Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah herşey istediğin gibi gider oh tek degelmeyeceksin arkadaşında yanınada geliyormuş yazmışsın okudum başlıkta birbirinize bakarsınız artık:)

Tsk cnm ama izmire gitme sansim yok

Canım lipo ve karın germe 10 000 meme diklestirmeyle 15 000 dendi.dr alaninda şüpesiz cok iyi fakat bu mebla benim butceme uymuyor.ins bi cikar yol bulabilirim.

canım albümüm var bakabilirsiniz

memnun olmana sevindim inşaallah bende çok mutlu olurum :)

canım çok teşekkür ederim
bana göre bir borç :) ben nasılki burada yazanlardan destek aldıysam aynı desteği benimde siz ameliyat olacaklara vermem lazım...

Ercan beyle görüştükten sonra başka doktorla görüşmedim ben,4 yıl boyunca kafam yeteri kadar karışmıştı zaten :)
hem aradığımı bulmuştum kafamda soru işareti kalmamıştı.

kesinlikle birlikte yaptır derim.ben karın meme yi bir arada yaptırmadığıma pişmanım

sen yeterki gel mıncırmak ellemek serbest
valla ben de çok özledim ama site değişmiş hiç hoş değil aradığımı bulamıyorum bildirimler vs çok karışık yaf

Kizlar iyi Aksamlar sabah 8:30 evden ciktim aksam 19:00 eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama sorularinizi cevapsiz birakmam

Ben Almanyada Alman Dr Ameliyat oldum Ameliyatimin ertesi günü Hemsireler odama geldi ayaga kalkmaniz lazim dedi ben yatagin kenarina oturdum ve bayildim altimi islattim ve tekrar bu böyle bir ay boyunca gitti.Hastanede her gün iki üc kere yatagin icinde bayilip altimi islatiyordum.Beni baska hastaneye gönderdiler Kalp grafikleri cektiler Beynime baktilar akliniza gelicek her testi yaptilar am hic birsey bulamadilar ve ben bu arada Dr lara benim karnimin icinde sanki sicak sivi akiyor diye sikayette bulundum ama kimse beni ciddiye almadi Dr un cevabi suydu siz cok güzelsiniz daha güzel olmak istiyorsunuz.
Bir ay boyunca hastanede yattim beni eve gönderdiler o aksam karnimdan dikislerin arasindan kan geldi ben gecer dedim yattim ertesi gün Hastaneye kaldirildim Drlar bu sefer karnima Ultraschall yaptilar karnimin icinin kanla doldugunu beni tekrar ameliyata almalari gerektigini söylediler ve karnimi actiklarinda icerinin kan doldugunu ve intahaplanip yaglarini parcaladigini söylediler o geceden sonra günde iki kere narkoza alindim karnimin derisini acik biraktilar icerinin kurumasi icin hergün ici temizlendi ve dr bana derinin kendini cekebilcegini bacagimdan parca alina bilecegi söyledi
Deri kendini cekmis ama cok degil sadece orta kismi bes gün sonra tamamen karnimi diktiler eve gönderildim su anda karnimin sekli Bir kalbi düsünün o yuvarlak yerleri benim kasillarimdaki dikis bu arada göbek deliginide cok asagiya oturtmuslar 60 kiloyla ameliyata girmistim 53 kiloyla ameliyattan ciktim
bunlari kimsenin gözünü korkutmak icin yazmadim ben iyi arastirmadim arkadasimin bana ilk gösterdigi dr gittim arastirip sormadan resimlere bile bakmadan su anda sevindigim sey hangi dr gösterirsem cok güzel yapabileceklerini söylüyorlar insallah öyle olur
Cok kötü günlerdi cocuklarim cok kücüktü benim bütün Ailem Ankara onlarin üzüldükleri Allah Düsmanima vermesin
Ozamanlari benim belim cok inceydi Karnimin icindeki yaglari kazidiklari icin artik karnimdan kilo almiyorum ama yanlardan kilo aliyorum sisman degilim ama ameliyata 58 kiloyla girmek istiyorum su anda 64,500 yarismalara katildim eglenceli geciyor bakalim kizlar kafanizi sisirdim

