Lisabella,
yok gülüm ben katılmıyorum yarışmalara, şimdi durduk yere insanların sağlığıyla oynamanın alemi yok, yanlış anlaşılmasın sağlık dediysem akıl sağlığıyla, benim muhteşem yemeklerimi görenlerin psikolojisi bozulurda o yüzden
Baklava feda olsun sana elifim
Dur havalara girerim şimdi
Ne diyorsun munecim katılsak mı bizde :13: kazanırsak turondan tatil isterim ama 1 haftalık
pastalara belki katılırım. üşenmezsem tabii
çok merak ettim
merak etmekte haksız değilsin hani yani
en son yaptığımda üç günde ailem dikdörtgen bir borcamı bitirdiler
arkasından hemen babam yine yaş kadayıuf aldı hemen yine yap diye
ahaha kendimi ne atmış gibi oldum ama
kadayıfları kavurarak yapıyorsun
bende şimdi frukoz, glikoz, sukroz bilimum şekerlerin zararlarını bilimsel olarak anlatan makaleler yapıştırayımda hevesinizi baltalıyım
amacım kilo almanızı engellemek, kötü bi niyetim yok
bak çok fena gaza geliyorum ha herkesin doyamadığı kadayıflı muhallebili tatlımla katılacağım sonra
ama mutfakta tadilat var yaa
bir dekazen de katılacakmış kaybedeceğim kesinmiş sonra moralman yıkılabilirim
Turondan tatil miKazen'in karşısına aday olarak çıkın diye sizi gaza getirdiğim için patron beni mahfedecek zaten, birde tatil talebini duyarsa yandık
Neyse ne yapalım battı balık yan giderTurondan tatil yok mu artıran
Hiiim:26zaman siz katilmayin zira akil sagligini korumamiz sart
ablacigim,gir havalara hakkindir diye dusunuyorum bunca yilin ascisi kotu yemek yaparmi
Ne zaman geliyorlar dedin canım
Sağol canım ya , sende bir kadar güzel yapmışsın ki eşin bu kadar beğenmiş.Elimden gelmiyor falan deme bence .
merak etmekte haksız değilsin hani yani
en son yaptığımda üç günde ailem dikdörtgen bir borcamı bitirdiler
arkasından hemen babam yine yaş kadayıuf aldı hemen yine yap diye
ahaha kendimi ne atmış gibi oldum ama
kadayıfları kavurarak yapıyorsun
bende şimdi frukoz, glikoz, sukroz bilimum şekerlerin zararlarını bilimsel olarak anlatan makaleler yapıştırayımda hevesinizi baltalıyım
Kadayıflı muhallebi haaaaooffffffffff
Sen de komşunda filan yapsana tatlını mutlaka katıl :13::13::
Şimdi ben vücudun şeker ihtiyacını doğal meyvelerden alıyorum dersem inanma, tatlının yeri bir başka, 3 dilimden birşey olmaz herhalde yada üç kaseden, hee olmaz değil mi
Şerbetliden ziyade sütlü tatlı olursa hiç affım olmaz hepsini yerim
tatlılarda oyum sana kesin,engelle kilo almalarını.
chess gza getirme kızları etme eyleme girme tatlılarla aramıza
Şimdi ben vücudun şeker ihtiyacını doğal meyvelerden alıyorum dersem inanma, tatlının yeri bir başka, 3 dilimden birşey olmaz herhalde yada üç kaseden, hee olmaz değil mi
Şerbetliden ziyade sütlü tatlı olursa hiç affım olmaz hepsini yerim
aşağıda neden ben tek başıma görünüyorum ya, ben yanlızmıyam
kız çok meşakatli ya zaten bu aralar tadilattı ustaydı onlarla uğraşıyoruz evde yerleşmeye çalışıyoruz yoksa yapardım ama kaybedersem çok üzülürdüm yaa hiç oy alamasaydım eğer
eğer bundan sonra yemek yarışmaları devam ederse ki umarımmmmm devam eder ALLAH nasip ederde ömrüm olursa katılabilirim diğer zamanlarda neden olmasın
marifeti muhallebisinde zaten abla yahuu herkes püf noktasını soruyor ama söylemiyorum gizli bir sır
ne demek istiyosun canım, senin tatlını görenin iştahı kapanır zaten mi demek istiyosun
gerçekler acıdır
bilemiyorum Mune, bi orta yol bulcaz artık 5 dilimde anlaşalım
evet lütfen yap bunu,süpersin
tatlılarda oyum sana kesin,engelle kilo almalarını.
ne demek istiyosun canım, senin tatlını görenin iştahı kapanır zaten mi demek istiyosun
gerçekler acıdır
insan kendi kendine hediye alırmı yahuu:44:ben hediyeleere talibim şahsen
çeyizime alırım : )
bu arada kabak tatlısı hangi kategoriye giriyorsa onun yarışması olsun sınıfı her ne ise işte onun
çeyizime alırım : )
bu arada kabak tatlısı hangi kategoriye giriyorsa onun yarışması olsun sınıfı her ne ise işte onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?