Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba
brn izmirde ufuk bilkaya oldum .sessiz bir dr ancak hertürlü soruna yanit alabiliecegin sakin biri ben kain germe tabiki bitaz lipo ile ve göğüs küçültme oldum .ilk gunler sıkıntılı ancak hergun 1 oncekine göre cok daha iyisin.
sonucu bilmedigimden memnuniyet yorumu yapamiyorum
ama drlarla gorusmeden sormak istediklerini yazmakta yarar var .
umarim istedigin gibi olur hersey. Sormak istedigin olursa cevaplamaya çalışırım

E="toprakdan, post: 37410078, member: 627104"]Merhaba
brn izmirde ufuk bilkaya oldum .sessiz bir dr ancak hertürlü soruna yanit alabiliecegin sakin biri ben kain germe tabiki bitaz lipo ile ve göğüs küçültme oldum .ilk gunler sıkıntılı ancak hergun 1 oncekine göre cok daha iyisin.
sonucu bilmedigimden memnuniyet yorumu yapamiyorum
ama drlarla gorusmeden sormak istediklerini yazmakta yarar var .
umarim istedigin gibi olur hersey. Sormak istedigin olursa cevaplamaya çalışırım[/QUOTE]
Canim bende ufuk bilkaya oldum meme büyütme ameliyatimi.ben su an memnunum.ben kendisine sormustum karin germeyide ama sonuc görmeyince nasil yapar bilemedim.sana rastlamam burada cok iyi oldu.sen mennun kalirsan baska doktor aramama gerek kalmaz.buradan bilgilendir beni sürecinden canim

Canim bende ufuk bilkaya oldum meme büyütme ameliyatimi.ben su an memnunum.ben kendisine sormustum karin germeyide ama sonuc görmeyince nasil yapar bilemedim.sana rastlamam burada cok iyi oldu.sen mennun kalirsan baska doktor aramama gerek kalmaz.buradan bilgilendir beni sürecinden canim[/QUOTE]

[/QUOTE]
Bilgilendiririm tabii bu arada ben de takip etmek icin bakacagim ama burda haziranda diye bir üye vardi o da ufuk bilkaya karin germe olmus ve cok memnun kalmis
hayirlisi olsun insallah

Gunaydinlar kızlar
burdaki herkesi cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum hepiniz birer kahramansiniz.
Ben butun forumu okumus biri olarak lipodan sonra biraz morluk bekliyordum ama kizlar bu ne ?
Aranizda konusurken biraz morluk falan ben cay bardaginin agzi boyutu falan bekliyordum
bu morluklar ne zaman geçer?
Bu arada drenler sizde ne zaman çıktı? yaklasik 40 cc çıkıyor aksama kadar
herkese güzel bir gün dilerim
bu arada ben hic canli sonuc gormedim diyebilirim var mi gorebilecegim kimse
Teşekkürler

Oyy bayadir giremiyorum, yeni arkadaslar gelmis hosgelmis, okuyamadim tam actim benim bidik uyandi, aksam bebeleri uyutup bakicam. Ameliyata 54 kilo girmistim, 46,7 kiloya dustum 7 ay bitti sanirim, ama hala sisliklerim var dikis ustunde karnimda. Onun disinda cok memnunum, herkesin son durumunu merak ediyorum aksam bakicam insallah :) yeni ameliyat olacaklara bol sans diliyorummm hersey super olsun saglikla atlatin insallah

Bir doktor sitesinde okuduğum kadarıyla, 20-25cc altına düşünce çıkartıyorlarmış direni. Ne kadar doğru bilmiyorum... Geçmiş olsun.

Merhaba Fragola, ben de karın ve meme dikleştirme istiyorum. Ercan Bey veya İsm Kurn düşünüyorum. Ercan Beyle 1 kez konuştum. Bana zayıfla falan dememişti. İsmail bey ise 75 kg olur da aml ını yaparsak sonuç çok farkeder dedi. Söylemesi ayıp 81 kg yum da)) Neyse... Ercan Beyi araştırırken senin resimleri gördüm. Çooook güzel olmuşsun. Diğer taraflarda da bir sorun olmayınca, sonuç muhteşem olmuş. Maşallah sana...

Hoş geldin anneeemmm .. Vallahi özlettiniz beee.. 7.5 aylığım. Herşey süper gidior çok şükür.. İzleri ve son halimi ekledim albüme.. Bu kadar.. Senden naber

Hoş geldin anneeemmm .. Vallahi özlettiniz beee.. 7.5 aylığım. Herşey süper gidior çok şükür.. İzleri ve son halimi ekledim albüme.. Bu kadar.. Senden naber
Capoeira maşallah de :)
Ben senin resimleri göremiyorum sadece 2 resim var gibi 10 gun sonra ve 2 ay sonrası

Ayy bekliyorum ne olur yok mu bursadan hic kimse ayol yoksa bursada ki herkesin hic mi estetige ihtiyaci yok doktor tavsiyelerinizi bekliyorum mesela alper bayraktar nasil karingerme ve meme kucultme olucam

canımcım resimlerine yorum yaptım sarkma var karnında bu çok iyi eminim iyi doktorun elinde memnun kalacağın sonucu yaşayacaksın evet frgola süper fıstık oldu :)

oy oyyy oyyy esk tayfa yuvaya tek tek dönüyor amma ara vermişsiz yahu ben arkadaş kimseyi ekleyemedim sistem yeni ara ara girince eskiyide unutmuşum frogola diğer sosoyal medyada olunca burayı özledim valla kış geldi herkes döner artık:) son halin daha da fıstık oldu senin maşşallah geçen pamukçilenkle telde senin kuuları konuştuk valla tam yemelikler her gördüğümde ağzımın suyu akıyor maşşallah

bacım sen hep burdaydın galiba hele dedikoduları ver kimler kesildi biçildi vayyy 7.ay bitti he zaman su gibi geçiyor canımcım yeni ameliaytlara az kalmış başlarsın yakında orasımı burasımı diye

Çok geçmiş olsun toprakdan;ben lazer lipo sonrası araba çarpmış gibi olmuştum mosmordum etim çok yumaşak ufacaık çarpmada morarır zaten merak etme 2.hafataya hafifi sarılık gibi oluyor sonra taamen geçiyor benim doktorum bana krem ble vermemişti morluk için tabi her doktorun tekniği farklıda verende var ha sen karın germede oldun sanırım ne zaman oldun bendeki drenlerin biri hastaneden çıkarken diğreide 3.gün sonra alınmıştı 40 cc altına inmesi lazım o zaman çekilir sıkıntısız iyileşme süreci ve sonrası muhteşem bir sonuç dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…