Günaydin Bayanlar,
Ben bundan 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü ama dogumdan sonra eski kiloma dönünce derim cok kötü oldu ve karin geme ameliyati oldum ne yazikki ic kanama gecirdim gec farkedildi kötü günlerdi o zaman cocuklarimda kücüktü.
Simdi tekrardan Ameliyat olmaya karar verdim uzun zamandan beri arastiriyorum. Hasan Findik ga email yazdim 5000 euro istedi kabul ettim ama birkac sorum vardi ve bana kendisi telefon acti bana telefonda böyle ameliyatlara cok bel baglamamami söyledi simdikinden güzel olur dedi ve konusmasiyla beni kararimdan vac gecirdi
Fatih dagdelene email yazdim 3200 euro istedi aradan bir ay gecti aradim biletimi aldigimi ameliyat olmak istegimi yazdim sekreteri biz sizi arariz dedi aradi 4200 euro istedi ve fatih dagdelen hakkindaki yorumlari internette okudum yorumlar hic güzel degildi ve gene kararimdan vac gectim
Ibrahim Oskui email yazdim 7000 euro istedi genc kiz gibi olucaksiniz dedi söyledigi seyler benim duymak istedigim seylerdi ama cok pahaliydi
ve ben sizlerin sayesinde Ercan Karacaoglunu tanidim ona telefon actim ve kendisi telefona cikti ameliyattan yeni ciktigini email yazarsam hemen cevap vericegini yazdi
aksama cevap yazdi ameliyatimin gercekten kötü oldugunu ama tekrardan ameliyat olursam gercekten güzel olucagini fiyatin 3200euro olucagini söyledi ve kabul ettim ocagin 5 Istanbula ucucam 6 sinda Ercan beyin yanindayim insallah
Birseyi belirtmem lazim bu fiyatlarin hepsi yanlardan yag alincak karin gerilcek ve yeniden göbek deligi yapilcak
Biz jeleces le tanistik sagolsun bana yardimci oldu
kizlar insallah yardimci olmusumdur benim kacmam lazim is bekliyor
Tsk cnm ama izmire gitme sansim yokGerçi sen Ankara demişsin...
İzmir de Prof. Dr. Ahmet Seyhan ile görüşmeni tavsiye ederim. 2008 de çok kırışık olan alnımı germe işlemini yaptı. Çok memnun kaldım. Kısmetse 2 hafta sonra lipo ve karın germe ameliyatımı yapacak. Tavsiye ederim.
Tsk canım Allah herkesin gönlüne gore verir ins.Bninkide izmir cnm .. Ankarada deil :/
(Can kopal)
İnşalalh gönlüne göre birini bulursun
Canım lipo ve karın germe 10 000 meme diklestirmeyle 15 000 dendi.dr alaninda şüpesiz cok iyi fakat bu mebla benim butceme uymuyor.ins bi cikar yol bulabilirim.valla arkadaşım eğer doktor gerçekten işinde başarılı ise verdiği fiyat iyi fiyat burada tek karın 10 binlerde kombine olunca fiyat iniyor sana ''karın germe,meme dikleştirme ve lipo denmiş'' tabi araştır yine kolay gelsin
Peki albüm yapsan, resimlerin icin? Tek tek göndermene gerekmez o zaman özelden. Tabiki kimin fotolarini Görebilecegini sen karar veriyorsun! seni izlemeye aldim mesela, benim Fotolara bakabilirsin.
meme büyütme opr oldum gecen sene 10 ay oldu. Ben dolu dolu istedim 505 cc yuvarlak takildi bana 75 F/ 80 E oldum sütyen modelinden degisiyor, ayrica meme ucundan bir diklestirme de yapildi.
Bende coookkk memnunum. Keske daha önce yaptirsaymisim...
Ameliyattan sonra dönüp, sürecini paylaştığın için çok teşekkürler pamukçilekkk... Vefa mı denir, ne denir buna bilmiyorum ama inş ben de senin gibi yapacağım aml sonrası.
Ercan bey benim de görüştüğüm dr lar arasında en çok içime sinen. Kafamı çok karıştırmak istemediğinden sadece 1 drla daha görüşeceğim. İsmail kuran. İsmail beyin adını hep burun estetiği kısmında gördüm. Karın ve meme konusunda nasıl olduğu hakkında fikri olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
Sana da birşey danışmak isterim. Ben sırf karın diye yola çıktım ama Hasan Bey göğüsleri de silikonsuz dikleştirme yapalım dedi. Gerçekten de çoook sarkıklar. Sen ne tavsiye edersin? Ayrı ayrı yaptırmak mı daha iyi sence? Yoksa keşke ikisini bir yaptırsaymışım mı diyorsun?
