Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Birinci belli bakalım 2. kim olacak ?

okytepe dediği gibi ya eldiven takarsa
ee kazen kazanırsan hediyeleri kendine mi alacaksın ollmaz öyle bizlerden birine gönder hediyeleri de sen kazanırsan da ben talibim

keşke bi de yapılan tarifleri tatma,afiyetle mideye indirme kategorisi olsa..kesin ben birinci olurdum

Rica edeceğim cincikk hanım , oylarımı çalmayın , seçmenin aklını karıştırmayın

Bak yine somon çekti canım , yap ta yiyelim canım yaa

efendim ben ne yapabilirim hayran kitlesi işte :) valla eşim senin somon tarifini yaptıktan sonra bi daha ne zaman yapacaksın somon diyor canım ellerine kollarına sağlık tekrardan :)

misafir kabul edeceğim gelecek haftalarda yine senin somonu bademli pilavını ve tartar sosunu yapacağım yine canım buyur gel sen de

Ne zaman geliyorlar dedin canım

Sağol canım ya , sende bir kadar güzel yapmışsın ki eşin bu kadar beğenmiş.Elimden gelmiyor falan deme bence .

aman aman öyle bişi olsaydı eğer kk da birbirleriyle dalaşan insanlar birbirlerinin yüzlerine pasta vs atarlardı

yok atamazlardı çünkü hepsini ben yerdim,atacak bişey kalmazdı

bi oturuşta koca bi danayı yiyebilecek kapasitedeyim şu anda

Son düzenleme:
Benimki sitede yemek yarışması olduğunu bu akşam öğrendi, eğer ızgara kategorisi olursa ben yarışırım dedi bu nasıl bir hilebazlıktır, benim muhteşem sülümanı şimdiden diskalifiye etmek lazım, bizimki eldivende takmaz, kesin parmaklardan yakayı ele veririz ya da üyeler benim ellerle ilgili ciddi hayal kırıklığına uğrarlar

katılmam dedim ama benimde katılasım geldi bak, bana oy vermeyenlere küseceğimi şimdiden beyan ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…