• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Lisabella,
yok gülüm ben katılmıyorum yarışmalara, şimdi durduk yere insanların sağlığıyla oynamanın alemi yok, yanlış anlaşılmasın sağlık dediysem akıl sağlığıyla, benim muhteşem yemeklerimi görenlerin psikolojisi bozulurda o yüzden:9::9::9:

Hiiim:26:o zaman siz katilmayin zira akil sagligini korumamiz sart :27:

Baklava feda olsun sana elifim :34::34:

Dur havalara girerim şimdi :21::21:

Ne diyorsun munecim katılsak mı bizde :13: kazanırsak turondan tatil isterim ama 1 haftalık :1:

ablacigim,gir havalara hakkindir diye dusunuyorum bunca yilin ascisi kotu yemek yaparmi :38:

çok merak ettim:56::56:

merak etmekte haksız değilsin hani yani
en son yaptığımda üç günde ailem dikdörtgen bir borcamı bitirdiler
arkasından hemen babam yine yaş kadayıuf aldı hemen yine yap diye
ahaha kendimi ne atmış gibi oldum ama:27:
kadayıfları kavurarak yapıyorsun

bende şimdi frukoz, glikoz, sukroz bilimum şekerlerin zararlarını bilimsel olarak anlatan makaleler yapıştırayımda hevesinizi baltalıyım:1::1:

amacım kilo almanızı engellemek, kötü bi niyetim yok
:27::27:

ohh afiyet olsun maaile, tatlı kategorisi olursa mutlaka katılıp bizede anlatmalısın tarifini:13::13:

bende şimdi frukoz, glikoz, sukroz bilimum şekerlerin zararlarını bilimsel olarak anlatan makaleler yapıştırayımda hevesinizi baltalıyım:1::1:

:9::9:

evet lütfen yap bunu,süpersin :ssz:

tatlılarda oyum sana kesin,engelle kilo almalarını.

bak çok fena gaza geliyorum ha herkesin doyamadığı kadayıflı muhallebili tatlımla katılacağım sonra
ama mutfakta tadilat var yaa
bir dekazen de katılacakmış kaybedeceğim kesinmiş sonra moralman yıkılabilirim:31:

Kadayıflı muhallebi haaaa :56::56: ooffffffffff
Sen de komşunda filan yapsana tatlını mutlaka katıl :13::13:

Turondan tatil mi:37: Kazen'in karşısına aday olarak çıkın diye sizi gaza getirdiğim için patron beni mahfedecek zaten, birde tatil talebini duyarsa yandık:ssz:
Neyse ne yapalım battı balık yan gider:27: Turondan tatil yok mu artıran

Yanarsam ben yanarım :27::27: şunu 10 gün diye istesem kabul edermi,yada direk mapısa mı yollar :1::1:

Hiiim:26:o zaman siz katilmayin zira akil sagligini korumamiz sart :27:

ablacigim,gir havalara hakkindir diye dusunuyorum bunca yilin ascisi kotu yemek yaparmi :38:

Düşünüyorum artık feci gaza geliyorum sonra :27::27:

Ne zaman geliyorlar dedin canım :10::10::10:

Sağol canım ya , sende bir kadar güzel yapmışsın ki eşin bu kadar beğenmiş.Elimden gelmiyor falan deme bence .

canım haftaya ya da diğer hafta gelirler sanırım :) buyur beklerim başımın üzerinde yerin var.

benimki tereciye tere satmak olacak ama neyse :1:

çok lezzeli bir tatlı bu yemeside güzeldir :56::56:

chess gza getirme kızları etme eyleme girme tatlılarla aramıza :27::27:

Şimdi ben vücudun şeker ihtiyacını doğal meyvelerden alıyorum dersem inanma, tatlının yeri bir başka, 3 dilimden birşey olmaz herhalde yada üç kaseden, hee olmaz değil mi:56:

Şerbetliden ziyade sütlü tatlı olursa hiç affım olmaz hepsini yerim:56::56::56::56::56:

Kadayıflı muhallebi haaaa :56::56: ooffffffffff
Sen de komşunda filan yapsana tatlını mutlaka katıl :13::13::

kız çok meşakatli ya zaten bu aralar tadilattı ustaydı onlarla uğraşıyoruz evde yerleşmeye çalışıyoruz yoksa yapardım ama kaybedersem çok üzülürdüm yaa hiç oy alamasaydım eğer:9:
eğer bundan sonra yemek yarışmaları devam ederse ki umarımmmmm devam eder ALLAH nasip ederde ömrüm olursa katılabilirim diğer zamanlarda neden olmasın
marifeti muhallebisinde zaten abla yahuu herkes püf noktasını soruyor ama söylemiyorum gizli bir sır:9:

Şimdi ben vücudun şeker ihtiyacını doğal meyvelerden alıyorum dersem inanma, tatlının yeri bir başka, 3 dilimden birşey olmaz herhalde yada üç kaseden, hee olmaz değil mi:56:

Şerbetliden ziyade sütlü tatlı olursa hiç affım olmaz hepsini yerim:56::56::56::56::56:

abla sen benim sütlacımı yemedin bir tadına baksan var ya 3 kaseyi bırak 5 kasede doyamazsın
ayy bu gece kendimi atma gecem sanırım:9: bacılar nazar değirecem tövbe tövbe ALLAH muahafaza:nazar:

Son düzenleme:

ne demek istiyosun canım, senin tatlını görenin iştahı kapanır zaten mi demek istiyosun:1::1:

chess gza getirme kızları etme eyleme girme tatlılarla aramıza :27::27:

gerçekler acıdır:1::1:

bilemiyorum Mune, bi orta yol bulcaz artık 5 dilimde anlaşalım:1::1:

aşağıda neden ben tek başıma görünüyorum ya, ben yanlızmıyam:27::27:

kız çok meşakatli ya zaten bu aralar tadilattı ustaydı onlarla uğraşıyoruz evde yerleşmeye çalışıyoruz yoksa yapardım ama kaybedersem çok üzülürdüm yaa hiç oy alamasaydım eğer:9:
eğer bundan sonra yemek yarışmaları devam ederse ki umarımmmmm devam eder ALLAH nasip ederde ömrüm olursa katılabilirim diğer zamanlarda neden olmasın
marifeti muhallebisinde zaten abla yahuu herkes püf noktasını soruyor ama söylemiyorum gizli bir sır:9:

Sen kulağıma fısıldasana bakalımm kimseler dimemmmm :1:

ne demek istiyosun canım, senin tatlını görenin iştahı kapanır zaten mi demek istiyosun:1::1:

bilemiyorum Mune, bi orta yol bulcaz artık 5 dilimde anlaşalım:1::1:

Yok yokkkkk sen engel olma bizee :1::1:

evet lütfen yap bunu,süpersin :ssz:

:9::9::9::9::9::9:

Sen bunu yazınca aklıma bir yerde okuduğum yazı geldi...:9: Oldukça saçma bir şey...:30:

" Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir..."":27::27:

çeyizime alırım : )

bu arada kabak tatlısı hangi kategoriye giriyorsa onun yarışması olsun sınıfı her ne ise işte onun

bir genç kızın çeyizine alsan daha iyi değil mi sevaba girersin mesela ben:9:
kabak tatlısı şerbetli tatlıya giriyor bence neticede şerbet ne demek şeker ve su karışımının kaynaması demek ee kabak tatlısında da şerbet var sonuçtaa:44:

Back