- 11 Şubat 2023
- 7.645
- 14.194
- Konu Sahibi Xyzel 56789
Neyse ki hakkettigi gibi birini bulmuş. Çiftleşmeyi kabul edecek kadar karaktersizköpek daha sadıktır bundan bunun ne olduğu bile belli değil şrfsz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki hakkettigi gibi birini bulmuş. Çiftleşmeyi kabul edecek kadar karaktersizköpek daha sadıktır bundan bunun ne olduğu bile belli değil şrfsz.
Ne kadar sürdü sizinki acaba. Çekismeliyse boşanma kaç yıl mal paylaşımı kaç yil sürdü öğrenebilir miyim?İşte onun için sordum bizim davada sadece boşanma sebebi sayıldı, kimseye dava açma ya da tazminat hakkı doğmadı
Yok hayır. Sadakat yükümlülüğü erkeğin. Kadınlara dava açmak gibi niyetim yok.Zina davasi olunca kadınlarada dava açılıyor sanırım değil mi?
Ne kadar sürdü sizinki acaba. Çekismeliyse boşanma kaç yıl mal paylaşımı kaç yil sürdü öğrenebilir miyim?
8,9 kişiyle.hay maşallah.adam da seviyesiz terbiyesiz bir şey.bu tiplerin kısmeti de pek açık oluyor gıcık oluyorum.kabul eden kadınlara da şaşırıyorum.Yine ben geldim hanımlar...
Kısa bi hatırlatma yapayım kendimle ilgili.. Eşimin wp görüşmelerinde beni 8-9 kişiyle birden aldattığını bunlardan biriyle (hemde iş arkadaşı) duygusal cinsel ve uzun soluklu bir ilişkisi olduğunu yakalayıp delileri toplayıp evden ayrılmıştım.. 74 gün olmuş bugün. Şahıs önce inkar etti sonra ağladı zırladı yalvardı sonra ise o da avukat tuttu demiştim.
Cevap dilekçesi dün geldi. O tuttuğu en kral avukat ortaokul kompozisyonundan hallice bir cevap yazmış. Herşeye soyuttur soyuttur demiş durmuş. Zavallı elimizde ne olduğunu bilmiyor çünkü ve biraz tanıyorsam 11 yıllık eşim açık açık anlatamamıştır o pis mesajları.
Her neyse bide benim hakaret ve küfürlerime karşı dava açmışlar.1milyon maddi 1milyon manevi tazminat vs. Ki onun da bana küfür ve hakaretleri var. Mesela altına yattığın amirlerine de göster bu mesajı gibi iftiraları iğrenç söylemleri var. Avukatım hiçbir şey olmaz en fazla mahsuplaşırız size vereceği tazminattan düşer dedi.
Bir de bu zina ve aldatma farklı şeylerdir zinayı ispat zordur demişti Avukatım tüm iğrenç mesajlara rağmen. Mahkeme söyleyecek son sözü ama dün bi savcıya tek bir mesaj göstermem yetti. Fikrini aldım.. Savcı bey bu tek başına zinaya ispattır bence dedi. Siz ne dersiniz? Haklarım daha çok olacak zina sayılırsa
Gösterdiğim mesaj şöyleydi
Ex: Günaydın bayan nasılsın
Kadın: Günaydın beyefendi
Ex: çiftleşemedik de
Kadın: nasip cnm
Ex: kovalamak lazım yavrum
Kadın: regl olcam yavrum kapatcam artık unut beni
Ex: F*** you
Bundan daha fazlası da var savcının gördüğü sadece bu. Mesela sevgilisi diyor ki benden başkasıyla sevisemezsin,karınla sevismene sinir oluyorum,ona yaklaşma gerekirse 31ç*k .... gibi gibi
Yine ben geldim hanımlar...
Kısa bi hatırlatma yapayım kendimle ilgili.. Eşimin wp görüşmelerinde beni 8-9 kişiyle birden aldattığını bunlardan biriyle (hemde iş arkadaşı) duygusal cinsel ve uzun soluklu bir ilişkisi olduğunu yakalayıp delileri toplayıp evden ayrılmıştım.. 74 gün olmuş bugün. Şahıs önce inkar etti sonra ağladı zırladı yalvardı sonra ise o da avukat tuttu demiştim.
Cevap dilekçesi dün geldi. O tuttuğu en kral avukat ortaokul kompozisyonundan hallice bir cevap yazmış. Herşeye soyuttur soyuttur demiş durmuş. Zavallı elimizde ne olduğunu bilmiyor çünkü ve biraz tanıyorsam 11 yıllık eşim açık açık anlatamamıştır o pis mesajları.
Her neyse bide benim hakaret ve küfürlerime karşı dava açmışlar.1milyon maddi 1milyon manevi tazminat vs. Ki onun da bana küfür ve hakaretleri var. Mesela altına yattığın amirlerine de göster bu mesajı gibi iftiraları iğrenç söylemleri var. Avukatım hiçbir şey olmaz en fazla mahsuplaşırız size vereceği tazminattan düşer dedi.
Bir de bu zina ve aldatma farklı şeylerdir zinayı ispat zordur demişti Avukatım tüm iğrenç mesajlara rağmen. Mahkeme söyleyecek son sözü ama dün bi savcıya tek bir mesaj göstermem yetti. Fikrini aldım.. Savcı bey bu tek başına zinaya ispattır bence dedi. Siz ne dersiniz? Haklarım daha çok olacak zina sayılırsa
Bundan daha fazlası da var savcının gördüğü sadece bu. Mesela sevgilisi diyor ki benden başkasıyla sevisemezsin,karınla sevismene sinir oluyorum,ona yaklaşma gerekirse 31ç*k .... gibi gibi
İİğrennçç ya korkunç biriYine ben geldim hanımlar...
kadının derdi diğer kadına zina davası açmak değil, o anlamda derdimiz değil yani zina meselesiZina falan yok kalkti onlar çoktan karşı cinse dava acilamiyor en son bu şekilde idi değişse duyardık evlilik birliği iki kişi arasında öyle olsa kadınlar kayınpeder de nafaka davası açar oğlun nafakayı vermiyor diye bir üst soya mesela bu da yok eski eş kısıtlı vasisi baba değilse mesela yani o kadınları hapiste attiracaginizi yada para alınacağını sanmıyorum direkt size sizin telefona hakaret yoksa .Mahkeme karar verir uçarım konarım diyebilir avukat esinizde uzun zamandır aldatıyorum biliyordu zaten diyebilir yani mahkemenin son sözü önemli .Hayriniza olsun bizede yazın sonucu hastalik kapmadan kurtulduysaniz sağlık en önemlisi bu eşten