Eşyaları Yavaştan Almak Mı Topluca Almak mı?

Evet evet 1 sene olursada sure oldukca kisa
ailete guvenmrk konusunda haklisiniz heleki artil evlenmissiniz ailenize nasil dersiniz ki beyaz esyalarimi alin diye illaki yardimci olucaklardir ama fazla yuklenilmis oliyor benim fikrimce

Bu arada mesela beyaz esya aldinuz taksitle maasinzidan o parayi kesin ayiriyorsunuz ancak is parayi atmaya gelince o sekilde olmuyor
bir yere borclanmak daha mantikli bu durumda o para birikmez yoksa

ayrica yazliklari varsa niye sizin yaniniza gelecekler orasi biraz degisik olmus. hava bozunca ne olacak ki? sezlongta yatmiyorlar sonucta. bizim de diger evimiz alinip dosenene kadae bir sene yazlikta yasadik. sonucta ayni yerde kışın oturanlar da var.

Yavaş yavaş almak daha güzel. İhtiyaca göre alırsınız. Toptan alındığı zaman bir bakıyorsun gereksiz bir sürü durum.
Bİr de böyle bir durum var tabi. Toplu para olunca ıvır zıvır fazla kaçabilir.

Bence de ya, evlenmişiz 1-2 yıl olmuş hadi evimize şunu alın nasıl denebilir ki.
Beyaz eşyalara bakıyorum da en aşağı 1500...Bari onları mı aradan çıkarsam
Bu yapılacak ev fikirtepede mi ?
Ayrıca madem yazlıkları var niye sizin yanınıza geleceklerki ?
Orada kalsınlar
Yok değil...
Yazlık kışın serin oluyor bayağı, doğal gazı yalıtımı falan yok.
Biri 70 biri 67 yaşında kalamazlar soğukta sanmıyorum...

İİşte her durumun bir eksisi bir artısı var. Ağır basanı çözemedim. Kenara bir ev döşeyecek kadar para atamam. Hele eşima skere gidince zaten ev kredimiz 1600 kendime yetsem yeter ....

Evet evet 1 sene olursada sure oldukca kisa
ailete guvenmrk konusunda haklisiniz heleki artil evlenmissiniz ailenize nasil dersiniz ki beyaz esyalarimi alin diye illaki yardimci olucaklardir ama fazla yuklenilmis oliyor benim fikrimce
Bana da çok saçma geldi, bir de eşimin ailesinin bütün çocukları evlenmiş artık keyif sürüyorlar. Benim daha üniversite okuyan bir kardeşim ve 8. sınıfta başka kardeşim var. Diyemem şahsen önde onların okulları varken bana beyaz eşya yapmadınız diye.

kenara atabileceğiniz kadar para atın.. birikim olsun.. topluca alırsınız..
Kenara atmada en mantıklı yöntem altın mıdır peki?

Bu arada mesela beyaz esya aldinuz taksitle maasinzidan o parayi kesin ayiriyorsunuz ancak is parayi atmaya gelince o sekilde olmuyor
bir yere borclanmak daha mantikli bu durumda o para birikmez yoksa
Evet ben de böyle düşündüğüm için alsam mı dedim ama bilemedim gerçekten. Hayat ne getirir hiç bilemiyorum. Asker dönüşü eşimi işe almayabilirler. Ailesi çıkınca bir kısım eşyalarını bize bırakabilirler. Daha temel atılmadan acele etmesem mi yoksa kar kardır diyerek yavaştan başlasam mı

topluca almıstım :)
Topluca ne kadar tuttu peki ortalama?

İşte yazlık mekan yazın bile serindi akşamları ben montla gezdim yani:)
Soba, kalorifer vb yok.
Zaten gelip kalacakları kasım-aralık-ocak ve belki şubat ayı olur.
Zaten eşyalar onların şu an..

Adamlar bize peşinat verip ev almamıza ön ayak olmuşlar, üstüne tv ve buzdolabı almışlar.
Ben de onlara gelmeyin mi diyeyim:)
Yeni evlisin bugünlerin geri gelmeyecek ev üstüne ev olmaz
Sana peşinat vermese kira vericeklerdi aynı hesap
Yanlış hatırlamıosam eşimin topluluk merakı die konunun vardı başbaşa kalamamaktan yakınıodun
Birlikte oturunca gene yakınıcaksın bu vicdan uçup gidecek benden söylemesi

Hayır kirayı toplu halde aldılar zaten 1 senelik. Ya kiraya çıkacaklardı ya da o parayı verip bizle yaşayacaklardı bir süre.
Zaten Kasım'da askere gidiyor, problem değil.
Gelmeyin diyemem bu şekilde konuşup anlaştıktan sonra...

Askerden sonra evlenseniz kendi eşyalarınızda otursaydınız çok güzel olurdu yanlış anlama tercih meselesi bu
Onlara gelmeyin demene gerek yok anlayışlı olsalar gelmezler zaten
Insan bazen kendi annesine tahammül edemiyo kv ile zor Allah kolaylık versin

Hatunlar konu sahibi kv vr kp den sikayetci degil iyimser konusuyor
Ki bu nadir bulunan birseydir kk da ne guzel dudunceleri var
hem eside yokmus hem yanliz kalmicak hem de iyi kotu bir gekirleri varsa ev giderlerinede destek olurlar

Para biriktirip son zamanlarda topluca almak çünkü daha şimdiden alırsan eşyalar nerede duracak.

Hatunlar konu sahibi kv vr kp den sikayetci degil iyimser konusuyor
Ki bu nadir bulunan birseydir kk da ne guzel dudunceleri var
hem eside yokmus hem yanliz kalmicak hem de iyi kotu bir gekirleri varsa ev giderlerinede destek olurlar

Eski konularına bakarsak konu sahibi eşinden kvde den hatta kendi annesinden bile şikayetçi
Ha Bigünde fikri değiştiyse bilemem :)

Depoya giren eşyadan hayir gelmez rutubet olur böcek olur ne gerek var canım .gözünde büyütme hele ev boşalsın nereye ne yakısir onu görürsun bence sen her ay maaş alinca altin al koy bankaya yani para olarak olmazda altın olunca kiyip bozdurmazsin.Ne guzel şeyler çikıyor modasi geçiyor .Ayrıca evet kv kp ile zor olur belki ama onlar sizin için fedakarlikta bulunmuş sizde idare edin canım ki edersin bence baksana ayıbı bilen bir kadın diyosun her kv kötu değildir .

Ben esya alışverisine ekimde basladim maysita evlendim. Para olunca takir takir alirain hemde nakite indirim iyi oluyor. Bir kac ay boyunca internette evmanya, evimnet, markafoni,trendyol gibi siteleride takipte olursun. Indirimleri yakaladikca alirsin. Toplu aldikca üstüne hediye cekleri falan kazniorsun baya guzel. Sen şimdi para biriktirmem zor diorsun ama biriktirdigin kadar yigarsan sonra takir takir alirain. Hem yer sorunuda yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…