- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.722
-
- Konu Sahibi denizderinderen1
Ay bilemedim.
Adam da bir değişik,insan arka koltuğa iki kadının ortasına niye oturur ki?
Öne şoför yanina oturmalıydı. Ya da kadın öne oturmalıydı. Saçmasapan oturup sonra da alkollü kafayla elleşirlerse aha olacağı da bu
Olabilir.Ya şöyle söyleyeyim bu kadınların erkekler arasında şöhreti var. Kadınları ne gözle görüyorlarsa kendileri de aynı aslında. Ama kadınlara suçu atarak kendilerini aklıyorlar
Olabilir.
Bu yaşanan olayda adam ellemiştir diye hissettim nedenseaklıma öyle geldi. Hatta belki de bizzat ellemek için ortaya oturmuş adam. Nasıl olsa diğer yanda hanım oturuyor,hemen sıyrılırım,hemen suç bastırırım diye düşünmüş olabilir.
Karısı da inanmak istiyor adama,inan ablacığım,biz ne diyelim yani.
Şöhretliler diyelim de linçlenmeyelimÖzbek tedayı neden verilmis az çok biliyoruz kizlar simdi yemeyin beni
Yahu linçlenecek ne var nasıl rus kadınları diye bi kavram var öyle hepsi öyle olmuyor ama adları çıkmış bir kere maalesefŞöhretliler diyelim de linçlenmeyelim
Sarhoş Muydunuz ? Kocan senin yerine ona mı dokundu. Ya da kadın alkolün etkisiyle öyle mi dedi ?eşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?
Yani bilemedim.eşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?
Ayy sen çok yaşa, yemin ederim gülme krizine girdim.Ama yanlışlık falan da olmuş olabilir. Yıllar önce bi mekanda yaklaşık yarım saat boyunca masanın ayağı diye ayağımla eşimin arkadaşının ayağını okşamıştım. Öyle salak gibi masanın ayağı diyerek sürtüp duruyorum ayağımı. Adam da beni mahcup etmemek için mi ne için bilmiyorum çekmiyor mu ayağını.. Ama adamın suratı kireç gibi, donuk donuk bakıyor önüne. Ne bileyim ben... Sonra fark edince utançtan öldüm. Hiç çaktırmadık ikimiz de, hala çok utanırım aklıma geldikçe.
Esin alkollu ise ondan olmus olabilir.bir daha alkollu boyle ortamlara girme bence.eşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?
ohaaeşimle aramda ciddi sıkıntılar vardı maddi anlamda ama hiç aldatma anlamında olmadı hiç hemde 1 ay önce eşim eşimin arkadası sevgilisi ben eğlenmeye dışarı cıktık eğlendik dönerken arabada eşimin arkadaşının sevgilisi oturuyordu eşimin yanında bende eşimin diğer yanındayım kadının dediğine göre eşim kadının bacaklarını okşamaya çalışmış eşim inkar ediyor yapmadım diyor ama kadın yaptı dokundu bana diyor kadın özbek bir tip hanı eşim diyor ki yapsam senin yanında mı yaparım dipdibeydik yapmaıdm diyor kime inanıyım ben bilmiyorum?