- 27 Eylül 2017
- 154
- 176
- 29
-
- Konu Sahibi sonsuzgeceli
Çok ama çok teşekkür ederimm
Ben elimden geldiği kadar derslerimden kopmayayım diye çaba sarf ediyorum,ama bahsettiğim öğretmenim bir anda benden uzaklaştı.Derdimi dinlemek istemiyor galiba.Ve bu beni okuldan da soğuttu.Yüzyüze sıkıntılarımı bilen bir o vardı.Beni ne zaman görse gülümser sarılırdı.Ama şimdi o da yaşamın harala gürelesine daldı ve hiç mi hiç umursamıyor galiba beni..Bencillik yapmak istemiyorum ama çok çok üzülüyorum.Kimseye güvenemeyeceğim herhalde ben
O kız bu kızBak kuzum dünde aynı senin gibi annesini kaybetmiş bir öğrenci vardı buraya yazmıştı.
Sadece bir öğretmeni biliyormuş kimseye söylemek istememiş öğretmen diğer hocalarlada durumu paylaşınca kıyamam oda çok üzülmüş içerlemişti.
Şöyle düşün sana hep aynı şekilde davranırsa iyilik yapmış olmayacak ki hep aynı yerde sayacaksın hayatında ilerleme kaydedemeyeceksin bence öğretmenin de böyle düşünerek sanki olaylar yatışmış herşey normalmiş gibi davranıyordur olması gerektiği gibi çünkü hayat bizler bu acıyla aynı yerde kalmak istesekte devam ediyor devam et o yüzden sende hayatına.
Bakış açını böyle değiştirirsen bence öğretmenine olan kırgınlığın geçecektir.
O kız bu kız