- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.388
- 898
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
şu konuda geyik yapmaktan banlanmayız inşallah.ama hiçbirimizde suç yok.konuya ciddi yorum nasıl yapılır ki?
e fakirleştim iyice ne yapayımmm.yeni çocuk istemiyorum koca da istemiyorum.geriye bir tek para altın ev kaldı tuzdan yararlanacakBırak bunları ceycey paralar altınlar diyince hemen koştun geldin
Eşim söylüyordu ama sinirlerim çok yıpranmıştı kendimi haklı sanıyordum :)İşte bunun farkına varmanız için ihtiyacınız olan şey gerçek bir psikolog olabilir en fazla. Bir de insan nasıl bağırdığının, laf soktuğunun, kaba olduğunun farkına varmaz o kısmı anlamıyorum ben. Bu davranışları sergilediğiniz insanlar size söylemiyor mu bunları yaptığınızı?
Doğum günümde eşim ıphone 11 aldı. Daha borca giremez arkadaşlar o kadar da değilgerisi geldi mi peki altınların?geldi diyorsan koşup marketteki tüm tuzları alacağım da
Hayır kıssss dişil enerji nasıl sağlanır onları yaptım.Tuz sayesinde mi ?
hahahahahahahahhahahaha ayy yükkkssssssekk ssseessssle güldümmm geldi misssleri baskın söyleyin diyor.
Sssana Sssımsıkı Sssarılmak İsstiyorum diyecekmişiz.
Şimdi düşündüm adam da bana dönüp ya ssseve ssseve ya ssss.... s..... demez mi ?
bir astrolog var yıllardır herkese ahkam keser başına şu şu gelecek der.ama kendi kocası aldatıyormuş hatta şiddet uygulamış.ağlayarak anlattı bir gün prpgramında.bunu niye görememiş engelleyememiş acaba diye sorarlar adama.nuray ........ idi adı da
Evet değil kadında klasik şeylerden bahsediyr. Türk toplumunu biliyorsunuz kadına olan baskısı farklıdır evlenince çok depresyona girerler dengeleri bozulur sinir krizleri ne bileyim öfke problemi de yaşıyorlar kadında aslında sakin olmayı söylüyorBir ceyrek için mi tum bunlar.Zaten devamli bagirmak, laf sokmak iyi bir şey degil. Kimse devamli bagirip cagiran biriyle huzurlu olmaz. Başindan tuzlu su dökmesen de bu huylari birakmak iyi etki verir zaten cok mucizevi bir şey degil.
tmm tuzu en pahalısından alırımmmm o zaman.Evet ama kullandığın tuzun kalitesini ve miktrarını arttırman lazım
Hahah sen görümceleri koruma derneği başkanımısın ? Anksiyetem tuttuBunu yazmasan iyiydi tüm site bana tuzz bayışlayacakbeni tuz gölünde yıkasanızda iflah olmam gençler
TuzcudanBun nasıl psikolog.
Diplomayı nasıl almış.
fillerden ben de aldım ama hiç bir halta yaramadılar.arada çocuk çıkarıp oynadı birinin de ayağını kırdı hattaAy ben onu izledim. Ev kuşu muydu eski ev gezdirmeli programların birinde evinin içini gösteriyordu; işte şu renkler libidoyu arttırır, şu renk burcuma uygun renktir enerji verir; işte ateşle ilgili objeler evin kuzeyinde olmalı; fil berekettir fil bibloları dış kapıdan evin içine doğru baksın ki bereketi dışarıdan içeriye taşısın. İşte yatağın hemen karşısına ayna koymayın bu aldatmayı çağırır filan anlatıyordu.
Ev ev değil Eminönü pazarı gibiydi, bir sürü obje, bir sürü heykelcik, biblo, bereket bilmem neleri... Kocasıyla ilişkilerini de ballandıra ballandıra anlatıyordu. Sonra çok geçmedi "Senelerdir çekiyorum, neler çekiyorum kimseye belli etmedim" diye ağlayarak çıkmıştı programın birine.
O ev gezisi aklımda kalmış acayip bir şekilde. "Ula noolcak ki, öyle yapiim bari" diye fil biblolarımın yönünü değiştirmiştim onda görüp
nereyi bastiracakmisiz ensesineBen baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun
cinsel çapa ne be adamı yatakta çapayla mı bağlıyoruzAklımı kaçırıcamEki Görüntüle 3008408
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?