Sen tatlıyı hakkıyla yaparsan oyları siler süpürürsün yalnız yapım aşamasında her anı fotola, elleri göreyim, mutfağı göreyim, ben anlarım sen mi yapıyorsun yardımcına mı yaptırıyorsun
Sen tatlıyı hakkıyla yaparsan oyları siler süpürürsün yalnız yapım aşamasında her anı fotola, elleri göreyim, mutfağı göreyim, ben anlarım sen mi yapıyorsun yardımcına mı yaptırıyorsun
okytepe dediği gibi ya eldiven takarsa
ee kazen kazanırsan hediyeleri kendine mi alacaksın ollmaz öyle bizlerden birine gönder hediyeleri de sen kazanırsan da ben talibim
efendim ben ne yapabilirim hayran kitlesi işte :) valla eşim senin somon tarifini yaptıktan sonra bi daha ne zaman yapacaksın somon diyor canım ellerine kollarına sağlık tekrardan :)
misafir kabul edeceğim gelecek haftalarda yine senin somonu bademli pilavını ve tartar sosunu yapacağım yine canım buyur gel sen de
efendim ben ne yapabilirim hayran kitlesi işte :) valla eşim senin somon tarifini yaptıktan sonra bi daha ne zaman yapacaksın somon diyor canım ellerine kollarına sağlık tekrardan :)
misafir kabul edeceğim gelecek haftalarda yine senin somonu bademli pilavını ve tartar sosunu yapacağım yine canım buyur gel sen de
Benimki sitede yemek yarışması olduğunu bu akşam öğrendi, eğer ızgara kategorisi olursa ben yarışırım dedi bu nasıl bir hilebazlıktır, benim muhteşem sülümanı şimdiden diskalifiye etmek lazım, bizimki eldivende takmaz, kesin parmaklardan yakayı ele veririz ya da üyeler benim ellerle ilgili ciddi hayal kırıklığına uğrarlar