- 18 Mart 2021
- 11.849
- 64.545
-
- Konu Sahibi denizderinderen1
Alkollü olup olmadığını konu sahibi hâlâ yazmadı.Neden herkes 1 ay sonra söyledi olayına takılıp yalan söylediğini düşünüyor ki .
Alkollü ortam olay çıkabilirdi, Sonu karakol olabilirdi . He doğru mu değil mi bilmem .ama bir kadın neden bu konu da yalan söylesin ??? Yapacağın şey kime inanmak istiyorsan ona inan
Yani gece eğlenmeye çıktık diyince aklıma alkol geldi . Alkol yoksa tüm fikrim değişir tabii .Alkollü olup olmadığını konu sahibi hâlâ yazmadı.
hiçbirinizi tanımıyorum ama kesinlikle kadın yalan söylüyor,vardır bir planı,kimin ne halt olduğu belli değil,adamcağız aldatacak olsa karısı yanında otururkenmi yapar bunu allah aşkına,belkide kocanızı gözüne kestirdi sizi aradan çıkartmak istiyor,allah böyle tiplerden korusun,muhtemelen görüşmezsiniz artık ve bence tavrınız bu kadına karşı çok sert olsun,şöyle düşünün aynı olay sizin başınıza gelse adamın karısına pişkin pişkin bu rahatlıkta anlatabilirmiydiniz,bu bile kadının arsız olduğunu gösterir,yani insan bi bocalar,bi sıkılır,utanır araya mesafe sokar,ben hayatımda böyle yapan birini görmedim,adamın 40 yillık metresi bile karısını arayıp şu rahatlıkta konuşmaz kaldıki bu baya nahoş,basitlik kokuyor,yani eşin sapıktır aleni şekilde sürekli rahatsız eder kadınları taciz eder,yaaa senin eşin şöyle böyle fln diye söylenir ama bu harbiden basitlik.eşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?
kadın kendı sevgılısıne 10 gun sonra soylemıs bizim 1 ay sonra haberimiz oldu oda bir tartısma esnasındaKonu sahibi nerde gerçekten çok merak ettim kadın hemen mi tepki verdi yoksa öbürgün mü?
Ben olsam kocama inanırım ortada bi taciz varsa hemen söylemeliydikadın kendı sevgılısıne 10 gun sonra soylemıs bizim 1 ay sonra haberimiz oldu oda bir tartısma esnasında
guldu o da ne desinEşin ne tepki verdi
Bu aynı şey değil sanki ya.Adam yapmis midir bilmem ne yapmiştir ne yapmamiştir denecek konu bu ama yapacaksa yaninda mi yapar kismina katilmiyorum. Asıl goz onunde yapilan şeyi saklamak daha kolay.
Millet eşini aldattigi kadini eşiyle kanka yapiyor.
Bu aynı şey değil sanki ya.Karısının yanında neden taciz etsin, planlı bir şey değil ki o anlık gelişmesi gerekiyor böyle bir olayın. Yürek yediyse tabi bilemiyorum. Ama bi işkillenirdim ben, aralarında bir ilişki değilse de başka hesaplar mı var acaba, 1 ay sonra öten kadına karşı da kayıtsız kalamazdım.
alkolluyduAlkollü olup olmadığını konu sahibi hâlâ yazmadı.
Eşinden önce kadının neyi ne niyetli söylediğine bak bence.Kadinin kişiliğini az buçuk anlamışsındır.5-6 ay önce bir kadın eşime iftira attı.Eger ben o an nerde olduğumu bilmesem,hat dökümanini çıkarmasam inanacaktim.Ona rağmen eşime dünyayı dar ettim.Adam bin defa yüzleştir beni hatta kameradan bakalım dedi.Kadin ısrarla geldi gitti sabah dükkanı benimle açıyordu ee ne yaptın diye.Esime güveniyorum ben zaten ispatladi sen yanlış görmüşsün dediğimde AA evet olabilir zaten emin değilim belki de o sendin dedieşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?
Erkeklere gram inanmam.
Aldatanlar da ya komşusuyla,ya yakın arkadaşıyla ,ya iş arkadaşıyla falan aldatıyor ki zaten. Uzağa gityor aldatacak kişi.
Kadının Özbek detayı niye verilmiş? Elletebilir mi yani o anlamda mı söylediniz?
Ay bilemedim.Bunun nedenini biliyorum ama doğru cümleyi kuramayacağım için anlatamıyorum
Biraz genelleme yapılıyor bu konuda o kadar söyleyeyim