Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Genelde sigara kullananlarda kötü yara iyileşmesi oluyor diyorlar da o yüzden sormuştum 2 yılda baya siliklesmesi lazımdı aslında cokmu kaldı iziniz bende oldum 1 hafta oldu izim şuan baya belli
İlk günler daha iyiydi iz kremine baslayinca genişledi dikişler sonrası tamamen daha kotu batma tarzı acisi var kabaran yerlerin ...😣

Ben her akşam pansuman yapıp bantlayip kapatıyorum cuma kontrolüm var 10.gunum olcak sanırım cuma günü yaralarım da Bi sorun yoksa pansumani kesip iz kremine başlıcalaklar sizin demi böyle olmuştu
Her doktorun tarzın farklı oluyor galiba ben 2 hafta boyunca ameliyattaki batlarla durdum hiç çıkarmadım pansuman da sadece göbek deliğine yaptım 2 hafta boyunca.

Her doktorun tarzın farklı oluyor galiba ben 2 hafta boyunca ameliyattaki batlarla durdum hiç çıkarmadım pansuman da sadece göbek deliğine yaptım 2 hafta boyunca.
Merhaba ben de 7 Kasım'da karın ve kol germe ameliyatı oldum. 1 . Ay kontrolüne kadar sadece 1 kez bantları çıkarıp, yenilerini taktılar. 1. Ayda hepsi çıkarıldı. Göbek deliği dikişlerim 1. Hafta alındı. Günde 2 kez kantaron yağı sürdüm. Diğer dikişlere de bantlar çıktığından beri sadece kantaron süreceksin 1 kez dedi. İz kremlerinin içerikleri değişti alerji yapabiliyor kullanma kantaron yeterli dedi 🤷🏻‍♀️ iz kremi ve silikon iz bandı araştırıyorum doktorum gerek yok dese de 😁 Bu arada karın izimi önemsemiyorum zaten sezeryan gibi çamaşır içinde ama kollarım en az ya da hiç izli olsun istiyorum .

Merhaba ben de 7 Kasım'da karın ve kol germe ameliyatı oldum. 1 . Ay kontrolüne kadar sadece 1 kez bantları çıkarıp, yenilerini taktılar. 1. Ayda hepsi çıkarıldı. Göbek deliği dikişlerim 1. Hafta alındı. Günde 2 kez kantaron yağı sürdüm. Diğer dikişlere de bantlar çıktığından beri sadece kantaron süreceksin 1 kez dedi. İz kremlerinin içerikleri değişti alerji yapabiliyor kullanma kantaron yeterli dedi 🤷🏻‍♀️ iz kremi ve silikon iz bandı araştırıyorum doktorum gerek yok dese de 😁 Bu arada karın izimi önemsemiyorum zaten sezeryan gibi çamaşır içinde ama kollarım en az ya da hiç izli olsun istiyorum .
Benim dikişlerim eriyendi alınmadı hiç.ben de izi önemsemiyorum ama karnımın bir bölgesinde dikiş üstü şişlik var dün korseyi bırakmıstım bugün daha çok şişmiş o da bi düzelseydi

Benim dikişlerim eriyendi alınmadı hiç.ben de izi önemsemiyorum ama karnımın bir bölgesinde dikiş üstü şişlik var dün korseyi bırakmıstım bugün daha çok şişmiş o da bi düzelseydi
Benimde eriyendi...ama o iplerde kaliteye göre imiş ..ödeme bagli sis ise zamanla geçecektir ...benim bir buçuk sene sonra odemler gitti....ama ara ara ödem oluyor geciyor ..

Benimde göbek deliği dışındakiler eriyendi. Korse de benim 5.haftam. 1 hafta daha var ama ben 2 ay dolana kadar yani 2 hafta fazladan gündüzleri takmayı düşünüyorum. Şekillenme ve ödem açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Karın dikişlerimde şişlik yok ama pubis ve hemen üzerinde alt karın orta kısım daha belirgin ödemli ve çıkık duruyor. Kollarımı aynı anda yaptırmasaydım tek karın germe şu an %90 iyileşmişti diyebilirim. Kol altı açılmaları uğraştırıyor beni. Sabırrr. Bu da bitecek ✌️🙏

Merhaba artık o şişliğin geçmeyeceğini anladım ve revizyon fikrini kabullendim. 1.5 yıl oldu o şişlik hala orada revizyon içinde İstanbul'da bir kaç Dr var aklımda fakat şu an bütçem buna uygun olmadığı için bekliyorum.
Mrb. Naptiniz karşınızdaki sislik geçtiği bende 25.gun oldu karin germe yaptirdim karnım sis seroma oluşmuş dr.gecer dedi ama ben geçmezse diye çok tedirginim

Mrb. Naptiniz karşınızdaki sislik geçtiği bende 25.gun oldu karin germe yaptirdim karnım sis seroma oluşmuş dr.gecer dedi ama ben geçmezse diye çok tedirginim
Merhaba benim bugün tam 6 hafta bitti. 1. Aya kadar karın sağ tarafımda sıvı birikmesi oluyordu. Doktorum 3 defa şiringa ile drenaj yaptı. O sorun geçti. Doktorunuz çekelim demedi mi? Kendiliğinden geçer dediyse oranını fazla bulmamıştır ve vücut emilimini yapar diye düşünmüş olabilir belki. Benim en son az şişlik vardı şiringaya gelmedi bunu vücut halleder dedi ve öyle oldu. Ama önceki çekmelerinde oldukça fazlaydı. Danışın isterseniz. Hepimize tekrar geçmiş olsun 🍀

