Etrafımda tek bir destekçim bile yok

Başın sagolsun cok üzüldüm
Yasına gore cok olgun bi kişiliğin var..güzellik çirkinlik giyinme vs bu konuları takıpta üzme kendini hayat bunları düşünüp üzülecek kadar uzun değil.sen kendini geliştirmeye bak, zaten akıllı bir kızsın derslerine hedeflerine odaklan.
Ailene sarıl, ablam var diyorsun ablanla aran nasıl sıkıntılarını onunla paylas..

yaaa seni yerim ben ne kadar tatlı ne kadar aklı başında bi kızsın:KK200:

benden daha olgunsun utandırdın benii:KK23:

düşüncelerinden hiç vazgeçme olur mu,lisedeyken ben de sınıfta sevgilisiyle saçma sapan hareketler yapanlara hep "salak la bunlar" diye bakardım. hatta bir kez öyle kötü bakmışım ki kız yan yana konuştuğum arkadaşlarımla bana "ne var ne bakıyosun kıskandınız mı" demişti. troll ruhum orada da peşimi bırakmadı "hıı çok kıskandım aslında bundan sonra kimin kucağına çıkcan onu konuşuyorduk biz" dedim. ergenim tabi şimdi olsa salak dedikodu yapmakla övünmüşsün iyi bir şey mi bu derim.:KK70:
her neyse bak o kız şimdi yanılmıyorsam okumuyor. babası zengindi ankarada avm avm geziyor.

bulunduğun yaş insanın hayatına yön verdiği yaşların başlangıcı. Lütfen dikkatli ol,güzel düşüncelerinden hiç vazgeçme.

Bana istediğin zaman yazabilirsin,istersen manevi destek olurum. Bana yakın yaşlarda kız kardeş isterdim hep :)

istersen derslerde yardımcı olurum,sorularını çözerim ders çalışma taktikleri vs veririm. ama ne zaman kafan bozulursa yaz sen olur mu? :KK200:

Çok teşekkür ederim:halay:Beni güldürdünüz ve çokk mutlu ettiniz,yazmak isterim tabiki de :KK200:.

Öncelikle başın sağolsun. Yaşadığın süreç gayet normal, zamanla üstesinden geleceksin. Ama unutma ki herkes sürekli seninle ilgilenemez, onlarında farklı sorunları, sorumlulukları var, özellikle bir öğretmenin. Her şeyin ilacı sende, kendini en güzel sen iyileştirebilirsin.

Ayrıca kendini değiştirmeye de çalışma kimseye uyum sağlamak adına. Herkes kendi doğrusunu yaşar hayatta. Sen onlardan bir adım öndesin bence. Nasıl hissediyorsan öyle giyin, öyle davran ama kendine hep güven.

Çok haklısınız.Ama sınıftakilerle gülüp eğlenmesine sinir oluyorum..Her dakika benimle ilgilenemez ama onlarla eğlenmesin istiyorum.Çok bencilce ama :110: Teşekkür ederim..

Başın sağolsun tatlım. Sana bir sır vereyim: 16 yaşındayken her kız kendini çirkin bulur. Bir kaç yıl içinde yüzün oturacak ve ne kadar güzel olduğuna inanamayacaksın...

Peki..Çokcok teşekkur ederim:dondurma:

Başın sagolsun cok üzüldüm
Yasına gore cok olgun bi kişiliğin var..güzellik çirkinlik giyinme vs bu konuları takıpta üzme kendini hayat bunları düşünüp üzülecek kadar uzun değil.sen kendini geliştirmeye bak, zaten akıllı bir kızsın derslerine hedeflerine odaklan.
Ailene sarıl, ablam var diyorsun ablanla aran nasıl sıkıntılarını onunla paylas..

