- 3 Kasım 2011
- 15.933
- 9.384
Günaydin Bayanlar,
Ben bundan 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü ama dogumdan sonra eski kiloma dönünce derim cok kötü oldu ve karin geme ameliyati oldum ne yazikki ic kanama gecirdim gec farkedildi kötü günlerdi o zaman cocuklarimda kücüktü.
Simdi tekrardan Ameliyat olmaya karar verdim uzun zamandan beri arastiriyorum. Hasan Findik ga email yazdim 5000 euro istedi kabul ettim ama birkac sorum vardi ve bana kendisi telefon acti bana telefonda böyle ameliyatlara cok bel baglamamami söyledi simdikinden güzel olur dedi ve konusmasiyla beni kararimdan vac gecirdi
Fatih dagdelene email yazdim 3200 euro istedi aradan bir ay gecti aradim biletimi aldigimi ameliyat olmak istegimi yazdim sekreteri biz sizi arariz dedi aradi 4200 euro istedi ve fatih dagdelen hakkindaki yorumlari internette okudum yorumlar hic güzel degildi ve gene kararimdan vac gectim
Ibrahim Oskui email yazdim 7000 euro istedi genc kiz gibi olucaksiniz dedi söyledigi seyler benim duymak istedigim seylerdi ama cok pahaliydi
ve ben sizlerin sayesinde Ercan Karacaoglunu tanidim ona telefon actim ve kendisi telefona cikti ameliyattan yeni ciktigini email yazarsam hemen cevap vericegini yazdi
aksama cevap yazdi ameliyatimin gercekten kötü oldugunu ama tekrardan ameliyat olursam gercekten güzel olucagini fiyatin 3200euro olucagini söyledi ve kabul ettim ocagin 5 Istanbula ucucam 6 sinda Ercan beyin yanindayim insallah
Birseyi belirtmem lazim bu fiyatlarin hepsi yanlardan yag alincak karin gerilcek ve yeniden göbek deligi yapilcak
Biz jeleces le tanistik sagolsun bana yardimci oldu
kizlar insallah yardimci olmusumdur benim kacmam lazim is bekliyor
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah herşey istediğin gibi gider oh tek degelmeyeceksin arkadaşında yanınada geliyormuş yazmışsın okudum başlıkta birbirinize bakarsınız artık:)