Merhaba benim bugün tam 6 hafta bitti. 1. Aya kadar karın sağ tarafımda sıvı birikmesi oluyordu. Doktorum 3 defa şiringa ile drenaj yaptı. O sorun geçti. Doktorunuz çekelim demedi mi? Kendiliğinden geçer dediyse oranını fazla bulmamıştır ve vücut emilimini yapar diye düşünmüş olabilir belki. Benim en son az şişlik vardı şiringaya gelmedi bunu vücut halleder dedi ve öyle oldu. Ama önceki çekmelerinde oldukça fazlaydı. Danışın isterseniz. Hepimize tekrar geçmiş olsun 🍀
Dr.danistim 1 kere çekti yaklaşık 50 cc çıktı seroma bidaha çekmeye gerek yok dedi yine oluşacak kendi kendine gecer dedi.Suan yine kanım şu yatagi ve hareket kisitliligi yapıyor bende birde seromadan korkuyorum tekrarlama olasılığı çok diye sizinki nekadar surede gecti

Dr.danistim 1 kere çekti yaklaşık 50 cc çıktı seroma bidaha çekmeye gerek yok dedi yine oluşacak kendi kendine gecer dedi.Suan yine kanım şu yatagi ve hareket kisitliligi yapıyor bende birde seromadan korkuyorum tekrarlama olasılığı çok diye sizinki nekadar surede gecti
Merhaba. 1 kez 50cc çıktıysa sonrasını kendi haline bırakması normal. Dr bana 40-50cc normal demişti. Benim ilk iki seferde 120şer cc çıktı. 3. De 60cc ye indi. Sonrasında hafif şişlik vardı ama şiringaya gelmedi ve kendi geçecek dedi ve öyle oldu. (2 haftalık süreç). Benim çok koyu renk kan olarak çıktı. Sizin söylediğiniz gibi belirgin şişlik ve hareket kısıtlaması da hissetmemiştim. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

Merhaba. 1 kez 50cc çıktıysa sonrasını kendi haline bırakması normal. Dr bana 40-50cc normal demişti. Benim ilk iki seferde 120şer cc çıktı. 3. De 60cc ye indi. Sonrasında hafif şişlik vardı ama şiringaya gelmedi ve kendi geçecek dedi ve öyle oldu. (2 haftalık süreç). Benim çok koyu renk kan olarak çıktı. Sizin söylediğiniz gibi belirgin şişlik ve hareket kısıtlaması da hissetmemiştim. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok tsk ederim ben tam 1 ay oldu ameliyat olalı yaklaşık iki haftadır bu seroma belasiyla uğraşıyorum. Birde doktorum İstanbuldayım ordudan İstanbula gittim çektirmek için orduda genel cerrahi doktoruna cektirebilirmiyim acaba sizin kac haftada bir aldı 3kere alındı diyorsunuz ya nekadar surede alindi

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok tsk ederim ben tam 1 ay oldu ameliyat olalı yaklaşık iki haftadır bu seroma belasiyla uğraşıyorum. Birde doktorum İstanbuldayım ordudan İstanbula gittim çektirmek için orduda genel cerrahi doktoruna cektirebilirmiyim acaba sizin kac haftada bir aldı 3kere alındı diyorsunuz ya nekadar surede alindi
Merhaba özelden cevap yazdım ama buradan da paylaşayım belki bilgi almak isteyen olur.. Benim 2 hafta içinde 3 kez çekildi ve bitti.

merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
Ameliyatı nerde ve ahengi doktora yaptırdınız

Merhaba özelden cevap yazdım ama buradan da paylaşayım belki bilgi almak isteyen olur.. Benim 2 hafta içinde 3 kez çekildi ve bitti.
Kıymetli yorumunuz için tesekur ederim.dr.1 kere çekti bidaha çekmeye gerek yok dedi ama benim karnım 2 gün sonra yine şişti 1 haftadır çatladım resmen odem cozucude kullandirmiyor.Dun youtubedan seroma nasil cekilir diye yabancı videolari izledim hemsire olduğum için kendim karnıma enjektorle girip 100 cc çektim Bi rahatladım anlatamam .bugün enfla c odem çözücü takviye aldım insallh kurtulurum

Özelden mesajınız gelmedi ama valla şu zor süreçte sizinle iletişime geçmeye çok ihtiyacım var çünkü sürecimiz sizin yorumlarınız doğrultusunda onternette araştırarak seromanin çekilmesi gerektiği bilgisine ulaştım.Dr.kalsa karşımdaki şu ile güya 2 ay beklemem gerekiyormuş ama youtube yabancı doktorlar hep çekilmesi gerektiğini vurguluyor.Cok tsk ederim buraya yazdığınız yorumlar için gerçekten iyiki kadinlar kulubu var

X