- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 34
Ayy inanılmaz güzel olmuş yaa..Eki Görüntüle 1282028 sevgili gzd05 özel mesaj yazamıyorum bir sorun var çözemiyorum ve nedenini bilemiyorum buradan sana cevap vereyim
sanırım bir yanlışlık oldu ben 79 doğumluyum :)
aslında fiat yüksek değil eğer özele gideceksen fiyatlar yaklaşık olarak aynı
bende çok çatlak vardı şimdi azaldı şöyle söyliyim çatlaklarımın %80 i gitti
birazı dikiş üzerinde kaldı
ben 3 doğum yaptım hamileliklerimde çok kilo alıp verdim karnım berbattı şimdi çok güzel memnunum
evet sarkmadan dolayı çok rahatsızdım tabiki çatlaklardan da
birde ben safra ameli,yatı oldum ve o ameliyat sonrası göbek deliğim çok çirkin oldu üzerine doğru büyükçe bir çatlak oluştu
mide kısmım da dışa doğru çıkıktı o da düzeltildi.
albümüm vardı fakat şu an ben göremiyorum site çok değişmiş şu an için fotoğrafı buraya ekliyorum bakınca yaz da sileyim :)
Ayy inanılmaz güzel olmuş yaa..Ama cidden ihtiyacınız varmış bu ameliyata,harika bir karar ve sonuç
Sil biran önce canım,yoksa sorun yaşarsın... albüm yapıp paylaş bencekesinlikle canım çok üzülüyordum çokk
arzum fotoğrafı silcem ama sanırım mesaj düzenleme en fazla 30 dkk geçerliymiş doğrumu?
Albüm yapmakta zorluk çekiyorsan şu link sana yardımcı olabilir..Lütfen 1 ekim tarihli yorumumdaki yönergeleri izlekesinlikle canım çok üzülüyordum çokk
arzum fotoğrafı silcem ama sanırım mesaj düzenleme en fazla 30 dkk geçerliymiş doğrumu?
Bende görebilseydim keske..burda da kimse cevap vermiyor ki..meme forumu böyle degil.degil.Eki Görüntüle 1282016 gzd05 özel mesaj yazamıyorum bir sorun var çözemiyorum ve nedenini bilemiyorum buradan sana cevap vereyim
sanırım bir yanlışlık oldu ben 79 doğumluyum :)
aslında fiat yüksek değil eğer özele gideceksen fiyatlar yaklaşık olarak aynı
bende çok çatlak vardı şimdi azaldı şöyle söyliyim çatlaklarımın %80 i gitti
birazı dikiş üzerinde kaldı
ben 3 doğum yaptım hamileliklerimde çok kilo alıp verdim karnım berbattı şimdi çok güzel memnunum
evet sarkmadan dolayı çok rahatsızdım tabiki çatlaklardan da
birde ben safra ameli,yatı oldum ve o ameliyat sonrası göbek deliğim çok çirkin oldu üzerine doğru büyükçe bir çatlak oluştu
mide kısmım da dışa doğru çıkıktı o da düzeltildi.
albümüm vardı fakat şu an ben göremiyorum site çok değişmiş şu an için fotoğrafı buraya ekliyorum bakınca yaz da sileyim :)Eki Görüntüle 1282016
canım albümüm var bakabilirsiniz
memnun olmana sevindim inşaallah bende çok mutlu olurum :)
Merhaba kizlar hepinize ayri ayri tessekkür ediyorum ama simdi ogünler gecti oglum 20 yasinda kizim 16 onlarda kücük degil istanbula Babam yanima gelicek görümcemde benimle beraber lazer lipo olcak cok arastirdim Ercan karacaoglu nda ameliyat olucam dizlerim yazdiklarinizi hergün okuyorum
Arzum77 korkma bu birazda benim hatamdi hic arastirmadim dr okadar güvendim kendi vucüdum tepki verdigi halde kulak arkasi ettim belki erken farkina varilsaydi böyle seyler olmazdi
Burda kac arkadas var hepsi memnun
Ben daha Sizin cok kafanizi sisiririm
Iyisinki varsiniz
Günaydin tesekkür ederim problem zaten orda basliyor benim Dr plastik cerrahi degilmisAyyy cok gecmis olsun.... Bu anladigimkadariyla yillar önce olmus degil miyani 10 sene önce falan...? Nasil bir Doktormus Plastik cerahi miydi? Bende almanyadayim, ve biliyorsun burda e stetik yapan kadind Drlari var! Yani seninki nasil birseydi? Buna cok dikkat edilmeli yani Dr plastik cerrahi olmasi!!!
eveeeet ve Mahkemeye verdim mahkemeyi kaybettim üstüne birde birsürü Avukat parasi verdimKarın germe ameliyatını diş doktoru mu yaptıben mi yanlış anladım. Bu dediğiniz dünyanın hiçbir yerinde olamaz. Hem de Almanya gibi bir yerde vallahi yazmasanız burda inanmazdım.inanılır gibi değil çünkü. Çok geçmiş olsun.
Dün Aksam resmini gördüm cok güzel olmus darisi isteyenlerin basina insallahKızlarr kuzulaar bacılar.. Şimdiki halimi foto atmamı isteyenler.. Herkeze tek tek atamıcam bebişlerimm.. Şimdi foto ekledim .. Öpüldünüz
Çok geçmiş olsun canım ya.Hayir hic birsey imzalamadim ama Mahkemeyi kaybetmemin sebebi bana neden dis Dr ameliyat oluyorsunuz sizin kabahatiniz demeleri oldu haklilardi belki bir üst mahkemeye gitseydim daha farkli olurdu am pesini biraktik
O yüzden lütfen iyice arastirin
Günaydin tesekkür ederim problem zaten orda basliyor benim Dr plastik cerrahi degilmis
Benim sevgili Dr Dis Dr.uymus ve ben bunu cok sonra ögrendim simdi canim babam bu yazdigimi okusa gülerdi iki gün önce konustuk bunu kimselere söyleme millet agzini birakir .................... Güler dedi ve ben ozamanlari bu Dr 5000euro ödedim.o yüzden diyorumya iyice arastirilmasi lazim benim yaptigim cok büyük bir hataydi
eveeeet ve Mahkemeye verdim mahkemeyi kaybettim üstüne birde birsürü Avukat parasi verdim