Haklisiniz
Ama takmamak elimde degil ki :KK67:
Ablamla aram cok iyi ama dertlerimi paylasmaktan cekiniyorum:KK33:
Sinava hazirlaniyor o,kafasini iyice karistirmak istemiyorum..
Cok cok tesekkur ederim:KK73:

Oncelikle başın sagolsun, 16 yasinda anneyi kaybetmek kolay kaldirilabilecek bir sey degil o yuzden şu an yasadigin aci ve dusuncelerin o kadar dogal ki...

Diger konulara gelince, aşk cok degisik bir kavram, ve herkesin aşkı algilayis, yasayis tarzi da cok farkli. Tek bir şekli olmadigi gibi tek bir dogrusu da yok, biri icin aşk kavusamamaktir, biri icin kucuk bir kalp atışı, baska biri icin ömürlük mutluluktur vs vs hicbiri yanlis ya da bir digerinden daha basit ucuz degil. Bunu biraz zamanla ogreneceksin.

Duzene uymak, uyum saglamak, kendini kaliplara sokmak zorunda degilsin, once mantığının ve kalbinin sesini dinle, sonra baskalarini...

yaş 16 hep sancılı geçer sen özelsin herkes değilsin
kendi kişiliğini koru tabi duygusal karmaşa yaşaman doğal hep bu hormonlardan bol, bol müzik dinle dua et sevdiğin kitapları oku ve sıcak çay iç samimi bir kız arkadaş yeterlidir arkadaşını iyi seç mutlaka senin fikirlerinde olsun fikirler uyuşmazsa arkadaşlıkta bozuluyor

yaş 16 hep sancılı geçer sen özelsin herkes değilsin
kendi kişiliğini koru tabi duygusal karmaşa yaşaman doğal hep bu hormonlardan bol, bol müzik dinle dua et sevdiğin kitapları oku ve sıcak çay iç samimi bir kız arkadaş yeterlidir arkadaşını iyi seç mutlaka senin fikirlerinde olsun fikirler uyuşmazsa arkadaşlıkta bozuluyor

Başınız sağolsun
Ergenlik dönemi ve böylesi bir acı
Eninim katlanması çok ama çok zordur.
Bir uzamn desteği çoğu sorunu çözer

Başın sağolsun öncelikle ve birçok kişi gibi bende yazdıklarını hayretle okudum 16 yaşında bir kızın kızın hem de bu dönemde yetişmiş bir kızın böyle cümleler kurabilmesi böyle düşünmesi takdire şayan :KK9: hele ki aşk ve evlilik konusunda söylediklerine bayıldım. Aramızda on yaştan fazla fark var ama düşünce yapımız aynı. Allah sana sabır versin. Güzel kalbin hiç kirlenmesin bu temiz düşüncelerini hep koru. Öğretmenine de kızma sen nasıl şimdi onun başka öğrencilerle ilgilenmesine kırıldıysan diğer öğrenciler de hep seninle ilgilenmiş olsa kırılırlar öğretmenin de dengeyi kurmak zorunda.

Başın sağolsun öncelikle ve birçok kişi gibi bende yazdıklarını hayretle okudum 16 yaşında bir kızın kızın hem de bu dönemde yetişmiş bir kızın böyle cümleler kurabilmesi böyle düşünmesi takdire şayan :KK9: hele ki aşk ve evlilik konusunda söylediklerine bayıldım. Aramızda on yaştan fazla fark var ama düşünce yapımız aynı. Allah sana sabır versin. Güzel kalbin hiç kirlenmesin bu temiz düşüncelerini hep koru. Öğretmenine de kızma sen nasıl şimdi onun başka öğrencilerle ilgilenmesine kırıldıysan diğer öğrenciler de hep seninle ilgilenmiş olsa kırılırlar öğretmenin de dengeyi kurmak zorunda.

Çok teşekkür ederim.Haklısınız aslında
:KK64:

Ne güzel yazmışsın ben okumaktan çok keyif aldım. Sınıf öğretmeninle ilgili beklentilerin biraz aşırı. Hem eğitimindeki yetersizlik, hem konumu hem de diğer sorumlulukları itibariyle sana beklediğin desteği veremez öğretmenin. Durumunuz uygunsa bir psikologla seanslara başlamak işine yarar. İstediğin gibi içini dökersin gittikçe.

