- 31 Mayıs 2021
- 10
- 15
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii yardımcı olmak isterim.Merhaba eviniz hayırlı olsun konu dışı.olacak ama.ben 1 yıl sonra eskişehire taşınmak istiyorum iki kızımla birlikte ortaokula başlayacak kızım Küçük kızımda 1. Sınıfa. Hangi semtleri tercih etmeliyim.yardimci olurmusunuz.guvenli olsun istiyorum ama hiç bilmiyorum eskisehiri
Minnet duyarım.kizlarimin biri ortaokula diğeri ilk okula başlayacak o nedenle yakın okullar tercih etmeyi düşündüm.bekar bir anneyim güvenli ve genel olarak aile oturan apartmanlar düşünüyorum semt olarak nereleri önerirsiniz.Tabii yardımcı olmak isterim.
Benim oturduğum semt çocuklar için çok uygun.her tarafı park ve genelde emekli insanlar oturuyor.biraz çarşı merkeze uzak otobüsle 15 dk.ama çarşı yakın olsun otobüsle ugrasmayayim derseniz ona uygun mahalle tavsiye ederim.
Mahalle seçince okul tavsiye ederim.ben kızımın ilkokulundan ve ortaokulundan çok memnunum.bir kaç okul biliyorum.daha önce çalıştığım devlet okullari da var.elimden gelen yardımı yaparım.