuz malesef.Gerçekten mi ya ben borçtan korkuyorum.esim de esnaf.arabamiz var en kotu onu satar yine öderiz diye düşündüm.ama eşim de arabayı satmam dedi.kredi öderim ama arabam diyor
Çok teşekkür ederim bende almak için uğraştım o zaman.2 aydır ev sahibi alın diye ısrar ediyor ben korkudan olmaz diyordum.Valla bu devirde borçsuz hiçbirşey alamıyorsunuz malesef.
Bizim ev sahibimiz krediyle bir apartman dikmiş kadın borca gire gire amerikada dükkan açtı. Korkmayın borçtan, atılgan olmak her zaman en iyisi.
Cemoosum kesinlikle kaçırma bacım. Olmadi satarsin birkac yil sonra. Esnafsa aslinda arabayi satardim ben olsam. Belki iş yeri ev ile uzaksa Cemoosum ondan satmak istemiyordur. Belki eli ayagi olarak görüyordur. Yine de kaçırmayınGerçekten mi ya ben borçtan korkuyorum.esim de esnaf.arabamiz var en kotu onu satar yine öderiz diye düşündüm.ama eşim de arabayı satmam dedi.kredi öderim ama arabam diyor
Evet bütün eksi yönleri bunlar.Mantikli gelmedi.
Komsuyla kavga var
Bina eski
Cocugun okul meselesi var ki gecenlerde bu sebeple bosanmayi bile dusunmustunuz
Asansor yok
Kombi masrafi cikacak.
Yani kirada oturmaya devam edemediginiz, cikmak istediginiz evi alip bir ömür baglanmak niye?