Bu arada, umarım " iyi ki yaptırdım" msj larını okuruz hep beraber
Kuzuuum hg annemmm.. Özlettiniz kendindinizi hatunlar yaa.. Jelo bacımda geldi yenice.. Bayram tatili die bir çıktınız anam iki bayram geçti hala yoksunuz :)
Demek memişleride yaptırcan hemiii.. Ben karışmam amlyttn sonra foto isterim, yoksa gelir canlı canlı bakarım.. Birde mıncırırım tmm dır :) inşallah gönlünce olsun herşey taş hatun..öpüldün
bacım bende seni özledim ya nerede eski telde burada dedikodularımız yaz girdi tel bura araya es girdievet bende çözemedim yeni halini ama bizden kaçmaz iki üç gün girelim çözeriz ha ha ha aynen geçmişi özet geçse biri valla bende takip edemedim kim oldu kim olmadı; sırada nolac var onu biliyorum doymadı ameliyatlara
Kizlar iyi Aksamlar sabah 8:30 evden ciktim aksam 19:00 eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama sorularinizi cevapsiz birakmam
Ben Almanyada Alman Dr Ameliyat oldum Ameliyatimin ertesi günü Hemsireler odama geldi ayaga kalkmaniz lazim dedi ben yatagin kenarina oturdum ve bayildim altimi islattim ve tekrar bu böyle bir ay boyunca gitti.Hastanede her gün iki üc kere yatagin icinde bayilip altimi islatiyordum.Beni baska hastaneye gönderdiler Kalp grafikleri cektiler Beynime baktilar akliniza gelicek her testi yaptilar am hic birsey bulamadilar ve ben bu arada Dr lara benim karnimin icinde sanki sicak sivi akiyor diye sikayette bulundum ama kimse beni ciddiye almadi Dr un cevabi suydu siz cok güzelsiniz daha güzel olmak istiyorsunuz.
Bir ay boyunca hastanede yattim beni eve gönderdiler o aksam karnimdan dikislerin arasindan kan geldi ben gecer dedim yattim ertesi gün Hastaneye kaldirildim Drlar bu sefer karnima Ultraschall yaptilar karnimin icinin kanla doldugunu beni tekrar ameliyata almalari gerektigini söylediler ve karnimi actiklarinda icerinin kan doldugunu ve intahaplanip yaglarini parcaladigini söylediler o geceden sonra günde iki kere narkoza alindim karnimin derisini acik biraktilar icerinin kurumasi icin hergün ici temizlendi ve dr bana derinin kendini cekebilcegini bacagimdan parca alina bilecegi söyledi
Deri kendini cekmis ama cok degil sadece orta kismi bes gün sonra tamamen karnimi diktiler eve gönderildim su anda karnimin sekli Bir kalbi düsünün o yuvarlak yerleri benim kasillarimdaki dikis bu arada göbek deliginide cok asagiya oturtmuslar 60 kiloyla ameliyata girmistim 53 kiloyla ameliyattan ciktim
bunlari kimsenin gözünü korkutmak icin yazmadim ben iyi arastirmadim arkadasimin bana ilk gösterdigi dr gittim arastirip sormadan resimlere bile bakmadan su anda sevindigim sey hangi dr gösterirsem cok güzel yapabileceklerini söylüyorlar insallah öyle olur
Cok kötü günlerdi cocuklarim cok kücüktü benim bütün Ailem Ankara onlarin üzüldükleri Allah Düsmanima vermesin
Ozamanlari benim belim cok inceydi Karnimin icindeki yaglari kazidiklari icin artik karnimdan kilo almiyorum ama yanlardan kilo aliyorum sisman degilim ama ameliyata 58 kiloyla girmek istiyorum su anda 64,500 yarismalara katildim eglenceli geciyor bakalim kizlar kafanizi sisirdim
wooooooo 98 mesaj mı aboooowwwwwwwwwbenim bayrağı aldın hadi uğraş dur şimdi albüm görmek isteyenlere senin rumuuzu yazdım bacı istediğini ekle keyifi sana ait öptüm
Normalde 6 karin germe 6 meme aliyor
kombine olursa
Bende memeyi 6 ya oldum.banada karin germeye 6 dedi..bakalim biraz daha arastirayim burada daha..birde bir kac resim görebilsem daha iyi olacak
