• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
şahsen ben bu et yemekleri bölümünde istedim ki bir kaç oy hakkım olsaydı da bir kaç kişiye briden verseydim mesela seyrenin yanında nevresteye de vermek istedim
et yemeklerini çok severim ve abana hitap eden çok tarif var burda yani
isteyen istediğine verir hakeden kazansın biftek sarma ve tantuni ikisinden birinin kazanmasından yana gönlüm:34:
bu arada kızlar hepiniz çok başarılısınız hepinizin emeği taktire şayan gerçekten sunumlar ve yemekler harika katılan herkes gönüllerin birincileri her biri çünkü değişik tariflerini deneme fırsatımız ollucak neticede:16:

tantuniye oy veren biri olarak tantuninin nasıl et yemeği kategorisinde değerlendirilmemesi gerektiğini anlamadım ben tantuni de et yemeği değilse nedir merak ettim. patlıcanlı ali nazik de et yemeğidir pekala olur mu öyle şey ben mi yanlış biliyorum :S o zaman et yemeği denilince herkesin aklına mangal falan mı geliyor kebaplar ya da. bu kısmı anlayamadım ben gerçekten.

Tantuninin et yemeği olmadığını kim söyledi yada yazdı göremedim canım ama tantuni et yemeği değil ise bana ne yemeği olduğunu söylesin birileri.İnsnaın aklına et yemeği deyince ne bileyim pirzola kebap büryan kaburga dolması gelir.Yada ben yanlış biliyorum.Tantuni Mersine münhasır hasmı has bir et yemeğidir.:32:

Ben oyumu tantuniye kullanmıştım ve sey-ren en kısa zamanda deneyeceğim tarifini :). Ama elossa'nında yarışmadan çekilmesini hiç tasvip etmedim doğrusu, sonuçta ana malzeme et idi ve sonrasında kullanılacak malzemelerin sınırı yoktu. öyle ki, her ne kadar pilav kategorisine girse de, et olmadan maklube de olmazdı.

Şimdiden afiyet olsun canım.Mutfağıma resimleri beklerim inşallah.:16:

benim birincim sensin. net :1::48:

:16::16:Bundan sonraki yarışmalara sen katılmaya devam et canım.Oylarım senin.Kazenin oyu 100 kaplan ise benim oyumda 100 aslan eder demi ama:1:

ben sana verdim GIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:54:

mersi bebekim:16:

Sevgili seyren,

Burada herkes ciddi emek vererek yarışıyor..Genel anlamda bütün yemekleri inceleyip başarılar dileyip,begendiklerimi dile getiririm...Ama yazık ki tek bir oy kullanma hakkı var insanların..İnan 2 oy kullanma hakkım olsa birini nevreste'ye diğerini sana kullanırdım...Ama seçim yapmak zorunda kalıyoruz..Yemekleri inceleyip 'cok güzel görünüyor,elerinize sağlık ya da muhteşem olmuş,olsa da yesek' diyenler illa o yarışmacıya oy vermek zorunda değil..Herkes birbirinden güzel ve itinalı yarışıyor.Ben genel olarak bütün yarışmacı arkadaşlarıma yorum yazarım ama en beğendime oy kullanıırım..Herkesin emeğine,ellerine sağlık...

Minikaşk yorumun için teşekkür ederim canım.Bu mesaj konusuna belki fazla takıldım ben ama yeni üyeyim ve kimin neye göre davrandığını bilemiyorum.Yorumlara istinaden iyi gittiğimi düşündüm.Bence yeni olmuş olmama rağmen çokta iyi gittim diyebilirim kendi adıma.Oyunu bana vermemiş olmana yada vermeyenlere kızmadım.Ama özellikle 1-2 kişinin oyu kesin benim gözü ile bakıpta bir başkasına vermiş olmasına anlam veremdim.Hoş onlarda kim olduklarını bilmiyor çünkü hiçbiri ile ne özelden nede başka yerden görüşmüşlüğüm yok.Bundan ne sonuç çıkarıyorum ben biliyormusun.Ortada emeğe oy veriliyorsa herkes kendini haklı görüyor.Beklentide o yönde ilerliyor.Yoksa daha öncede dedim gönül kimi severse güzel odur.