Disari Ülkelerde yasayanlardan neden bukadar para istiyorlar ben buna bir cevap bulabilmis degilim

valla ya

evet nolac var ama galiba ben ondan önce olucam gibi

canım yaa neler yaşamışsın
anladığım kadarıyla şimdi yeniden ameliyat olmak istiyorsun,inşaallah bu defa çok güzel geçer ve sonucundan çok mutlu olursun

Ben temmuz 14 ünde Erhan Eryılmaza ameliyat oldum bodyliftti benimki.Hem karın hem popo..Müthiş memnun kaldım.Zaten şuanki halimi görenler çok beğeniyor.herkes resmen sıraya girdi :) Şiddetle tavsiye ederim mutlaka görüşün kendisiyle.Sadece bodylift değil endoskopik yüz germe ve gögüs ameliyatlarımı da kendisi yaptı..Toplamda 4 operasyon geçirdim.Hepsinden de memnun kaldım çok şükür

Disari Ülkelerde yasayanlardan neden bukadar para istiyorlar ben buna bir cevap bulabilmis degilim
İç dış yok cnm istanbulda hep 10.000 lerin üstünde.. Bende fransadan geldim yani geldiğin yer deil amlyt olduğun yere göre değişio fiyatlar

Aman Yarabbi ne kadar zor şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun çok üzüldüm

Çok çok geçmiş olsun..İnşallah çok başarılı bir ameliyat geçirirsiniz bu sefer..Yaşadıkalrınız ciddi anlamda çok zormuş. Karın erme ameliyatından korkuyordum zaten,şimdi çok daha fazla korktum..Allah yardımcınız olsun..

Şu yaşadıklarında neye üzüleceğimi şaşırdım.. Korkunamı, çektiğin acıyamı, atlattığın tehlileyemi, uzaktaki ailenemi, çocuklarınamı, eşinemi , hayal korıklığınamı offff.. İnşallah o kadar başarılı bir ameliyat geçirirsinki hepsini unutursun

Merhaba kizlar hepinize ayri ayri tessekkür ediyorum ama simdi ogünler gecti oglum 20 yasinda kizim 16 onlarda kücük degil istanbula Babam yanima gelicek görümcemde benimle beraber lazer lipo olcak cok arastirdim Ercan karacaoglu nda ameliyat olucam dizlerim yazdiklarinizi hergün okuyorum
Arzum77 korkma bu birazda benim hatamdi hic arastirmadim dr okadar güvendim kendi vucüdum tepki verdigi halde kulak arkasi ettim belki erken farkina varilsaydi böyle seyler olmazdi
Burda kac arkadas var hepsi memnun
Ben daha Sizin cok kafanizi sisiririm
Iyisinki varsiniz

Eki Görüntüle 1282016 sevgili gzd05 özel mesaj yazamıyorum bir sorun var çözemiyorum ve nedenini bilemiyorum buradan sana cevap vereyim
sanırım bir yanlışlık oldu ben 79 doğumluyum :)
aslında fiat yüksek değil eğer özele gideceksen fiyatlar yaklaşık olarak aynı
bende çok çatlak vardı şimdi azaldı şöyle söyliyim çatlaklarımın %80 i gitti
birazı dikiş üzerinde kaldı
ben 3 doğum yaptım hamileliklerimde çok kilo alıp verdim karnım berbattı şimdi çok güzel memnunum

evet sarkmadan dolayı çok rahatsızdım tabiki çatlaklardan da
birde ben safra ameli,yatı oldum ve o ameliyat sonrası göbek deliğim çok çirkin oldu üzerine doğru büyükçe bir çatlak oluştu
mide kısmım da dışa doğru çıkıktı o da düzeltildi.

albümüm vardı fakat şu an ben göremiyorum site çok değişmiş şu an için fotoğrafı buraya ekliyorum bakınca yaz da sileyim :)Eki Görüntüle 1282016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…