İç dış yok cnm istanbulda hep 10.000 lerin üstünde.. Bende fransadan geldim yani geldiğin yer deil amlyt olduğun yere göre değişio fiyatlarDisari Ülkelerde yasayanlardan neden bukadar para istiyorlar ben buna bir cevap bulabilmis degilim
Aman Yarabbi ne kadar zor şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun çok üzüldümKizlar iyi Aksamlar sabah 8:30 evden ciktim aksam 19:00 eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama sorularinizi cevapsiz birakmam
Ben Almanyada Alman Dr Ameliyat oldum Ameliyatimin ertesi günü Hemsireler odama geldi ayaga kalkmaniz lazim dedi ben yatagin kenarina oturdum ve bayildim altimi islattim ve tekrar bu böyle bir ay boyunca gitti.Hastanede her gün iki üc kere yatagin icinde bayilip altimi islatiyordum.Beni baska hastaneye gönderdiler Kalp grafikleri cektiler Beynime baktilar akliniza gelicek her testi yaptilar am hic birsey bulamadilar ve ben bu arada Dr lara benim karnimin icinde sanki sicak sivi akiyor diye sikayette bulundum ama kimse beni ciddiye almadi Dr un cevabi suydu siz cok güzelsiniz daha güzel olmak istiyorsunuz.
Bir ay boyunca hastanede yattim beni eve gönderdiler o aksam karnimdan dikislerin arasindan kan geldi ben gecer dedim yattim ertesi gün Hastaneye kaldirildim Drlar bu sefer karnima Ultraschall yaptilar karnimin icinin kanla doldugunu beni tekrar ameliyata almalari gerektigini söylediler ve karnimi actiklarinda icerinin kan doldugunu ve intahaplanip yaglarini parcaladigini söylediler o geceden sonra günde iki kere narkoza alindim karnimin derisini acik biraktilar icerinin kurumasi icin hergün ici temizlendi ve dr bana derinin kendini cekebilcegini bacagimdan parca alina bilecegi söyledi
Deri kendini cekmis ama cok degil sadece orta kismi bes gün sonra tamamen karnimi diktiler eve gönderildim su anda karnimin sekli Bir kalbi düsünün o yuvarlak yerleri benim kasillarimdaki dikis bu arada göbek deliginide cok asagiya oturtmuslar 60 kiloyla ameliyata girmistim 53 kiloyla ameliyattan ciktim
bunlari kimsenin gözünü korkutmak icin yazmadim ben iyi arastirmadim arkadasimin bana ilk gösterdigi dr gittim arastirip sormadan resimlere bile bakmadan su anda sevindigim sey hangi dr gösterirsem cok güzel yapabileceklerini söylüyorlar insallah öyle olur
Cok kötü günlerdi cocuklarim cok kücüktü benim bütün Ailem Ankara onlarin üzüldükleri Allah Düsmanima vermesin
Ozamanlari benim belim cok inceydi Karnimin icindeki yaglari kazidiklari icin artik karnimdan kilo almiyorum ama yanlardan kilo aliyorum sisman degilim ama ameliyata 58 kiloyla girmek istiyorum su anda 64,500 yarismalara katildim eglenceli geciyor bakalim kizlar kafanizi sisirdim
Çok çok geçmiş olsun..İnşallah çok başarılı bir ameliyat geçirirsiniz bu sefer..Yaşadıkalrınız ciddi anlamda çok zormuş. Karın erme ameliyatından korkuyordum zaten,şimdi çok daha fazla korktum..Kizlar iyi Aksamlar sabah 8:30 evden ciktim aksam 19:00 eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama sorularinizi cevapsiz birakmam
Şu yaşadıklarında neye üzüleceğimi şaşırdım.. Korkunamı, çektiğin acıyamı, atlattığın tehlileyemi, uzaktaki ailenemi, çocuklarınamı, eşinemi , hayal korıklığınamı offff.. İnşallah o kadar başarılı bir ameliyat geçirirsinki hepsini unutursunKizlar iyi Aksamlar sabah 8:30 evden ciktim aksam 19:00 eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama sorularinizi cevapsiz birakmam