Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

@UOTE="Jelesec, post: 37432015, memwber: 332440"]Çok geçmiş olsun toprakdan;ben lazer lipo sonrası araba çarpmış gibi olmuştum mosmordum etim çok yumaşak ufacaık çarpmada morarır zaten merak etme 2.hafataya hafifi sarılık gibi oluyor sonra taamen geçiyor benim doktorum bana krem ble vermemişti morluk için tabi her doktorun tekniği farklıda verende var ha sen karın germede oldun sanırım ne zaman oldun bendeki drenlerin biri hastaneden çıkarken diğreide 3.gün sonra alınmıştı 40 cc altına inmesi lazım o zaman çekilir sıkıntısız iyileşme süreci ve sonrası muhteşem bir sonuç dilerim[/QUOTE]
Jelesec sen lazer lipodan sonra morarmadan bahsediyorsun, bense klasik lipodan sonra morarma olur diye biliyordum. Başka lazer lipo olan arkadaşlar, sizdede morarma oldumu?

bacım sen hep burdaydın galiba hele dedikoduları ver kimler kesildi biçildi vayyy 7.ay bitti he zaman su gibi geçiyor canımcım yeni ameliaytlara az kalmış başlarsın yakında orasımı burasımı diye
Jeloooomm beni bi sen anlıon bacımm.. Memişleri küçültem diom daa herkez kızıo :/
birde en geç yaza bu gıdı alınacak ben anlamammm .. Sonrada lazere girişecem galiba :) Bütün fazlalıklar gitsin dimi

Jelesec sen lazer lipodan sonra morarmadan bahsediyorsun, bense klasik lipodan sonra morarma olur diye biliyordum. Başka lazer lipo olan arkadaşlar, sizdede morarma oldumu?[/QUOTE]
bende ikisinde de oldu klasiktede lazerdede ama şu detay var ben lazaer lipoyu olma amacım kalsik liponun yarattığı başarısız sonucu reviyonuydu yani çok uğraşıldı onunda etkisi vardır mutlka morramada

Jelesec sen lazer lipodan sonra morarmadan bahsediyorsun, bense klasik lipodan sonra morarma olur diye biliyordum. Başka lazer lipo olan arkadaşlar, sizdede morarma oldumu?
bende ikisinde de oldu klasiktede lazerdede ama şu detay var ben lazaer lipoyu olma amacım kalsik liponun yarattığı başarısız sonucu reviyonuydu yani çok uğraşıldı onunda etkisi vardır mutlka morramada[/QUOTE]

benim geçen gün konuştuğum doktor, vazer lipo yapacakmış sırta falan... Morarma beklemiyorum dedi... Şaşırdım!

Jeloooomm beni bi sen anlıon bacımm.. Memişleri küçültem diom daa herkez kızıo :/
birde en geç yaza bu gıdı alınacak ben anlamammm .. Sonrada lae girişecem galiba :) Bütün fazlalıklar gitsin dimi
Bişey itiraf edeyim mi? Benim aml a niyetlenmem bile yeterli oldu. Daha ortada fol yok yumurta yok, ilk aml ı olmamışım, basen ve bacakları ne zaman yaptırabilirim diye düşünüyorum şimdiden! Aranızda yer açın kızlar bana! Epey bi süre buralardayım gibi)))

canımcım resimlerine yorum yaptım sarkma var karnında bu çok iyi eminim iyi doktorun elinde memnun kalacağın sonucu yaşayacaksın evet frgola süper fıstık oldu :)

Ah be canııım... Bileydim bakacağını uyarırdım, hazırlıklı ol diye... Kimbilir nasıl bir travma yaşadıııın)))

Kızlar bide geriye yönelik bir düşünün belki sebebi bu olabilirmi:

Kadınlar regl dönemine yakın veya regl döneminde amelyat geçirtikleri taktirde amelyat sonrası daha ödemli, morarmalar oluyormuş hatta ağrı eşiği çok düşebiliyormuş. En avantajlı amelyat zamanı hemen regl'den sonra oluyormuş.

Sizde bunu tastikleyebilirmisiniz?

Ben pazartesi doktoruma regl döneminin sakıncası varmı diye sordum, hayır bize göre yok, sadece sizin nekahat süreciniz artar dedi. Şimdide biraz google'den araştırdım.... ödemler morluklar olurmuş diye okudum.

