Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eki Görüntüle 1282028 sevgili gzd05 özel mesaj yazamıyorum bir sorun var çözemiyorum ve nedenini bilemiyorum buradan sana cevap vereyim
sanırım bir yanlışlık oldu ben 79 doğumluyum :)
aslında fiat yüksek değil eğer özele gideceksen fiyatlar yaklaşık olarak aynı
bende çok çatlak vardı şimdi azaldı şöyle söyliyim çatlaklarımın %80 i gitti
birazı dikiş üzerinde kaldı
ben 3 doğum yaptım hamileliklerimde çok kilo alıp verdim karnım berbattı şimdi çok güzel memnunum

evet sarkmadan dolayı çok rahatsızdım tabiki çatlaklardan da
birde ben safra ameli,yatı oldum ve o ameliyat sonrası göbek deliğim çok çirkin oldu üzerine doğru büyükçe bir çatlak oluştu
mide kısmım da dışa doğru çıkıktı o da düzeltildi.

albümüm vardı fakat şu an ben göremiyorum site çok değişmiş şu an için fotoğrafı buraya ekliyorum bakınca yaz da sileyim :)

Ayy inanılmaz güzel olmuş yaa.. Ama cidden ihtiyacınız varmış bu ameliyata,harika bir karar ve sonuç

Bende görebilseydim keske..burda da kimse cevap vermiyor ki..meme forumu böyle degil.degil.

Ayyy cok gecmis olsun.... Bu anladigimkadariyla yillar önce olmus degil miyani 10 sene önce falan...? Nasil bir Doktormus Plastik cerahi miydi? Bende almanyadayim, ve biliyorsun burda e stetik yapan kadind Drlari var! Yani seninki nasil birseydi? Buna cok dikkat edilmeli yani Dr plastik cerrahi olmasi!!!

Günaydin tesekkür ederim problem zaten orda basliyor benim Dr plastik cerrahi degilmis
Benim sevgili Dr Dis Dr.uymus ve ben bunu cok sonra ögrendim simdi canim babam bu yazdigimi okusa gülerdi iki gün önce konustuk bunu kimselere söyleme millet agzini birakir .................... Güler dedi ve ben ozamanlari bu Dr 5000euro ödedim.o yüzden diyorumya iyice arastirilmasi lazim benim yaptigim cok büyük bir hataydi

Benim en büyük derdim göbek deligim ve alltaki yamuk dikisler cünkü ben cok spor yapiyorum distan karnima dokunuldugu zaman karnim sert ve elbiselerin disindan karnim dümdüz ama Distan baktim yesil Türbe ictene girdim Estafurullah Töbe iste benimkide ondan
Saka biryana cok rahatsiz edici Deniz kenarinda oturuyorum ve ben 9 senedir Denize havuza gitmiyorum cünkü Mayo giydigim zaman mayo islaninca dikislerin sekli belli oluyor korkularim var ama bu sefer iyi olcak buna inaniyorum bir ay iznim var 10 gün istanbulda kaldiktan sonra on günde ailemin yanina Ankaraya gidicem insallah

eveeeet ve Mahkemeye verdim mahkemeyi kaybettim üstüne birde birsürü Avukat parasi verdim

Hayir hic birsey imzalamadim ama Mahkemeyi kaybetmemin sebebi bana neden dis Dr ameliyat oluyorsunuz sizin kabahatiniz demeleri oldu haklilardi belki bir üst mahkemeye gitseydim daha farkli olurdu am pesini biraktik
O yüzden lütfen iyice arastirin

Çok geçmiş olsun canım ya.
Ağzım açık okudum böyle bişey varmı? Peki bu doktorun lisanını elinden almadılarmı? Sen nasıl buldun bu doktoru? Ön görüşmelerde muayenehanesine gitmemişmiydin, tabelası felan yokmuydu?
Çok acı şeyler yaşamışsı, inşallah yeni amelyatın yüzünü güldürür canım.

Bende bunu tahmin etmistim, cünkü her estetik yapan plastik cerrahi olmasi gerekmiyor!!! Burda yani almanyada güzellik cerrahi olarak ( Schönheitschirurg) geciyorlar, bu genelde kadindoktorlari veya burundoktorlaridir!! Ama Disdoktoruda yaptigini ilk defa duyuyorum!!! Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı ve Estetik-Plastik olmasi sart!!!!

eveeeet ve Mahkemeye verdim mahkemeyi kaybettim üstüne birde birsürü Avukat parasi verdim

Ben hukuk bölümünde calistigim icin , Kaybetmenin sebebi büyük ihtimale, diskokturu olmasini bildigin halde yaptirmandir!! Ameliyat olmadan önce ameliyati kabul etigini ve bununo disdoktoru da yapamasina izin verdigini imzalamisindir, yoksa ameliyat yapilamazdi o imzalari atmasaydin! Yani hepimiz bunu yaptik ameliyatan önce atilan imzalar (Einverständniserklärung)! Dolaysiyla avukat da özelikle Arztrecht bölümünde calisan biri olmali, bu gibi davalar zor davalardir malesef...!

Resmin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…