Jelesec cok saol eminim fistik gibi oldun
bu forun enteresan bi yer bazen atlamis olsam da bastan sona okudum
önce cesaretlendim sonra bazi yalanlari ve yalancilari gördüm aslinda belli idi ama insan inanmak istiyordu anlatilanlar gibi iyileşme süreçlerine.
sonra durum degisti gercekler geldi iyi sonuxlar kotu sonuclar ama ne olursa olsun cok güzel destekler vardi zaman zaman duygulandim zaman zaman güldüm sizlerle..
herkesin hayalleri gerçekleşsin.guclu harika kadinlar ne olursa olsun kendimiz icin degiselim ve icimiz hep böyle guzel kalsin .
ameliyat öncesi ve hala hayatima bi sekilde dokunan sizlere Teşekkürler
Genel olarak bu tip konularda tavsiye falan olmaz bence .sen git gorus sana gosterdiklerine vaad ettiklerine bak.
mesela inandirici olmayan fotolara dikkat
icine sinen drla ameliyat ol bazi drlar hakkinda nette diger sitelerde de bilgi bulabilirsin
Jelesec cok saol eminim fistik gibi oldun
önce cesaretlendim sonra bazi yalanlari ve yalancilari gördüm aslinda belli idi ama insan inanmak istiyordu anlatilanlar gibi iyileşme süreçlerine.
sonra durum degisti gercekler geldi iyi sonuxlar kotu sonuclar ama ne olursa olsun cok güzel destekler vardi zaman zaman duygulandim zaman zaman güldüm sizlerle..
herkesin hayalleri gerçekleşsin.guclu harika kadinlar ne olursa olsun kendimiz icin degiselim ve icimiz hep böyle guzel kalsin .
Genel olarak bu tip konularda tavsiye falan olmaz bence .sen git gorus sana gosterdiklerine vaad ettiklerine bak.
icine sinen drla ameliyat ol bazi drlar hakkinda nette diger sitelerde de bilgi bulabilirsin
Sagol tskr canim yurt disindayim o yuzden gidiptek tek tek hepsini arastirma sansim yok burdan karar verip oyle gelicem 2hafta izin alip aml olup gidicemJelesec cok saol eminim fistik gibi oldun
Merhaba krizantem..ben de karın germe düşünüyorum...bu obezite toplantısı halka açık diyor da ücretli mi acaba bilginiz var mı?Ameliyat olmayı düşünenlerin gitmesinde fayda var bence bayanlar. Bu fırsatı kaçırmayın.
Çok fazla istemiş :/Bugün tıp fakultesinde bi hocaya muayene oldum karın germe lipo ve meme diklestirme icin 15000 lira istedi
Sizce cok fazla degilmi?
Keske muayneye gitmeseymisim hayallerle yasardim bari...
Benim lipo, karın germe, burun estetiği 7,500 tl tuttu.. Hadi sanada 10 falan deseler neyse.. Ya çok acımasız dr lar yaaaBugün tıp fakultesinde bi hocaya muayene oldum karın germe lipo ve meme diklestirme icin 15000 lira istedi
Sizce cok fazla degilmi?
Ben daha cts izmirde oldum valla biraz yüksek belki pazarlik payi vardirBugün tıp fakultesinde bi hocaya muayene oldum karın germe lipo ve meme diklestirme icin 15000 lira istedi
Sizce cok fazla degilmi?
Dr la pazarlık olmaz yaaa :/ canını emanet edeceksin.. Korkarım ben pazarlıktan doktorla :/ düzgün fiyat verseler ölürler sankiBen daha cts izmirde oldum valla biraz yüksek belki pazarlik payi vardir
Sen karin germeyi ne kadara oldun bizim doktora? Istersen özelden yazabilirsinBen dahcts izmirde oldum valla biraz yüksek belki pazarlik payi vardir
Normalde 6 karin germe 6 meme aliyorSen karin germeyi ne kadara oldun bizim doktora? Istersen özelden yazabilirsin
Bol şans dilerim umarim istediğin gibi olurGünaydin Bayanlar,
Ben bundan 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü ama dogumdan sonra eski kiloma dönünce derim cok kötü oldu ve karin geme ameliyati oldum ne yazikki ic kanama gecirdim gec farkedildi kötü günlerdi o zaman cocuklarimda kücüktü.