Yok anam sırayla.. Jelo bacım atlattı kiii kendisi idolümdür :) sıra bende.. Sen daha fırın ekmek yemen lazım.dur dur yememen lazım :))) neyse sen bi bekle

Jelesec cok saol eminim fistik gibi oldun
bu forun enteresan bi yer bazen atlamis olsam da bastan sona okudum
önce cesaretlendim sonra bazi yalanlari ve yalancilari gördüm aslinda belli idi ama insan inanmak istiyordu anlatilanlar gibi iyileşme süreçlerine.
sonra durum degisti gercekler geldi iyi sonuxlar kotu sonuclar ama ne olursa olsun cok güzel destekler vardi zaman zaman duygulandim zaman zaman güldüm sizlerle..
herkesin hayalleri gerçekleşsin.guclu harika kadinlar ne olursa olsun kendimiz icin degiselim ve icimiz hep böyle guzel kalsin .
ameliyat öncesi ve hala hayatima bi sekilde dokunan sizlere Teşekkürler
Ayy bekliyorum ne olur yok mu bursadan hic kimse ayol yoksa bursada ki herkesin hic mi estetige ihtiyaci yok doktor tavsiyelerinizi bekliyorum mesela alper bayraktar nasil karingerme ve meme kucultme olucam
Genel olarak bu tip konularda tavsiye falan olmaz bence .sen git gorus sana gosterdiklerine vaad ettiklerine bak.
mesela inandirici olmayan fotolara dikkat
icine sinen drla ameliyat ol bazi drlar hakkinda nette diger sitelerde de bilgi bulabilirsin

Selam kizlar gecikmelide olsa birinci ay kontrolume bu gun gidebildim. Feci rahatladim. Dr um dikislerimin gayet iyi oldugunu soyledi. Zaten bende dikis ve gobek deligimden cok memnunum. Basen ve simitlerimden dolayi biraz uzgunun oldugumu soyledim daha cok erken oldugunu odemlerimi hala atamamis oldugunu soyledi. Sayet bir kac ay sonra hala memnun kalmazsam kucuk bi operasyonla bayiltmadan halledebilevecegini soyledi. Su an 38İ 40 beden arasi gidip geliyorum operasyon oncesi 42 bedendim. Canim dr um huseyin kandulu'na binlerce tesekkurler. Operasyon olmayi dusunen arkadaslar varsa zevkle sorularini yanitlarim.
Veee,
unutmadan bu formdaki tum cesur kadinlara da sonsuz tesekkurler.inanin sizin tecrubeleriniz beni acayip cesaretlendirdi. İyiki varsiniz... Dusunen hayalini kuran tum arkadaslarin umarim her sey istedikleri gibi olur..

Tahmin etmiştim ödemli olduğunu. Tam sonuç sanırım 3-6 ay arası gerçekleşir. Sonucunu takip edicem. Umarım gerek kalmaz tekrar amelyata herşey istediğin gibi olur.

Tahmin etmiştim ödemli olduğunu. Tam sonuç sanırım 3-6 ay arası gerçekleşir. Sonucunu takip edicem. Umarım gerek kalmaz tekrar amelyata herşey istediğin gibi olur.
Bazi gunler daha ince, bazi gunler daha kalin uyaniyorum :) saka gibi yaa.
bi resim daha ekliyorum istersen bi bak tatim var mi degisiklik ?

Hesapkitap canim cok tesekkur ederim :) kilo verip bi de ameliyat olunca dunyan degisiyor resmenn :)

Hoş geldin anneeemmm .. Vallahi özlettiniz beee.. 7.5 aylığım. Herşey süper gidior çok şükür.. İzleri ve son halimi ekledim albüme.. Bu kadar.. Senden naber

Hosbulduk canimmm valla aksam bakicam dedim oksuruk krizleri gene basladi benimkilerde, daha kasim bile gelmeden basladik ahh su kis bi gecse hemenn

Baktim goremedim son halini ama eminim daha bi fistik olmussundurrr

Canimmm cok cok sagol ben de senin oglana bayiliyorum masallah kasina gozune :)

Ah donucem valla ozlemisim buralari su hastaliklardan yakamizi bi kurtarsak ahhh ah

Ben de 7 ay fotolarimi eklicem bi ara allah kismet ederse bakalim :)

kizalar benide izlemeye alirmisiniz? benimde sira karin germede.hic fazla bilgim yok daha

rassig seninle bearber yazifliyoruz seni izlemeye aliyorum. Tabi kabul edersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…