Bir de sen kültürlü ve olgun bir kızsın. Eğer biraz atılgan olursan bu özelliklerinle gençlik yıllarını en iyi şekilde değerlendirebilir kendini önplana çıkaracak yeni uğraşlar edinebilirsin. Sadece derslerine odaklanarak vaktini harcama mutlaka bir hobi bul. Yaratıcı yazım, ya da bir müzik aleti çalma, çizim yapmak, drama ilgili bir kursa katılabilirsin. Kendini ifade etmek için yeni yollar bulmak seni rahatlatır. Ya da stresini enerjini harcayacak bir spor dalıyla uğraşabilirsin. Senin n yaşındaki gençlerin gönüllü olabilecekleri yardım organizasyonları var öyle birşeylerle de uğraşabilirsin. Hayatın geçici olduğunu biliyorsun, hayallerini gerçekleştirmek için yetişkin olmayı bekleme.

Ne güzel yazmışsın ben okumaktan çok keyif aldım. Sınıf öğretmeninle ilgili beklentilerin biraz aşırı. Hem eğitimindeki yetersizlik, hem konumu hem de diğer sorumlulukları itibariyle sana beklediğin desteği veremez öğretmenin. Durumunuz uygunsa bir psikologla seanslara başlamak işine yarar. İstediğin gibi içini dökersin gittikçe.

Bir de sen kültürlü ve olgun bir kızsın. Eğer biraz atılgan olursan bu özelliklerinle gençlik yıllarını en iyi şekilde değerlendirebilir kendini önplana çıkaracak yeni uğraşlar edinebilirsin. Sadece derslerine odaklanarak vaktini harcama mutlaka bir hobi bul. Yaratıcı yazım, ya da bir müzik aleti çalma, çizim yapmak, drama ilgili bir kursa katılabilirsin. Kendini ifade etmek için yeni yollar bulmak seni rahatlatır. Ya da stresini enerjini harcayacak bir spor dalıyla uğraşabilirsin. Senin n yaşındaki gençlerin gönüllü olabilecekleri yardım organizasyonları var öyle birşeylerle de uğraşabilirsin. Hayatın geçici olduğunu biliyorsun, hayallerini gerçekleştirmek için yetişkin olmayı bekleme.

Haklisiniz cokcok cok tesekkur ederim
Evet aslinda biraz fazla beklenti icindeyim galiba
Ama benim durumumu bilmesine ragmen gozumun onunde diger ogrencileriyle derste gulup eglenmesi,onlara ovguler yagdirmasi beni cok uzuyor
Gereksiz kiskanclik yapiyorum ama beni dinledigi icin sanki hoca sadece benimle ilgilenmeli,benim derdimi dinlemeli diye dusunuyorum digerleriyle gozumun onunde kahkalar atsin istemiyorum..

Çevrem biraz baskici kendimi gelistirmem konusunda..Kurslara falan pek gondermezler ama babami ikna edebilirim.Tesekkurler

Kıyamam sana anne konusunda çok hassasım Allah annene rahmet eylesin :KK43: Yazımı okurken kendimi tutamadım gözlerimden yaşlar geldi Kısmen Duygularının bir çoğuna Katılıyorum ama Öğretmen mevzusuna bu kadar takılma bence sen böyle düşünüyorsun belki onun Düşünceleri daha farklıdır sen derslerine odaklan

Kıyamam sana anne konusunda çok hassasım Allah annene rahmet eylesin :KK43: Yazımı okurken kendimi tutamadım gözlerimden yaşlar geldi Kısmen Duygularının bir çoğuna Katılıyorum ama Öğretmen mevzusuna bu kadar takılma bence sen böyle düşünüyorsun belki onun Düşünceleri daha farklıdır sen derslerine odaklan

