Yani mutlaka ki ilginç gelen davranışları var ama kötü niyetli değiller en azından. Bize yardkm etmiş insanlara dirsek germek garip değil mi? Bu şekilde konuştuk ve tüm birikimlerini bize verdiler ne mecburiyetleri vardı. O parayla saray gibi evlerde kiraya da çıkarlardı. Yazlıktan gelmeyin de denmez yani...Sorma egem konu sahibi ne kadar merhametli davraniuor yaslilar usurler doye
klima ufi alsinlar onerileei geliyor
Koalina biz eşyaları ve beyaz eşyayı hep toplu almıştık,2bin peşinat verdik kalanı taksitle ödedik. Ama çoook fazla kazıklandıkTanıdıktı,senet yaptık bazen geciktirdik bunlar iyi yönleri ama indirim ya da hediye vermediler.Çoğu yer kampanya yapıyor,mesela 2 gün önce denk geldim Bellona da var. Bazen İstikbalde de oluyor(Biz alınca yoktu ) Kısaca para biriktirmenizi sonra da eşin döndükten sonra toplu almanızı tavsiye ederim.Ama ufak olanları al bence, yemek takımı,ütü,elektrik süpürgesi,mutfak robotu vs. Onlar da küçük ama uğraştıran şeyler
Al al canım, insan ufak da olsa evine bişeyler alınca çok hevesleniyor mutlu oluyor. Yemek takımını,çatal bıçağını al mutfak eşyaları çok fazla var.En kaba eşyalar kalsın sadece, onları da kv nin durumu belli olunca toplu alırsınız kampanya yakalayıp. Beyaz eşyada Bosch tavsiye ederim.Emin ol en zor kısmı ufak eşyalar incik cincikler. Aklıma gelmeyen şeylerin bazılarını evlendikten sonra ihtiyacım olduğunda almıştım, 3buçuk sene geçmiş hala da unuttuklarım çıkıyorAa değil mi ben hiç elwktrik süpürgesi ütü falan düşünmedim ya asıl onları alabilirim:)
çok uygun gördüğün, fırsat kaçmaz denilecek şeyleri tesadüf gelince alabilirsin. ama diyelim kafanda ekmeklik almak vardır, bir türlü bulamazsın.Hayatımı özet geçeyim:
1 sene önce yani daha biz nişanlanmadan ev aldık eşimle. Eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüm sebebi ile yıkılacaktı ve artık sürenin sonuna gelmişlerdi. Alacakları toplu kirayı ya bize peşinat verip ev almamıza yardımcı olacaklardı ve evleri yapılana kadar beraber kalacaktık ya da kiraya çıkacaklardı. Ben de kredi çektim ve evimiz alındı hemen arkasından nişan, yazın düğün derken 3 ay önce evlendik.
Eşimin ailesinin eşyaları bizde ama henüz beraber yaşamadık havalar bozana kadar yazlıkta kalmayı planlıyorlar. Bu arada evlerinin durumu meçhul hala temel atılmadı, sürekli davalar bir şeyler...
Birikmişimiz de yok ayrıca.
Kendime ait bir bardağım bile yok çeyiz namına.
Siz olsanız yavaştan bir şeyler alır mıydınız yoksa çıkmalarına yakın topluca borca mı girerdiniz?
Ne zaman çıkacakları belli değil,2 sene de sürebilir; eşim askerden gelince de ev bitebilir.
Şu sıra pek bir birikim yapabileceğimizi zannetmiyorum.
Eşim de askere gidecek Kasım'da, o ara ancak kendime yeterim belki borçlanırım bile.
Bir ev döşemek için ne kadar bütçe lazım? 2+1 ufak bir evimiz var ve mümkün olduğunca az eşya istiyoruz.
Yine de bıçaktan tut ekmekliğe kadar her şeye ihtiyacımız var.
Bir yandan yavaştan alıp stoklayayım diyorum, bir yandan da ne olacağı belli değil; zamanı gelince uyumlu bir şekilde alırım diyorum.
Çok kararsız kaldım...
bence de sonra alın, hem devamlı yeni şeyler çıkıyor alıp da bekletmek iyi olmuyor...Hayatımı özet geçeyim:
1 sene önce yani daha biz nişanlanmadan ev aldık eşimle. Eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüm sebebi ile yıkılacaktı ve artık sürenin sonuna gelmişlerdi. Alacakları toplu kirayı ya bize peşinat verip ev almamıza yardımcı olacaklardı ve evleri yapılana kadar beraber kalacaktık ya da kiraya çıkacaklardı. Ben de kredi çektim ve evimiz alındı hemen arkasından nişan, yazın düğün derken 3 ay önce evlendik.
Eşimin ailesinin eşyaları bizde ama henüz beraber yaşamadık havalar bozana kadar yazlıkta kalmayı planlıyorlar. Bu arada evlerinin durumu meçhul hala temel atılmadı, sürekli davalar bir şeyler...
Siz olsanız yavaştan bir şeyler alır mıydınız yoksa çıkmalarına yakın topluca borca mı girerdiniz?
Ne zaman çıkacakları belli değil,2 sene de sürebilir; eşim askerden gelince de ev bitebilir.
Eşim de askere gidecek Kasım'da, o ara ancak kendime yeterim belki borçlanırım bile.
Bir ev döşemek için ne kadar bütçe lazım? 2+1 ufak bir evimiz var ve mümkün olduğunca az eşya istiyoruz.
Bir yandan yavaştan alıp stoklayayım diyorum, bir yandan da ne olacağı belli değil; zamanı gelince uyumlu bir şekilde alırım diyorum.
Çok kararsız kaldım...
acele etme derim eşyalarn hepsini alsan ne olacak bir sürü borç sıkıntıya değmez. yavaş yavaş evini dekore ederken ne uyumlu ise seç onu al az olsun ama iyisi olsun mesela. ben kalabalık eştası bol evi sevmem. eşyanın hamalıgını yapmaktan başka bişey olmuyor. eşine hyrlı teskereler.çabuk kavuşursunuz inşlhHayatımı özet geçeyim:
Çok kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?