Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .

Hiiim:26 zaman siz katilmayin zira akil sagligini korumamiz sart

Baklava feda olsun sana elifim

Dur havalara girerim şimdi

Ne diyorsun munecim katılsak mı bizde :13: kazanırsak turondan tatil isterim ama 1 haftalık

ablacigim,gir havalara hakkindir diye dusunuyorum bunca yilin ascisi kotu yemek yaparmi

çok merak ettim

merak etmekte haksız değilsin hani yani
en son yaptığımda üç günde ailem dikdörtgen bir borcamı bitirdiler
arkasından hemen babam yine yaş kadayıuf aldı hemen yine yap diye
ahaha kendimi ne atmış gibi oldum ama
kadayıfları kavurarak yapıyorsun

bende şimdi frukoz, glikoz, sukroz bilimum şekerlerin zararlarını bilimsel olarak anlatan makaleler yapıştırayımda hevesinizi baltalıyım

amacım kilo almanızı engellemek, kötü bi niyetim yok

ohh afiyet olsun maaile, tatlı kategorisi olursa mutlaka katılıp bizede anlatmalısın tarifini:13::13:

bende şimdi frukoz, glikoz, sukroz bilimum şekerlerin zararlarını bilimsel olarak anlatan makaleler yapıştırayımda hevesinizi baltalıyım

evet lütfen yap bunu,süpersin

tatlılarda oyum sana kesin,engelle kilo almalarını.

Kadayıflı muhallebi haaaa ooffffffffff
Sen de komşunda filan yapsana tatlını mutlaka katıl :13::13:

Yanarsam ben yanarım şunu 10 gün diye istesem kabul edermi,yada direk mapısa mı yollar

Hiiim:26 zaman siz katilmayin zira akil sagligini korumamiz sart

ablacigim,gir havalara hakkindir diye dusunuyorum bunca yilin ascisi kotu yemek yaparmi

Düşünüyorum artık feci gaza geliyorum sonra

Ne zaman geliyorlar dedin canım

Sağol canım ya , sende bir kadar güzel yapmışsın ki eşin bu kadar beğenmiş.Elimden gelmiyor falan deme bence .

canım haftaya ya da diğer hafta gelirler sanırım :) buyur beklerim başımın üzerinde yerin var.

benimki tereciye tere satmak olacak ama neyse

çok lezzeli bir tatlı bu yemeside güzeldir

chess gza getirme kızları etme eyleme girme tatlılarla aramıza

Şimdi ben vücudun şeker ihtiyacını doğal meyvelerden alıyorum dersem inanma, tatlının yeri bir başka, 3 dilimden birşey olmaz herhalde yada üç kaseden, hee olmaz değil mi

Şerbetliden ziyade sütlü tatlı olursa hiç affım olmaz hepsini yerim

Kadayıflı muhallebi haaaa ooffffffffff
Sen de komşunda filan yapsana tatlını mutlaka katıl :13::13::

kız çok meşakatli ya zaten bu aralar tadilattı ustaydı onlarla uğraşıyoruz evde yerleşmeye çalışıyoruz yoksa yapardım ama kaybedersem çok üzülürdüm yaa hiç oy alamasaydım eğer
eğer bundan sonra yemek yarışmaları devam ederse ki umarımmmmm devam eder ALLAH nasip ederde ömrüm olursa katılabilirim diğer zamanlarda neden olmasın
marifeti muhallebisinde zaten abla yahuu herkes püf noktasını soruyor ama söylemiyorum gizli bir sır

abla sen benim sütlacımı yemedin bir tadına baksan var ya 3 kaseyi bırak 5 kasede doyamazsın
ayy bu gece kendimi atma gecem sanırım bacılar nazar değirecem tövbe tövbe ALLAH muahafaza

Son düzenleme:

ne demek istiyosun canım, senin tatlını görenin iştahı kapanır zaten mi demek istiyosun

chess gza getirme kızları etme eyleme girme tatlılarla aramıza

gerçekler acıdır

bilemiyorum Mune, bi orta yol bulcaz artık 5 dilimde anlaşalım

aşağıda neden ben tek başıma görünüyorum ya, ben yanlızmıyam

Sen kulağıma fısıldasana bakalımm kimseler dimemmmm

ne demek istiyosun canım, senin tatlını görenin iştahı kapanır zaten mi demek istiyosun

gerçekler acıdır

bilemiyorum Mune, bi orta yol bulcaz artık 5 dilimde anlaşalım

Yok yokkkkk sen engel olma bizee

evet lütfen yap bunu,süpersin

gerçekler acıdır

Sen bunu yazınca aklıma bir yerde okuduğum yazı geldi... Oldukça saçma bir şey...

" Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir...""

insan kendi kendine hediye alırmı yahuu:44:ben hediyeleere talibim şahsen

çeyizime alırım : )

bu arada kabak tatlısı hangi kategoriye giriyorsa onun yarışması olsun sınıfı her ne ise işte onun

çeyizime alırım : )

bu arada kabak tatlısı hangi kategoriye giriyorsa onun yarışması olsun sınıfı her ne ise işte onun

bir genç kızın çeyizine alsan daha iyi değil mi sevaba girersin mesela ben
kabak tatlısı şerbetli tatlıya giriyor bence neticede şerbet ne demek şeker ve su karışımının kaynaması demek ee kabak tatlısında da şerbet var sonuçtaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…