Esmer güzelinin oğlunun düğünü:)

Esmerim bir ömür boyu mutluluklar dilerim gelin kızımızda pek güzelmiş maşallah :nazar: çok yakışmışlar birbirlerine allah bir yastıkta kocatsın.
Kaynana olmak nasılmış esmerim anlat biraz opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:eek:yoyoyo esmerımede ne yakışmış kaynanalık gelın ayrı güzel damat ayrı yakışıklı allahım mutluluklarını daım etsınnn bır yastıkta kocasınlarrrr rabbım nazarlardan korusunnn

canım çok güzeller dünyanın en mutlu çifti olurlar inşallah

sende hiç kayınvalide gibi degilsin olsa olsa görümce denir genç kayınvalide ne güzel

Rabbim her iki cihanda mutluluk nasip etsin.Yuvalarından muhabbet,huzur,sevgi vede bebişler eksik olmasın ınşaallah

oy esmerim kaynana olmuş. canım allah onları bir ömür boyu mutlu etsin. çok tatlı bir gelinin var, maşallah diyeyim.
genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Selda.gif

öncelikle gözün aydin canim ablam
:nazar:cok yakismislar birbirlerine cok seker bir ciftler masallah:nazar:
dilerimki ask,sevgi,mutluluk,huzur,sevinc,bol kazanc ve bereket yuvalarindan hic eksik olmaz insallah

Hayırlı uğurlu olsun,Allah bir yastığa huzurla sağlıkla baş koymak nasip etsin inşallah:Saruboceq::nazar::nazar:

OOOOOOO KIRKBıRKERE MAŞŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
ESMERıM BıDENEM GEıNıYLEDE POZ VERıRMıııŞ:asigim::1hug:
AYYY KIZ KAYNANA OLASIM GELDı BıRDEN YAAAA:asigim: KISKANDIMMI NEEE:kedi:

ŞAKA BıR YANA GERÇEKTEN YAKIŞMIŞLAR BıRBıRLERıNE, ALLAH BıR YASTIKDA KOCATSIN ESMERıM,
SENıN DEDııN GıBı GELıNıN KÜÇÜK GÖSTERMıYOR, 19-20 GıBı DURUYOR,
ALLAH TAMAMINA ERDıRSıN ESMERıM, DARISI KIZLARINA ıNŞALLAH CANIM,
VE TÜM BEKARLARIMIZA DıYELıM,
ÖPTÜM SENı KOCAMAN ÇITIR KAYNANA:asigim::1hug:a.s.

HAAAA BU ARADA YAZMAYI UNUTTUM KIZ OĞLUŞ SANA NE KADAR BENZıYOR GERÇEKTEN MAŞALLAH...

NOT: BıZı FAZLA ıHMAL ETME NE OLUR:asigim:
SEN ANLADIN BENıM NE DEMEK ıSTEDıĞıMı...

Maşallah Maşallah,Rabbim iki cihanda da mutluluklar versin ınşallah.Allah ağızlarının tadını bozmasınopuyorumnanaktan

ayy ayyy sevsinler siziiii.a.s.
kıss ne güzel çıkmışsınız,gelinin güzelmiş esmerim,oğlunda yakışıklı,,ohhh allah bozmasın inşallah.ömür boyu mutluluklar canım

esmerim ne mutlu sana evladının yuvasını açmak kadar huzur veren birşey daha yoktur
dilerim rabbim bu kurulan yuvaya hep huzur sağlık ve mutluluk nasip etsin

resimleri açamadım dolayısıyla göremedim alıntı yapılanı gördüm sadece rabbim tüm güzellikleri sersin önünüze biyastıkta kocasınlar vatana millete hayırlı evlat yetiştirsinler mutlulukları daim olsun eeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık darısıda başıma olsun bendee kaynana olmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmm

X