Ben en baştan beri keyifli bir yarışma olsun dedim ve yine hiç tanımadığım arkadaşlarım bana yarışmaya katılmamı söylediler.Özelliklede şunu belirttim benim maddi durumum bu son 2 yarışmaya katılmayı el vermediği halde dedimki değişiklik olsun.Balığımı pazardan borca aldım.Etimi kasaptan borca yazdırdım.Bu kategoride et yarışmasıymış diye hayıflanırken eşim zaten yok zaten yok yap bir tantuni yiyelim sende yarışmaya katıl kafan dağılsın dedi.Olayın özü bu.Amacım kendimi acındırmak değil.Ama gerçekten ortada kırılan birileri varsa bende çok kırıldım.Çünkü kimse kimseyi görmüyor bu yarışmaya nasıl katılıyor demiyor.Olayın bu boyutu kimseyide ilgilendirmiyor tabiki.Ama iş emeğe laf atmaya ,beğenmediği halde arkadaşım diye birilerine oy vermeye , yıllardır tanıdığı birine oy vermeye gelirse bende alınırım.

Kim olduğu önemli değil bana özelden abla katıl buradakiler sadece arkadaşım diye oy vermez emeğe bakarlar tadamadıkları için dediğinde sevinmiştim.Umarım ben yanılıyorumdur.Gördüğüm tablo hiçde emeğe oy verildiğini göstermedi.Bunlarıda sadece şahsım adına değil gerçekten emek vermiş yarışmacılar için söylüyorum.

Konunun özüne gelecek olursak sevgili Elossa ile tanışmam etmem.Amacım onu kırmak değil.Yemeğini ilk sunduğunda içimden bu et yemeği sayılmaz dedim.Ama bunu asla ne özelden nede herhangi bir topicte yazmadım.Sonuçta oda birşeyler yapmış ve orya bir emek çıkarmış.
Biz bunun tavuk etlisinide yaparız ve pilav kategorisinde değerlendirir yanına mutlaka sulu bir yemek ilave ederiz.Elossanın sunumu tek başına bir yemek kategorisine girmezdi.Yinede emek dedim ve bunu kimseye yansıtmadım.
Çok yemek site ve bloglarına bakarsanız maklubenin pilavlar kategorisinde olduğunu görürsünüz.

işte bir örnek sadece,

[h=2]***MAQLUBA,MAKLUBE***[/h]
Jibek'in tarifleri, Pilav tarifleri kategorisinde yayınlandı

Ben Elossayı söylediği son sözlerinden dolayı ayıpladım açıkçası.
Çünkü burada nevresteyi üzmüş oldu.Eğer nevreste de çekilmiş olsa idi ben 1.olacaktım ve bu hiç hoş olmaycaktı.
Kazen en güzeli siz Elossaya oy kullananların oylarını iptal edip kalan diğer yarışmacılara kullanmalarını sağlayın.:1::1:

Hepimizin emeğe saygısı var, yarışmacılar gerçekten ciddi bir emek veriyorlar, sunumlarda çok göz doldurucu ama MiNiKAsK'ında dediği gibi tek kişiye oy verme hakkımız var, eminim çoğumuz damak zevkimize göre oy veriyoruz.

Ama bu demek değildir ki oy verdiğimiz dışındaki yemekler kötü, tüm tarifleri ağzımın suyu akarak okuyorum.
Bu bir yarışma sonuçta, mümkün olduğunca tadını çıkartalım bence:34:

Hepimizin emeğe saygısı var, yarışmacılar gerçekten ciddi bir emek veriyorlar, sunumlarda çok göz doldurucu ama MiNiKAsK'ında dediği gibi tek kişiye oy verme hakkımız var, eminim çoğumuz damak zevkimize göre oy veriyoruz.

