• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Sen tatlıyı hakkıyla yaparsan oyları siler süpürürsün yalnız yapım aşamasında her anı fotola, elleri göreyim, mutfağı göreyim, ben anlarım sen mi yapıyorsun yardımcına mı yaptırıyorsun:9::9::9:

okytepe dediği gibi ya eldiven takarsa:9:
ee kazen kazanırsan hediyeleri kendine mi alacaksın ollmaz öyle :31:bizlerden birine gönder hediyeleri de sen kazanırsan da ben talibim:9:

keşke bi de yapılan tarifleri tatma,afiyetle mideye indirme kategorisi olsa..kesin ben birinci olurdum :21:

Rica edeceğim cincikk hanım , oylarımı çalmayın , seçmenin aklını karıştırmayın :52:

Bak yine somon çekti canım , yap ta yiyelim canım yaa :56:

efendim ben ne yapabilirim hayran kitlesi işte :) valla eşim senin somon tarifini yaptıktan sonra bi daha ne zaman yapacaksın somon diyor canım ellerine kollarına sağlık tekrardan :)

misafir kabul edeceğim gelecek haftalarda yine senin somonu bademli pilavını ve tartar sosunu yapacağım yine canım buyur gel sen de :16:

efendim ben ne yapabilirim hayran kitlesi işte :) valla eşim senin somon tarifini yaptıktan sonra bi daha ne zaman yapacaksın somon diyor canım ellerine kollarına sağlık tekrardan :)

misafir kabul edeceğim gelecek haftalarda yine senin somonu bademli pilavını ve tartar sosunu yapacağım yine canım buyur gel sen de :16:

Ne zaman geliyorlar dedin canım :10::10::10:

Sağol canım ya , sende bir kadar güzel yapmışsın ki eşin bu kadar beğenmiş.Elimden gelmiyor falan deme bence .

aman aman öyle bişi olsaydı eğer kk da birbirleriyle dalaşan insanlar birbirlerinin yüzlerine pasta vs atarlardı:31:

yok atamazlardı çünkü hepsini ben yerdim,atacak bişey kalmazdı:27:

bi oturuşta koca bi danayı yiyebilecek kapasitedeyim şu anda :9:

Son düzenleme:
Benimki sitede yemek yarışması olduğunu bu akşam öğrendi, eğer ızgara kategorisi olursa ben yarışırım dedi:ssz: bu nasıl bir hilebazlıktır, benim muhteşem sülümanı şimdiden diskalifiye etmek lazım, bizimki eldivende takmaz, kesin parmaklardan yakayı ele veririz ya da üyeler benim ellerle ilgili ciddi hayal kırıklığına uğrarlar:37:

katılmam dedim ama benimde katılasım geldi bak, bana oy vermeyenlere küseceğimi şimdiden beyan ederim:27::27:

Back