Simdi tekrardan Ameliyat olmaya karar verdim uzun zamandan beri arastiriyorum. Hasan Findik ga email yazdim 5000 euro istedi kabul ettim ama birkac sorum vardi ve bana kendisi telefon acti bana telefonda böyle ameliyatlara cok bel baglamamami söyledi simdikinden güzel olur dedi ve konusmasiyla beni kararimdan vac gecirdi
Fatih dagdelene email yazdim 3200 euro istedi aradan bir ay gecti aradim biletimi aldigimi ameliyat olmak istegimi yazdim sekreteri biz sizi arariz dedi aradi 4200 euro istedi ve fatih dagdelen hakkindaki yorumlari internette okudum yorumlar hic güzel degildi ve gene kararimdan vac gectim
Ibrahim Oskui email yazdim 7000 euro istedi genc kiz gibi olucaksiniz dedi söyledigi seyler benim duymak istedigim seylerdi ama cok pahaliydi
ve ben sizlerin sayesinde Ercan Karacaoglunu tanidim ona telefon actim ve kendisi telefona cikti ameliyattan yeni ciktigini email yazarsam hemen cevap vericegini yazdi
aksama cevap yazdi ameliyatimin gercekten kötü oldugunu ama tekrardan ameliyat olursam gercekten güzel olucagini fiyatin 3200euro olucagini söyledi ve kabul ettim ocagin 5 Istanbula ucucam 6 sinda Ercan beyin yanindayim insallah
Birseyi belirtmem lazim bu fiyatlarin hepsi yanlardan yag alincak karin gerilcek ve yeniden göbek deligi yapilcak
Biz jeleces le tanistik sagolsun bana yardimci oldu
kizlar insallah yardimci olmusumdur benim kacmam lazim is bekliyor
Hadi bakalım inşallah musmutlu olarak gel aramıza.. Önceki ameliyatı kim yaptı? Neden kötü diosun? Foto eklermisinGünaydin Bayanlar,
Ben bundan 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü ama dogumdan sonra eski kiloma dönünce derim cok kötü oldu ve karin geme ameliyati oldum ne yazikki ic kanama gecirdim gec farkedildi kötü günlerdi o zaman cocuklarimda kücüktü.
Simdi tekrardan Ameliyat olmaya karar verdim uzun zamandan beri arastiriyorum. Hasan Findik ga email yazdim 5000 euro istedi kabul ettim ama birkac sorum vardi ve bana kendisi telefon acti bana telefonda böyle ameliyatlara cok bel baglamamami söyledi simdikinden güzel olur dedi ve konusmasiyla beni kararimdan vac gecirdi
Fatih dagdelene email yazdim 3200 euro istedi aradan bir ay gecti aradim biletimi aldigimi ameliyat olmak istegimi yazdim sekreteri biz sizi arariz dedi aradi 4200 euro istedi ve fatih dagdelen hakkindaki yorumlari internette okudum yorumlar hic güzel degildi ve gene kararimdan vac gectim
Ibrahim Oskui email yazdim 7000 euro istedi genc kiz gibi olucaksiniz dedi söyledigi seyler benim duymak istedigim seylerdi ama cok pahaliydi
ve ben sizlerin sayesinde Ercan Karacaoglunu tanidim ona telefon actim ve kendisi telefona cikti ameliyattan yeni ciktigini email yazarsam hemen cevap vericegini yazdi
aksama cevap yazdi ameliyatimin gercekten kötü oldugunu ama tekrardan ameliyat olursam gercekten güzel olucagini fiyatin 3200euro olucagini söyledi ve kabul ettim ocagin 5 Istanbula ucucam 6 sinda Ercan beyin yanindayim insallah
Birseyi belirtmem lazim bu fiyatlarin hepsi yanlardan yag alincak karin gerilcek ve yeniden göbek deligi yapilcak
Biz jeleces le tanistik sagolsun bana yardimci oldu
kizlar insallah yardimci olmusumdur benim kacmam lazim is bekliyor
Canım senin dr kimdi?Benim lipo, karın germe, burun estetiği 7,500 tl tuttu.. Hadi sanada 10 falan deseler neyse.. Ya çok acımasız dr lar yaaa
Gerçi sen Ankara demişsin...Bugün tıp fakultesinde bi hocaya muayene oldum karın germe lipo ve meme diklestirme icin 15000 lira istedi
Sizce cok fazla degilmi?
Gerçi sen Ankara demişsin...
İzmir de Prof. Dr. Ahmet Seyhan ile görüşmeni tavsiye ederim. 2008 de çok kırışık olan alnımı germe işlemini yaptı. Çok memnun kaldım. Kısmetse 2 hafta sonra lipo ve karın germe ameliyatımı yapacak. Tavsiye ederim.
Bninkide izmir cnm .. Ankarada deil :/Canım senin dr kimdi?
Hesapkitap canim cok tesekkur ederim :) kilo verip bi de ameliyat olunca dunyan degisiyor resmenn :)
Hosbulduk canimmm valla aksam bakicam dedim oksuruk krizleri gene basladi benimkilerde, daha kasim bile gelmeden basladik ahh su kis bi gecse hemenn
Baktim goremedim son halini ama eminim daha bi fistik olmussundurrr
Canimmm cok cok sagol ben de senin oglana bayiliyorum masallah kasina gozune :)
Ah donucem valla ozlemisim buralari su hastaliklardan yakamizi bi kurtarsak ahhh ah
Ben de 7 ay fotolarimi eklicem bi ara allah kismet ederse bakalim :)
Bugün tıp fakultesinde bi hocaya muayene oldum karın germe lipo ve meme diklestirme icin 15000 lira istedi
Sizce cok fazla degilmi?
Selam kizlar bisey sorcam yarin drenler cikabilir benim acaba aciyor mu