Ama bu demek değildir ki oy verdiğimiz dışındaki yemekler kötü, tüm tarifleri ağzımın suyu akarak okuyorum.

ağzımızın suyu akıyor ciddi özellikle et yemekleri bölümü beni benden aldı
ali naziği de beğenmiştim bak unutmuşum
:34:

Bir sonraki ankette birden fazla kişiye oy verme hakkı verebiliriz. Lakin bu sefer 20 kişide aynı katılımcılara oy verirse ne olacak ?

Bir sonraki ankette birden fazla kişiye oy verme hakkı verebiliriz. Lakin bu sefer 20 kişide aynı katılımcılara oy verirse ne olacak ?

ben istiyorum böyle bir hak şahsen
o zaman şöyle olabilir aynı kişi bi kaç kez aynı yemeğe veremesin mesela bir kez oy kullanabilsin bir yemek tarifine nasıl fikir:34:

Aman yok abi istemem zaten, tek oy hakkı bana yeter. Ki şu güne kadar olan yarışmalarda benim oyum hep farklı kişilereydi.
Oy verdiklerimi tanımıyordum bile, damak zevkime uygun diye düşünüp tümüyle safiyane duygularla oy verdim ve tariflere içimden gelerek beğenerek yorum yaptım lakin görüyorum ki hala ortalık durulmuyor.

Ben şahsen oy vermenin ve oy almanın tadını çıkaramadığımıza üzülüyorum bu bir yarışma değil mi? Hani hep beraber eğleneceğimiz türden yarışmalardan.

Aman yok abi istemem zaten, tek oy hakkı bana yeter. Ki şu güne kadar olan yarışmalarda benim oyum hep farklı kişilereydi.
Oy verdiklerimi tanımıyordum bile, damak zevkime uygun diye düşünüp tümüyle safiyane duygularla oy verdim ve tariflere içimden gelerek beğenerek yorum yaptım lakin görüyorum ki hala ortalık durulmuyor.

Ben şahsen oy vermenin ve oy almanın tadını çıkaramadığımıza üzülüyorum bu bir yarışma değil mi? Hani hep beraber eğleneceğimiz türden yarışmalardan.

niçin ya:30:bi an sevinmiştim yani beğendiğim bir kaç yemeğe oy verebileğim diye tühhh:26:

niçin ya:30:bi an sevinmiştim yani beğendiğim bir kaç yemeğe oy verebileğim diye tühhh:26:

Gün olur sihirli değnek bana dokunursa ve ben mutfakta marifetli bir kadına dönersem sana 5 oy kullanma hakkı tanırız, ki bu kırmızı kar yağması kadar imkansız birşey, o yüzden gel sen tek oya razı ol bence:9::9::9::9:

100 kez cevap verdim ama 101 beni yormaz....

- Bugün üye olan biri oy kullanmamalı mı ?
- 4 yıldır üye ama sadece konuları okuyan üye mesaj sayısı 100 değil diye oy kullanamamalı mı ?

Bakın birçok kez yazdım sadece Ip değil farklı kanalları da kontrol ediyorum en ufak hile sezdiğim anda (veya bize bildirildiğinde) tek tek bakıyorum. Bilirsiniz en keyif aldığım şey bunları açığa çıkarmak. Bu güne kadar yapılan tüm yarışmalarda ya hiç hile olmadı ya da ben yakalayamadım. Soru işareti yaratan üyeleri lütfen bize bildirin inceleyelim.

101 . kez cevap olarak aynı şeyleri yazmak beni yoracak sanıyorum .

Bugün üye olan kişi oyunu kullanmış çıkmış bir daha da siteye hiç uğramamışsa , bu bir değil , iki de değil , üç değil .... bir kişinin aradaki farkı açacağı kadar çok ise ;

Herşeyden önemlisi de üyelerin , oy verenlerinde alanların da aklında soru işareti oluşturuyorsa ... evet , kullanmasınlar .

