Sen kulağıma fısıldasana bakalımm kimseler dimemmmm :
demem tatlımın sırrını banane söylemeyince daha gizemli oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kulağıma fısıldasana bakalımm kimseler dimemmmm :
çeyizime alırım : )
bu arada kabak tatlısı hangi kategoriye giriyorsa onun yarışması olsun sınıfı her ne ise işte onun
Bir önerim olacaktı benim izninizle Hediye sayısı bir degil,bu yüzden ilk üçe giren hediye alsın yani bölüşülsün.Mesela birinci olan Pro üye ise ikinciye Pro üyelik verilsin.Degilse ikinciye ve üçüncüye mutfak eşyaları verilsin
bende aksine acaba hediye kalksami diye dusundum..evet burdan yarismadan alinan hediye manevi olarak buyuk haz veriyor insana ve daha motive edici olabiliyor yada daha heyacan verici..ama fazla heyecana gelemiyoruz diye acaba hediye olmazsa dahami iyi olur diyede ben dusundum..eminim kimse hediye icin katilmiyor bu yarislara ama yinede belki .....
bende aksine acaba hediye kalksami diye dusundum..evet burdan yarismadan alinan hediye manevi olarak buyuk haz veriyor insana ve daha motive edici olabiliyor yada daha heyacan verici..ama fazla heyecana gelemiyoruz diye acaba hediye olmazsa dahami iyi olur diyede ben dusundum..eminim kimse hediye icin katilmiyor bu yarislara ama yinede belki .....
Bir önerim olacaktı benim izninizle Hediye sayısı bir degil,bu yüzden ilk üçe giren hediye alsın yani bölüşülsün.Mesela birinci olan Pro üye ise ikinciye Pro üyelik verilsin.Degilse ikinciye ve üçüncüye mutfak eşyaları verilsin
oy veren ellerıne sağlık muneKonuyu kapattık artık hanımlar,
yarışmacılarımızı huzursuz etmeye gerek yok, yarışanların yemeklerini ve gönlümüz hangi yemeklerden yana onları konuşsak...
Yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum, çok güzel tarifler ve sunumlar.
Ben 3 yemek arasında kalmıştım, Sebzeli Et Kulesi, Abant Kebabı ve islim kebabı, yemekler şahane gözüküyor çünkü ama malum tek kişiye oy vermemiz lazım, içlerinden birini seçmek zorunda kaldım.
Oyumu minnakkk'ın Sebzeli Et Kulesi'nden yana kullandım
sebze tatlısı:26:
Herkese merhaba
Hızlı hızlı gözatmaya çalıştım sayfalara, çünkü son sayfalarda hakikaten "hem içeriğiyle hem de sohbetiyle" o kadar tatlı şeyler yazılmış ki, (şu anda netimde veya bilgisayarımdaki bir sorun nedeniyle çok yavaş açılıyor sayfalar) "beğen" butonunu kullanmaya kalksam saat epey geç olacak buraya yazıncaya kadar ve ben buradaki arkadaşlarım gitmeden merhaba demek ve gülümsemeyle okuduğum beni çok dinlediren bu hoş sohbetler için müsaadenizle her birinize ayrı ayrı olmak üzere kendi adıma teşekkür etmek istedim. :)
Gereğinden fazla uzamış olan tatsız şeylerle ilgili duygu, düşünce, görüş ve bu anlamda duyduğum üzüntüme ise;
"böylesine güzel ve hoş sohbetler arasında yer almasını uygun bulmadığım için" değinmeden geçmeyi çok daha doğru buluyorum, sevdiğim ve önemsediğim bir sözü de eklemek istiyorum beraberinde.
"Hoşgörü; rahatsız etmeyene değil, üzene, rahatsız edene sunulan bir insanlık öğretisiymiş."
Bu arada; hazır herkes buralardayken bir şey sorayım bari.
Ben de gaza geldim galiba, yarışmaya katılayım diyorum.
Ama bir problemim var.
Tavukgöğsü
Acaba tavuk mu? Yoksa tatlı mı? kategorisinde katılayım bilemedim.
En iyisi bu mazerete sığınıp, oturduğum yerde oturmak olacak galiba. :) Acemi güreşçiye meydan dar gelirmiş ya, benimki de o hesap oldu.
Bunca hamarat hanım arasında cesaret edemiyorum demek daha kolay halbuki. :) En iyisi itiraf etmek galiba. :)
Herkesin emeğine, yüreğine, ellerine sağlık.
Sevgi, saygı, hoşgörü, anlayış ve tatlı sohbetler ve etkinlikler olsun inşallah bütün topiclerde ve tüm forumda.
Saygılarımla
Bu fikri bende destekliyorum ancak şöyleki; armağanlar ilk üç arasında dağılıma girsin fakat kime hangi armağanın gideceğine yönetim karar versin sonuçta mühim olan emeği takdir etmek öyle değilmi:)
101 . kez cevap olarak aynı şeyleri yazmak beni yoracak sanıyorum .
Bugün üye olan kişi oyunu kullanmış çıkmış bir daha da siteye hiç uğramamışsa , bu bir değil , iki de değil , üç değil .... bir kişinin aradaki farkı açacağı kadar çok ise ;
Herşeyden önemlisi de üyelerin , oy verenlerinde alanların da aklında soru işareti oluşturuyorsa ... evet , kullanmasınlar .
Alın size tertemiz , tadından yenmeyecek yarışma formülü . Sözüm muteber değilse gözünüzde açın okuyun geçmişi , ben değil sadece kaç kişi bu durumdan şikayetçi , kaç kişinin aklında soru işareti var diye.
Yok yani , bunu akıllardan silmek varken , ısrar neden ?
Israrla yeni üye olmuş ,konuyu görüp oy kullamış, ne var bunda tarafından ele alıyorsunuz , bende aynı ısrarla aynı kişiye onlarca kişi bugün üye olmuş ,oy kullanmış ,bir daha da siteye girmemiş diyorum .
Hile yoksa da eşe dostta haber salmak var . Daha ne diyeyim bilemedim . Hoş durmuyor işte.
Yorulmadım neyse ki ...
bir sonraki kategori tatlı olursa bende katılacağım ...
Tabiki,benim bu öneriyi sunmamdaki kastım zaten verilen emeğe karşılık ufakta olsa ödüller verebilmek.Daha öncede yazdım,keşke imkan olsa katılan tüm adaylara hediyeler verilse.. En azından sadece birinciyi ödüle boğmak degil,hediyeler bir adet olmadıgı için en azından ilk üç adaya teşekkür ödülü olsun Umarım yöntemim bu öneriyi gözden geçirip değerlendirir
Benim talebim hakkında düşünceleriniz nedir acaba?:26:
O zaman ilk üçe sadece pro kart verelim hediye bölüneceğine bir kişi memnun olsun istemiştik. O zaman hediyeyi komple kaldıralım ilk 3 kişiye pro kart verelim