Merhabaöncelikle gecmis olsun canim..insallah agrilarin yakin zamanda gecer..bende senin gibi bu forumu takip ediyorum ve karin germe olmak istiyorum ama bu konuda hic fazla bilgim yok. ben 1 ay önce meme büyütme oldum izmirde..sana sormak istedigim ,sen hangi doktora oldun?benim doktorum memelerimi güzel yapti ama karin germede nasil bilmiyorum..onun icin burada tecrübe kazanmaya calisiyorum.biraz bolgi verirsen sevinirim
UFUK BILKAYizmir de kime yaaptırdın
Canim bende ufuk bilkaya oldum meme büyütme ameliyatimi.ben su an memnunum.ben kendisine sormustum karin germeyide ama sonuc görmeyince nasil yapar bilemedim.sana rastlamam burada cok iyi oldu.sen mennun kalirsan baska doktor aramama gerek kalmaz.buradan bilgilendir beni sürecinden canim[/QUOTE]E="toprakdan, post: 37410078, member: 627104"]Merhaba
brn izmirde ufuk bilkaya oldum .sessiz bir dr ancak hertürlü soruna yanit alabiliecegin sakin biri ben kain germe tabiki bitaz lipo ile ve göğüs küçültme oldum .ilk gunler sıkıntılı ancak hergun 1 oncekine göre cok daha iyisin.
sonucu bilmedigimden memnuniyet yorumu yapamiyorum
ama drlarla gorusmeden sormak istediklerini yazmakta yarar var .
umarim istedigin gibi olur hersey. Sormak istedigin olursa cevaplamaya çalışırım
[/QUOTE]Canim bende ufuk bilkaya oldum meme büyütme ameliyatimi.ben su an memnunum.ben kendisine sormustum karin germeyide ama sonuc görmeyince nasil yapar bilemedim.sana rastlamam burada cok iyi oldu.sen mennun kalirsan baska doktor aramama gerek kalmaz.buradan bilgilendir beni sürecinden canim
bende ufuk bilkayizmir de kime yaaptırdın
Senin ne zaman di?bende ufuk bilkay
Ben bir ay önce meme büyütme oldum sadeceSenin ne zaman di?
Neler yapılmıştı ?
Gunaydinlar kızlar
burdaki herkesi cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum hepiniz birer kahramansiniz.
Ben butun forumu okumus biri olarak lipodan sonra biraz morluk bekliyordum ama kizlar bu ne ?
Aranizda konusurken biraz morluk falan ben cay bardaginin agzi boyutu falan bekliyordum
bu morluklar ne zaman geçer?
Bu arada drenler sizde ne zaman çıktı? yaklasik 40 cc çıkıyor aksama kadar
herkese güzel bir gün dilerim
bu arada ben hic canli sonuc gormedim diyebilirim var mi gorebilecegim kimse
Teşekkürler
Oyy bayadir giremiyorum, yeni arkadaslar gelmis hosgelmis, okuyamadim tam actim benim bidik uyandi, aksam bebeleri uyutup bakicam. Ameliyata 54 kilo girmistim, 46,7 kiloya dustum 7 ay bitti sanirim, ama hala sisliklerim var dikis ustunde karnimda. Onun disinda cok memnunum, herkesin son durumunu merak ediyorum aksam bakicam insallah :) yeni ameliyat olacaklara bol sans diliyorummm hersey super olsun saglikla atlatin insallah
Hoş geldin anneeemmm .. Vallahi özlettiniz beee.. 7.5 aylığım. Herşey süper gidior çok şükür.. İzleri ve son halimi ekledim albüme.. Bu kadar.. Senden naberOyy bayadir giremiyorum, yeni arkadaslar gelmis hosgelmis, okuyamadim tam actim benim bidik uyandi, aksam bebeleri uyutup bakicam. Ameliyata 54 kilo girmistim, 46,7 kiloya dustum 7 ay bitti sanirim, ama hala sisliklerim var dikis ustunde karnimda. Onun disinda cok memnunum, herkesin son durumunu merak ediyorum aksam bakicam insallah :) yeni ameliyat olacaklara bol sans diliyorummm hersey super olsun saglikla atlatin insallah
Capoeira maşallah de :)Hoş geldin anneeemmm .. Vallahi özlettiniz beee.. 7.5 aylığım. Herşey süper gidior çok şükür.. İzleri ve son halimi ekledim albüme.. Bu kadar.. Senden naber
Merhaba Fragola, ben de karın ve meme dikleştirme istiyorum. Ercan Bey veya İsm Kurn düşünüyorum. Ercan Beyle 1 kez konuştum. Bana zayıfla falan dememişti. İsmail bey ise 75 kg olur da aml ını yaparsak sonuç çok farkeder dedi. Söylemesi ayıp 81 kg yum da)) Neyse... Ercan Beyi araştırırken senin resimleri gördüm. Çooook güzel olmuşsun. Diğer taraflarda da bir sorun olmayınca, sonuç muhteşem olmuş. Maşallah sana...
Oyy bayadir giremiyorum, yeni arkadaslar gelmis hosgelmis, okuyamadim tam actim benim bidik uyandi, aksam bebeleri uyutup bakicam. Ameliyata 54 kilo girmistim, 46,7 kiloya dustum 7 ay bitti sanirim, ama hala sisliklerim var dikis ustunde karnimda. Onun disinda cok memnunum, herkesin son durumunu merak ediyorum aksam bakicam insallah :) yeni ameliyat olacaklara bol sans diliyorummm hersey super olsun saglikla atlatin insallah
Hoş geldin anneeemmm .. Vallahi özlettiniz beee.. 7.5 aylığım. Herşey süper gidior çok şükür.. İzleri ve son halimi ekledim albüme.. Bu kadar.. Senden naber
Gunaydinlar kızlar
burdaki herkesi cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum hepiniz birer kahramansiniz.
Ben butun forumu okumus biri olarak lipodan sonra biraz morluk bekliyordum ama kizlar bu ne ?
Aranizda konusurken biraz morluk falan ben cay bardaginin agzi boyutu falan bekliyordum
bu morluklar ne zaman geçer?
Bu arada drenler sizde ne zaman çıktı? yaklasik 40 cc çıkıyor aksama kadar
herkese güzel bir gün dilerim
bu arada ben hic canli sonuc gormedim diyebilirim var mi gorebilecegim kimse
Teşekkürler