Aglamayin lutfen bu sebeple yazmadim ki ben..
Cok tesekkur ederim.İlk defa sevdigim bir ogretmenden ilgi gordum karakteri iyi bir insan ama o da sonrasinda yeteri kadar ilgi gostermedi diye boyleyim:110::110:
Cokcok tesekkur ediyorum

Aglamayin lutfen bu sebeple yazmadim ki ben..
Cok tesekkur ederim.İlk defa sevdigim bir ogretmenden ilgi gordum karakteri iyi bir insan ama o da sonrasinda yeteri kadar ilgi gostermedi diye boyleyim:110::110:
Cokcok tesekkur ediyorum
Seninle alakalı değil canım ben anne konusunda hassasım sanırım birde hamilelik duygusal yapıyor :KK60: hayatın boyunca mutluluk ve başarılar diliyorum

Gece olunca çok kötü hissediyorum akşam evimiz çok çok çok sessiz oluyo
Ders de çalışamıyorum sürekli annemin olduğu yerlere bakıp ağlıyorum
Ben yüz yüze konuşabileceğim yanında az da olsa gülebileceğim birisini istiyorum bu kişi aşk olarak değil de bir destekçi olarak yanımda bulunmalı
Bu konuma saçma sapan kişileri yerleştirmeye çabalıyorum çevremde göremediğim ilgiyi öğretmenimde görmek istedim ama o da derse girince beni unutuyo:110:
Başka kişilerle gülüyor hocalara yalakalık yapan bir kesim var onlarla konuşuyor hep. Eskisi gibi iyi değil o da benden bıktı aramıza mesafe koymak istedi sıkıldı anlattığım şeylerden:KK1:

Hayatım o kadar kötü ki her gün güleceğim gülümseyerek bu günü geçireceğim diyorum ama öyle olmuyor.Gözümün önünde anne ili ilgili cümleler kuruyor hoca,örnekleri ordan veriyor.Beni kasıtlı olarak üzmek için bunu yapmıyor biliyorum ama biraz daha anlayisli olamaz mi yani?:işsiz:Çok güleryüzlü ama bana karsi degil.

Buna farkındalık sahibi olmak deniyor bende senin gibi düşünüyorum ama belli bir zamandan sonra öyle bir noktaya geldim ki devamlı eleştirilen, kötü olan, ilk fırsatta açığı aranan ben oldum. Baktım ki böyle olmayacak hayatı çok ciddiye almamayı öğrendim diğerleri kadar boş ve bilinçsiz yaşamasamda en azından biraz susuyorum, dert yanmıyorum. Şunu sakın unutma ne sen kimseyi değiştirebilirsin ne de kimse seni. Kendini yırttın anlattın diyelim bir, iki... fakat tüm dünyayı degistiremeyeceksin. Gördüklerini anlatmak istiyorsun hatta haykırmak biliyorum ama anlamıyorlarsa kendini üzmeyeceksin kim nasıl yaşarsa yaşasın sende dilediğin gibi yaşa boşver

Gece olunca çok kötü hissediyorum akşam evimiz çok çok çok sessiz oluyo
Ders de çalışamıyorum sürekli annemin olduğu yerlere bakıp ağlıyorum
Ben yüz yüze konuşabileceğim yanında az da olsa gülebileceğim birisini istiyorum bu kişi aşk olarak değil de bir destekçi olarak yanımda bulunmalı
Bu konuma saçma sapan kişileri yerleştirmeye çabalıyorum çevremde göremediğim ilgiyi öğretmenimde görmek istedim ama o da derse girince beni unutuyo:110:
Başka kişilerle gülüyor hocalara yalakalık yapan bir kesim var onlarla konuşuyor hep. Eskisi gibi iyi değil o da benden bıktı aramıza mesafe koymak istedi sıkıldı anlattığım şeylerden:KK1:

