yok atamazlardı çünkü hepsini ben yerdim,atacak bişey kalmazdı
bi oturuşta koca bi danayı yiyebilecek kapasitedeyim şu anda
Eğer tatlı olursa oda ayrılsın..
Sütlü tatlı,şerbetli tatlı diye..
Benimki sitede yemek yarışması olduğunu bu akşam öğrendi, eğer ızgara kategorisi olursa ben yarışırım dedibu nasıl bir hilebazlıktır, benim muhteşem sülümanı şimdiden diskalifiye etmek lazım, bizimki eldivende takmaz, kesin parmaklardan yakayı ele veririz ya da üyeler benim ellerle ilgili ciddi hayal kırıklığına uğrarlar
şekerim sen acıkmışsın koş mutfağa bişiler ye
anacım onlaqr atacak bişiler bulurdu ,ben masanın altına saklanırdım o kadar süslenirim falan saçım başım pasta kreması olmasın sonra
Ben bile heveslendim düşünüyorum
yok atamazlardı çünkü hepsini ben yerdim,atacak bişey kalmazdı
bi oturuşta koca bi danayı yiyebilecek kapasitedeyim şu anda
Benimki sitede yemek yarışması olduğunu bu akşam öğrendi, eğer ızgara kategorisi olursa ben yarışırım dedibu nasıl bir hilebazlıktır, benim muhteşem sülümanı şimdiden diskalifiye etmek lazım, bizimki eldivende takmaz, kesin parmaklardan yakayı ele veririz ya da üyeler benim ellerle ilgili ciddi hayal kırıklığına uğrarlar
katılmam dedim ama benimde katılasım geldi bak, bana oy vermeyenlere küseceğimi şimdiden beyan ederim
Kazen tatlı kategorisine göz kırptığına göre, hanımlar ha gayret tatlıda Kazen'e bir sürü rakip çıksın
Yok öyle Kazen'e hediye kaptırmak
Baştan anlaşma yapalım demiii oy vermeyene küsüs diye
evet acıktım
diyete başladım da iki gündür,gözüm döndü ya
bu topik iyi gelmiyo bana,beyin hücrelerim herşeyi yemek olarak algılamaya başlıyor
ablacigim,eger sen,Kazen,Mune katilirsaniz bu devlerin yarismasi olur ki bizde kenardan kenardan izleriz hiiic sansimiz olmaz bizim
Allah Allah:).Canım baklava istedi
ablacigim,eger sen,Kazen,Mune katilirsaniz bu devlerin yarismasi olur ki bizde kenardan kenardan izleriz hiiic sansimiz olmaz bizim
Kazen tatlı kategorisine göz kırptığına göre, hanımlar ha gayret tatlıda Kazen'e bir sürü rakip çıksın
Yok öyle Kazen'e hediye kaptırmak
Lisabella,
yok gülüm ben katılmıyorum yarışmalara, şimdi durduk yere insanların sağlığıyla oynamanın alemi yok, yanlış anlaşılmasın sağlık dediysem akıl sağlığıyla, benim muhteşem yemeklerimi görenlerin psikolojisi bozulurda o yüzden
bak çok fena gaza geliyorum ha herkesin doyamadığı kadayıflı muhallebili tatlımla katılacağım sonra
ama mutfakta tadilat var yaa
bir dekazen de katılacakmış kaybedeceğim kesinmiş sonra moralman yıkılabilirim
Baklava feda olsun sana elifim
Dur havalara girerim şimdi
Ne diyorsun munecim katılsak mı bizde :13: kazanırsak turondan tatil isterim ama 1 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?