Alın size tertemiz , tadından yenmeyecek yarışma formülü . Sözüm muteber değilse gözünüzde açın okuyun geçmişi , ben değil sadece kaç kişi bu durumdan şikayetçi , kaç kişinin aklında soru işareti var diye.

Yok yani , bunu akıllardan silmek varken , ısrar neden ?

Israrla yeni üye olmuş ,konuyu görüp oy kullamış, ne var bunda tarafından ele alıyorsunuz , bende aynı ısrarla aynı kişiye onlarca kişi bugün üye olmuş ,oy kullanmış ,bir daha da siteye girmemiş diyorum .

Hile yoksa da eşe dostta haber salmak var . Daha ne diyeyim bilemedim . Hoş durmuyor işte.

Yorulmadım neyse ki ...

Gün olur sihirli değnek bana dokunursa ve ben mutfakta marifetli bir kadına dönersem sana 5 oy kullanma hakkı tanırız, ki bu kırmızı kar yağması kadar imkansız birşey, o yüzden gel sen tek oya razı ol bence:9::9::9::9:

müdür olmuyor ama böyle kendini kayırrıyorsun bak he:9:
hadi razı geleyim bari gerçi benim elim uğursuz mu geliyor ne kime oy kullandıysam kazanamıyor:9:

Tantuninin et yemeği olmadığını kim söyledi yada yazdı göremedim canım ama tantuni et yemeği değil ise bana ne yemeği olduğunu söylesin birileri.İnsnaın aklına et yemeği deyince ne bileyim pirzola kebap büryan kaburga dolması gelir.Yada ben yanlış biliyorum.Tantuni Mersine münhasır hasmı has bir et yemeğidir.:32:

Şimdiden afiyet olsun canım.Mutfağıma resimleri beklerim inşallah.:16:

:16::16:Bundan sonraki yarışmalara sen katılmaya devam et canım.Oylarım senin.Kazenin oyu 100 kaplan ise benim oyumda 100 aslan eder demi ama:1:

fıstık ben hiç katılmadım yarışmalara nerede bende o hamaratlık :)daha önce kadesa' yla yazışmalarımız şakaydı Ausencia'nın somonunu deneyip onun topiğinde resimlemiştim de kadesa da oyum sana demişti onun şakasını yapıyoruz:1:

ama ciddiyim tüm yarışmalarda öellikle de bu yarışmada verdiğim oyum için içim çok rahat. zaten topiğine de yazmıştım kocan çok şanslı tekrar edeyim :) tabii tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık

desene ben hep senin yüzünden kaybettim ilk yarışmada ilk sen kullandın bu yarışmada da sonlra doğru.Kız uğursuz ne zaman 1.olursam oylama kapanmaya son 30 saniye kala kullan oyunu:1:

desene ben hep senin yüzünden kaybettim ilk yarışmada ilk sen kullandın bu yarışmada da sonlra doğru.Kız uğursuz ne zaman 1.olursam oylama kapanmaya son 30 saniye kala kullan oyunu:1:

vayyy anamm bu kadar da çabuk dışlanacağımı bilmezdim ha:9::9:
vermicimm bir dahaa oy bak :63:
dermişim vericem ama hadi dediğin gibi yapayım baari son anda kullanayım
varıp gidip abdest mi alsam ki gıı:26::9:

fıstık ben hiç katılmadım yarışmalara nerede bende o hamaratlık :)daha önce kadesa' yla yazışmalarımız şakaydı Ausencia'nın somonunu deneyip onun topiğinde resimlemiştim de kadesa da oyum sana demişti onun şakasını yapıyoruz:1:

ama ciddiyim tüm yarışmalarda öellikle de bu yarışmada verdiğim oyum için içim çok rahat. zaten topiğine de yazmıştım kocan çok şanslı tekrar edeyim :) tabii tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık

Rica edeceğim cincikk hanım , oylarımı çalmayın , seçmenin aklını karıştırmayın :52:

Bak yine somon çekti canım , yap ta yiyelim canım yaa :56:

bir sonraki kategori tatlı olursa bende katılacağım ...

Back