Hayatım o kadar kötü ki her gün güleceğim gülümseyerek bu günü geçireceğim diyorum ama öyle olmuyor.Gözümün önünde anne ili ilgili cümleler kuruyor hoca,örnekleri ordan veriyor.Beni kasıtlı olarak üzmek için bunu yapmıyor biliyorum ama biraz daha anlayisli olamaz mi yani?:işsiz:Çok güleryüzlü ama bana karsi degil.
Öğretmeninin o sınıfta ilgilenmesi gereken 20 veya 30 öğrenci daha var. Dertlerini dinleyen seni anlayan biri olsun istiyorsan psikologla görüşebilirsin. Ben sadece dertlesmek icin gidiyordum. Anlattıkça azalıyor sanki. Bir de kendine acımamaya çalış. Bunu yanlış anlama. Yani yazık bana başıma neler geldi diye düşünme. Evet annemi kaybettim ama onun icin dua ediyorum ve o da beni görebiliyor duyabiliyor diye düşün. O senin üzülmeni istemezdi. Onu mutlu etmek icin biseyler yap. Mesela dersleri dinlemeye katılmaya çalış. Emin ol senin üzülmeni hiç istemezdi. Gözlerinden öpüyorum seni :KK200:

Anneciginin mekani cennet olsun.
Cnm benim masallah sana ne guzel yazmissin oyle..düşüncelerini hic kaybetme hayallerinin pesinden git bu isteklerin elbet olur bir gun ,pes etme
Sen eminimki insanlara faydali bir birey olacaksin
Cok olgun bir kizsin
anneni cok erken kaybetmissin ona yapabilecegin tek sey bol bol kuran okumak
Hicbirsey bos degil burasi imtihan dunyasi unutma cnm..

İliklerime kadar gurur duydum.
16 yaşında aklı başında böyle olgun kendini çok güzel ifade eden hayatı böylesine gözlemlemiş anlamış ve anlamlandırmışsın.

Gel bir sarılayım sana ya :KK200:

Başın sağolsun.
Hayatında istediğin dilediğin herşeyi yapmanı, her zaman kendini geliştirmeni , yaptığın her işten mutluluk duymanı diliyorum senin için başarılarla dolu bir hayatın olsun karşına hep böyle ufku geniş insanlar çıksın:dua:
Birazcık destek al, derslerinden kopma, çirkin olmadığını biliyorsun bence şuan hissin bu ama geçecek. Annen yok ama ailen var yalnız değilsin onlar hala hayattalar kocaman sarıl onlara.

İliklerime kadar gurur duydum.
16 yaşında aklı başında böyle olgun kendini çok güzel ifade eden hayatı böylesine gözlemlemiş anlamış ve anlamlandırmışsın.

Gel bir sarılayım sana ya :KK200:

Başın sağolsun.
Hayatında istediğin dilediğin herşeyi yapmanı, her zaman kendini geliştirmeni , yaptığın her işten mutluluk duymanı diliyorum senin için başarılarla dolu bir hayatın olsun karşına hep böyle ufku geniş insanlar çıksın:dua:
Birazcık destek al, derslerinden kopma, çirkin olmadığını biliyorsun bence şuan hissin bu ama geçecek. Annen yok ama ailen var yalnız değilsin onlar hala hayattalar kocaman sarıl onlara.

Çok ama çok teşekkür ederimm
Ben elimden geldiği kadar derslerimden kopmayayım diye çaba sarf ediyorum,ama bahsettiğim öğretmenim bir anda benden uzaklaştı.Derdimi dinlemek istemiyor galiba.Ve bu beni okuldan da soğuttu.Yüzyüze sıkıntılarımı bilen bir o vardı.Beni ne zaman görse gülümser sarılırdı.Ama şimdi o da yaşamın harala gürelesine daldı ve hiç mi hiç umursamıyor galiba beni..Bencillik yapmak istemiyorum ama çok çok üzülüyorum.Kimseye güvenemeyeceğim herhalde ben :cry:

X